Cola Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 malawaszka napisał(a):Colaaa foty boskie :loveu::multi: ale napisałabyś coś wiecej co tam robisz :razz:i co u chłopaków :razz: hmmm...konie, konie i jeszcze raz konie :diabloti: Jeżdżę konno, powoże sankami i bryczkami, i skikam po górach :cool3: Chłopaki mają się dobrze :p troche tłuszczyku na zime nabrały i odbiły się po "wakacjach" w górach :evil_lol: Wyszalały się jak nigdy...oczy miały na zapałkach, ale musiały dalej biegać i węszyć. Nie ma jak NOWE miejsce. Szefowi spodobał się Joker, bo umie gadać i się wykłócać o swoje :diabloti: Poświata napisał(a):Łłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłllllaaaaaaaaaaaaaaaaałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł :evil_lol: Moja reakcja była podobna :evil_lol: dbsst napisał(a):a ja dziś myślałam o Tobie wredna babo :razz: suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper jedź i foć francje :loveu: :lol: Francje jak Francje, ale "moje" miasteczko kłusacze na pewno. Nawet już znalazłam zdjęcie satelitarne tego miejsca i widziałąm stajnie, do której lece :p Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:udało mi się wejść na dogo i co widzę:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: COLA wyrusza na podbój Francji;) To ci się udało....jeszcze mnie tutaj zastać :) Quote
anetta Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Cooolaa! :))))) Do Francji?! Woow :cool3: http://img151.imageshack.us/img151/3497/200610170081ud0.jpg OMG :mdleje: Quote
panienkabubu Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Colaaaaaaaaaa............. jak ja Ci zazdroszcze............. :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Cola Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 HELLO! Wybaczcie pisownie, ale nie mampolskich znakow :shake: Qrcze, jak tu jest pieknie. Istne miasteczko klusacze...Duzo stajni, mnostwo wybiegow, nawet sklep jezdziecki, i mnostwo mnostwo terenu do jazdy (szczegolnie w lesie). Caly teren jest ogrodzony wielkim murem...Nie powiem, zamek Napoleona jest calkiem okazaly :cool3: Tak na marginesie - ktoregos dnia wywiezli mnie do disneylandu....Bawilam sie jak dzieciak, szczegolnie na ekstremalnych kolejkach - gdzie kolana robily sie mieciutkie jak wata, a w glowie zostawala pustka :evil_lol: To jest lepsze niz turbulencje w samolocie :p :diabloti: . Wracajac do koni...Mam przydzielone konie do objechania i niektore z doskoku. Oczywiscie przewaznie sa to ogiery - jazda na nich wiele kosztuje, czasami mam ochote je :mad: :angryy: bo wyczyniaja cuda nie widki...ale da sie jakos przezyc...Podsumowujac moj pobyt - WAKACJE pelna para :multi: Quote
malawaszka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Cola to TY już w tej Francyji :mdleje: ahhhh fantastycznie masz :multi::multi::multi: a foteczki?? daj foteczki :modla: Quote
Cola Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 malawaszka foteczki beda, ale jak wroce do Polski :p czyli pod koniec marca albo na poczatku kwietnia... APSA 10 jazdy samochodem, bez korkow oczywiscie, od Paryza..czyli baaardzo blisko :) Quote
Alicja Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 :multi::multi::multi:o Cola zmartwychwstała ...i da fotki;)kiedyś tam:evil_lol: Quote
panienkabubu Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Czesc Cola :razz: juz nie moge sie doczekac kuniowatych zdjec :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Gosiek Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 :-o o rany Cola Ty zyjesz? :crazyeye: narobiłaś smaka foteczkami - juz sie nei mogę ich doczekać :cool1: pozdrawiam wiosennie i proszę o zdecydowanie częstsze znaki życia :diabloti: Quote
panienkabubu Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Czeeeeesc Cola :cool3: i jak tam? :loveu: pokazesz jakies zdjecia? :loveu: kiedy wracasz? :cool3: Quote
Alicja Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:juz koniec marca ...będą foteczki:eviltong: Quote
panienkabubu Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 no ja czekam z niecierpliwoscia :evil_lol: Quote
dbsst Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 buuuuuuuuhahahahhahahahahah myślleście ze coś Cola napisała :diabloti: Quote
Alicja Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 dbsst napisał(a):buuuuuuuuhahahahhahahahahah myślleście ze coś Cola napisała :diabloti::mad:doigrasz się sis:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tośka_m Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 dbsst napisał(a):buuuuuuuuhahahahhahahahahah myślleście ze coś Cola napisała :diabloti: Dobry chwyt marketingowy, nie powiem :evil_lol: Quote
Gosiek Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 dbsst napisał(a):buuuuuuuuhahahahhahahahahah myślleście ze coś Cola napisała :diabloti: jesteś bowska Quote
panienkabubu Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dbsst napisał(a):buuuuuuuuhahahahhahahahahah myślleście ze coś Cola napisała :diabloti: tak, bo COla juz o nas zapomniala :( Quote
Cola Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 tralalalala Cola jest zajęta i nie wie w co ręce włożyć :p ...a w między czasie robi za kurczaka :evil_lol: ..i oczywiście o was pamieta :loveu: Quote
malawaszka Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 mało mało mało kurczaczku :evil_lol::multi::multi::multi: Quote
anetta Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Aaaaaaaaa :mdleje: Ale czemu JEDNO?!!!! zdjecie? :motz: Quote
Cola Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 To jeszcze jedno zdjęcie....kurczakowe :p teraz przejde na barwy pszczółkowe :p fot. J. Zalewski Quote
Alicja Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:Cola ......kurczaczek;)[/FONT] Quote
Recommended Posts