Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W końcu pańcia miała wolny dzionek, więc zorganizowała chłopakom rozrywke :lol: bo już zaczynali roznosić mieszkanie :wink:
Toffik potrafi jeszcze wyżej skakać....ale trzeba mu zrobić dłuuugą rozgrzewkę. Ten wysoki murek wtedy przeskakuje, a nie przełazi.
Może by tak agility?? hmmm

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad takim kursem. Tylko musze się dowiedzieć ile to kosztuje i musze na to zarobić. No trudno będę jechała na chlebie i pasztetowej :lol: Kurna ostatnio same wydatki się szykują :evil:
- drapak dla Potera i szczepionko..no i jeszcze szeleczki dla niego :D
- szelki dla Jokera i badanka :(
- teraz jeszcze kursik dla dwóch chłopaków (może jakieś zniżki są na dwa piechy??)
....można dłuuugo wyliczać (ja też mam swoje potrzeby :wink: :lol: )

Posted

Cola w pełni Cię rozumiem ale zobaczysz przyjdzie wiosna i jakos sie ułozy :D Trzymam kciuki za udane wydatki :D i żeby w skarobonce coś jeszcze nie tylko na pasztetową zostało :D

Posted

hihi...dzięki. Mam nadzieję, że coś skapnie do skarbonki :)
Dobrze, że koszty utrzymania chłopaków się zmniejszyły uffff

Posted

Cola, śliczne piechy, świetne foty, ale rzeczywiście, wiosny na nich ani śladu hihi. Ja też robiłam Nandzie ostatnio zimowe zdjęcia, wyślę debe i ładnie się uśmiechnę, to wklei mi do galerii. Tak sobie myslę, że nie ma to jak dwa psy razem na spacerze..odlot po :lol: prostu.

Posted

:oops: dziękuję
Czasami jest bardzo zabawnie...szczególnie jak zapomną o ABS i wpadają na siebie albo na drzewka itp. :lol:

Posted

Cola napisał(a):
:o nikt...ja tylko dbam o jego sprawność fizyczną :)

ojj.. taa... :lol: psychicznie sie nad nim znęcasz i tyle! :lol: a tak na serio to niesamowite 8) zdjęcie mi sie bardzo podoba.. asty to nie duże psiaki, ale dusze mają doga ;) za to je kocham.

Posted

Czasami mi się wydaje, że Joker ma duszę byka :lol: albo zimnokrwistego konia :lol:

Tak na poważnie. W topiku jest też Poter....więc fotka "część kocurka"

Posted

Widzę, że Poterkiem nikt się nieinteresuje.....więc wkleję śnieżne fotki psiaków :D

Jakość zdjęć jest fatalna....ale czego można oczekiwać po robieniu fotek z 7 piętra :wink: :lol:

Posted

Niom...same chłopy w domu :evilbat: . Jestem rodzynkiem w mieszkaniu :)
Poterek jest też coraz większy z dnia na dzień..rośnie jak na drożdżach :wink: