Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
Colaaa foty boskie :loveu::multi: ale napisałabyś coś wiecej co tam robisz :razz:i co u chłopaków :razz:

hmmm...konie, konie i jeszcze raz konie :diabloti: Jeżdżę konno, powoże sankami i bryczkami, i skikam po górach :cool3:
Chłopaki mają się dobrze :p troche tłuszczyku na zime nabrały i odbiły się po "wakacjach" w górach :evil_lol: Wyszalały się jak nigdy...oczy miały na zapałkach, ale musiały dalej biegać i węszyć. Nie ma jak NOWE miejsce. Szefowi spodobał się Joker, bo umie gadać i się wykłócać o swoje :diabloti:

Poświata napisał(a):
Łłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłllllaaaaaaaaaaaaaaaaałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł :evil_lol:

Moja reakcja była podobna :evil_lol:

dbsst napisał(a):
a ja dziś myślałam o Tobie wredna babo :razz:

suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper jedź i foć francje :loveu: :lol:

Francje jak Francje, ale "moje" miasteczko kłusacze na pewno. Nawet już znalazłam zdjęcie satelitarne tego miejsca i widziałąm stajnie, do której lece :p

Alicjarydzewska napisał(a):
:multi::multi::multi:udało mi się wejść na dogo i co widzę:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
COLA wyrusza na podbój Francji;)

To ci się udało....jeszcze mnie tutaj zastać :)

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

HELLO!

Wybaczcie pisownie, ale nie mampolskich znakow :shake:
Qrcze, jak tu jest pieknie. Istne miasteczko klusacze...Duzo stajni, mnostwo wybiegow, nawet sklep jezdziecki, i mnostwo mnostwo terenu do jazdy (szczegolnie w lesie). Caly teren jest ogrodzony wielkim murem...Nie powiem, zamek Napoleona jest calkiem okazaly :cool3:
Tak na marginesie - ktoregos dnia wywiezli mnie do disneylandu....Bawilam sie jak dzieciak, szczegolnie na ekstremalnych kolejkach - gdzie kolana robily sie mieciutkie jak wata, a w glowie zostawala pustka :evil_lol: To jest lepsze niz turbulencje w samolocie :p :diabloti: .
Wracajac do koni...Mam przydzielone konie do objechania i niektore z doskoku. Oczywiscie przewaznie sa to ogiery - jazda na nich wiele kosztuje, czasami mam ochote je :mad: :angryy: bo wyczyniaja cuda nie widki...ale da sie jakos przezyc...Podsumowujac moj pobyt - WAKACJE pelna para :multi:

Posted

malawaszka foteczki beda, ale jak wroce do Polski :p czyli pod koniec marca albo na poczatku kwietnia...

APSA 10 jazdy samochodem, bez korkow oczywiscie, od Paryza..czyli baaardzo blisko :)

Posted

:-o o rany Cola Ty zyjesz? :crazyeye:

narobiłaś smaka foteczkami - juz sie nei mogę ich doczekać :cool1:

pozdrawiam wiosennie i proszę o zdecydowanie częstsze znaki życia :diabloti:

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

tralalalala Cola jest zajęta i nie wie w co ręce włożyć :p
...a w między czasie robi za kurczaka :evil_lol:

..i oczywiście o was pamieta :loveu: