malawaszka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Cola'] ...a teraz coś dla pewnego niedowiarka :cool1: takiej małej waszki :diabloti: Imageshack - 28tc pfff a co to ma być? a skąd mam wiedzieć, że to Ty? ja Cię po brzuchu nie poznaję :evil_lol: aha! a tutaj to Ty jestes??!!!!! :shock: http://img11.imageshack.us/img11/6195/200811232169.jpg Quote
Cavy Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 http://img5.imageshack.us/img5/6183/36105234.jpg Ale przystojniak. :loveu: Quote
dbsst Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 to, żeś poszalała z ta ilością zdjęć :diabloti: Quote
Cola Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='malawaszka']pfff a co to ma być? a skąd mam wiedzieć, że to Ty? ja Cię po brzuchu nie poznaję :evil_lol: aha! a tutaj to Ty jestes??!!!!! :shock: http://img11.imageshack.us/img11/6195/200811232169.jpg :evil_lol: masz rację, to matka zastępcza :diabloti: tak :p 20 lat wstecz przed zmianą płci :eviltong: :diabloti: [quote name='Cavy']http://img5.imageshack.us/img5/6183/36105234.jpg Ale przystojniak. :loveu: :cool3: no heloooł ;) [quote name='dbsst']to, żeś poszalała z ta ilością zdjęć :diabloti: :diabloti: ledwo co dałaś radę je obejrzeć :evil_lol: p.s. stwierdzam, że termodynamika jest pokręcona i wychodzi mi bokiem :angryy: Quote
Vectra Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 aleś gruba kukaCola :diabloti: a dlaczemu już nie mieszkasz na pieńkowskiego ? przecież to taka piękna , cicha i spokojna okolica , ładnie bloki ocieplają :evil_lol: Quote
Cola Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 :diabloti: gruba to ja dopiero będę :evil_lol: pewnie właśnie dlatego, że ocieplają....żeby mi się styropian po całej chałupie nie walał :diabloti: Quote
dbsst Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 a gdzie cię wcieło lub bąbelku :evil_lol: Quote
Cola Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 życie towarzyskie mnie wcieło :p środa - podziwianie hubertusa.....ale nie było co podziwiać, bo lis sam się zapędził w kozi róg i dał się złapać po 5 minutach :mad: ale były inne pokazy - końskie i pieskowe (agility)....a po obiedzie tak mnie bolało w okolicy pępka :angryy: jak by ktoś mi miliony szpilek wbijał od wewnątrz :mad: :angryy: tylko w pozycji leżącej nie bolało :p czwartek - dalej pępek :angryy: a wieczorem "Cyganeria" :p piątek - już nie boli :multi: mały szał po galerii :cool3: ....maluch waży już 1100 :cool3: Quote
Alicja Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [FONT=Arial]ooo to synuś przytył po tym Hubertusie :p[/FONT] Quote
Vectra Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Cola , a kiedy planujesz się rozdwoić ? Quote
Cola Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Dzień doberek w ten piękny słoneczny poranek :multi: ...mam nadzieję, że tak zostanie :cool1: [quote name='Vectra']Cola , a kiedy planujesz się rozdwoić ? planowo w pierwszej połowie lutego (lekarz mnie pocieszył, że według niego powinnam urodzić sporo po terminie) :p i mam nadzieję, że dosłownie się rozdwoję :evil_lol: maluch ma być podobny do mnie ;) :diabloti: Ostatnimi czasy jestem jakaś taka wredna i kąśliwa :oops: a to wszystko za sprawką więzadeł pępkowych :mad: Wczoraj miałam nadzieję, że już przeszło....ale NIE :angryy: znowu się takie jedno ciągnęło i "wbijało" mi miliony szpilek :angryy: Ja nie wiem jak A. ze mną wytrzymuje :roll: :evil_lol: :evil_lol: A. dostał książkę - podręcznik "Szkoła przetrwania dla przyszłych ojców" :evil_lol: stwierdzam, że chyba sama ją przeczytam....jest napisana w humorystycznym stylu - mężczyzna jest ukazany jako kaczastobrwiowy jaskiniowiec i dostaje zadanie ewolucji :evil_lol: ...a to tak jesiennie :cool1: Quote
Cola Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 :cool1: pan J...dzieciuch :evil_lol: na posterunku Quote
Cola Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 trochę monotematycznie ale co mi tam :eviltong: potrzebuję kopa w dooopę na rozpęd :roll: czas odkurzyć mieszkanie...a tak mi się nie chce :shake: Quote
Cola Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 :roflt::roflt::roflt: padłam ... YouTube - andarilho, critérios 2009 Quote
Tengusia Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Cola']:roflt::roflt::roflt: padłam ... YouTube - andarilho, critérios 2009 :roflt: :roflt: :roflt: rozkoszny :loveu::loveu::loveu: http://img691.imageshack.us/img691/6990/50607340.jpg Quote
Alicja Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:ile fotasów ...o ja cie :multi::multi: a dżokej zaje2bisty :evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 czy t były jakies zawodny dla osób niepełnosprawnych :roll: czy dla początkujących :roll: bo szczerzę to jak popatrzyłam na pana to doszłam do wniosku, że i ja mogę startować w zawodach - pewnie podobnie bym sobie obijała dupsko i przeciążała biedne karczycho kunia :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cola Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='Tengusia']:roflt: :roflt: :roflt: rozkoszny :loveu::loveu::loveu: http://img691.imageshack.us/img691/6990/50607340.jpg te oczy mówią wszystko :lol: ups złamałem gałązkę :evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:ile fotasów ...o ja cie :multi::multi: a dżokej zaje2bisty :evil_lol:[/FONT] tak jakoś wygrzebałam, bo nie chciało mi się sprzątać w domu :evil_lol: [quote name='dbsst']czy t były jakies zawodny dla osób niepełnosprawnych :roll: czy dla początkujących :roll: bo szczerzę to jak popatrzyłam na pana to doszłam do wniosku, że i ja mogę startować w zawodach - pewnie podobnie bym sobie obijała dupsko i przeciążała biedne karczycho kunia :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...aż taki początkujący to on nie był :p jechał kilka razy bez strzemion (nawet oddał skok) a koń przeszedł czysto :evil_lol: ...latać każdy może :cool3: ale klejnoty tego pana w pewnym momencie dosyć mocno ucierpiały :diabloti: Quote
dbsst Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Cola napisał(a): ...aż taki początkujący to on nie był :p jechał kilka razy bez strzemion (nawet oddał skok) a koń przeszedł czysto :evil_lol: ...latać każdy może :cool3: ale klejnoty tego pana w pewnym momencie dosyć mocno ucierpiały :diabloti: na profesjonalistę to on nie wyglądał :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='dbsst']na profesjonalistę to on nie wyglądał :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial] jak nie jak tak ...profesjonalnie spadał na jajucha :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] jak nie jak tak ...profesjonalnie spadał na jajucha :diabloti::evil_lol:[/FONT] chyba, że 1. był to chłopak z jakass 2. był profesjonalnym obijajjuchem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: uwielbiam tworzyć nowe słowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='dbsst']chyba, że 1. był to chłopak z jakass 2. był profesjonalnym obijajjuchem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: uwielbiam tworzyć nowe słowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]:roflt: :roflt: klepojajeczny :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
Cola Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 :roflt::roflt::roflt: teraz się zastanawiam czy on w ogóle coś tam miał? Quote
Recommended Posts