Cola Posted March 1, 2005 Author Posted March 1, 2005 W końcu pańcia miała wolny dzionek, więc zorganizowała chłopakom rozrywke :lol: bo już zaczynali roznosić mieszkanie :wink: Toffik potrafi jeszcze wyżej skakać....ale trzeba mu zrobić dłuuugą rozgrzewkę. Ten wysoki murek wtedy przeskakuje, a nie przełazi. Może by tak agility?? hmmm Quote
anetta Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 :D No pewie, nie ma sie nad czym zastanawiac 8) W kwietniu w Forcie sa nowe kursy 8) :lol: :lol: :lol: Quote
Patka Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Tak tak chłopaki super się nadają pańcia daj im na taki kurs a sami beda chodzic :wink: :D pozdrowionka :D Quote
Cola Posted March 2, 2005 Author Posted March 2, 2005 Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad takim kursem. Tylko musze się dowiedzieć ile to kosztuje i musze na to zarobić. No trudno będę jechała na chlebie i pasztetowej :lol: Kurna ostatnio same wydatki się szykują :evil: - drapak dla Potera i szczepionko..no i jeszcze szeleczki dla niego :D - szelki dla Jokera i badanka :( - teraz jeszcze kursik dla dwóch chłopaków (może jakieś zniżki są na dwa piechy??) ....można dłuuugo wyliczać (ja też mam swoje potrzeby :wink: :lol: ) Quote
Patka Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Cola w pełni Cię rozumiem ale zobaczysz przyjdzie wiosna i jakos sie ułozy :D Trzymam kciuki za udane wydatki :D i żeby w skarobonce coś jeszcze nie tylko na pasztetową zostało :D Quote
Cola Posted March 2, 2005 Author Posted March 2, 2005 hihi...dzięki. Mam nadzieję, że coś skapnie do skarbonki :) Dobrze, że koszty utrzymania chłopaków się zmniejszyły uffff Quote
Siostra Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Cola, śliczne piechy, świetne foty, ale rzeczywiście, wiosny na nich ani śladu hihi. Ja też robiłam Nandzie ostatnio zimowe zdjęcia, wyślę debe i ładnie się uśmiechnę, to wklei mi do galerii. Tak sobie myslę, że nie ma to jak dwa psy razem na spacerze..odlot po :lol: prostu. Quote
Cola Posted March 2, 2005 Author Posted March 2, 2005 :oops: dziękuję Czasami jest bardzo zabawnie...szczególnie jak zapomną o ABS i wpadają na siebie albo na drzewka itp. :lol: Quote
zaba14 Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 [quote name='Cola'] ale bajer :) fajne fotki :) Quote
Cola Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 Zaglądaniem?? :wink: On z wielkim trudem przełaził przez ten wielki murek, aby tylko piłeczkę dostać :evilbat: :lol: Quote
zaba14 Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 to kto sie nad nim tak znęca psychicznie? :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
Cola Posted March 4, 2005 Author Posted March 4, 2005 :o nikt...ja tylko dbam o jego sprawność fizyczną :) Quote
zaba14 Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Cola napisał(a)::o nikt...ja tylko dbam o jego sprawność fizyczną :) ojj.. taa... :lol: psychicznie sie nad nim znęcasz i tyle! :lol: a tak na serio to niesamowite 8) zdjęcie mi sie bardzo podoba.. asty to nie duże psiaki, ale dusze mają doga ;) za to je kocham. Quote
Cola Posted March 6, 2005 Author Posted March 6, 2005 Czasami mi się wydaje, że Joker ma duszę byka :lol: albo zimnokrwistego konia :lol: Tak na poważnie. W topiku jest też Poter....więc fotka "część kocurka" Quote
Cola Posted March 7, 2005 Author Posted March 7, 2005 ...a co mi tam...kolejna część Poterka :lol: hmmm...ten śnieżek... Quote
Cola Posted March 8, 2005 Author Posted March 8, 2005 Widzę, że Poterkiem nikt się nieinteresuje.....więc wkleję śnieżne fotki psiaków :D Jakość zdjęć jest fatalna....ale czego można oczekiwać po robieniu fotek z 7 piętra :wink: :lol: Quote
Patka Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Super te dwa psy wyscigowe boskie fotki i tak nieźle wyszły :D Poter pieniejszy z dnia na dzień :D To Ty masz samych chłopaków Cola :wink: Quote
Cola Posted March 8, 2005 Author Posted March 8, 2005 Niom...same chłopy w domu :evilbat: . Jestem rodzynkiem w mieszkaniu :) Poterek jest też coraz większy z dnia na dzień..rośnie jak na drożdżach :wink: Quote
Patka Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 No to dziś dużo życzen dostaniesz :D u mnie 2 babki i 2 chłopaków :wink: Pozdrowionka Quote
Recommended Posts