Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cola napisał(a):
WITAJCIE :multi: :multi:

Święta, świętami....już po :p Brzuszek mi odstaje po tych wszystkich obżarstwach :evil_lol: Dziękuje wszystkim za świąteczne życzenia :loveu: :loveu: Ogólnie jest dobrze...

Wpadłam do was na momencik :oops: Za kilka godzinek wyruszam w góry, do koników :multi: ale zabieram ze sobą TZ-ta i pieski :cool3: na sylwestra...
Jak już zauważyliście mało zaglądam (tzn. zaglądam, ale nic nie pisze :oops: ), bo jakoś nic się tutaj nie dzieje :diabloti:

Zmykam się pakować :)
Do następnego :-(

czesc cola :buzi:
miło cie widziec chociaz na chwilke :buzi:

• 1 month later...
Posted

[quote name='dbsst']Cola ja Cie prosze ty juz przestań tak gadac bo ja nie nadążam czytać :mad::evil_lol: no nie? a obiecywała że będzie sie pojawiać i pisać :mad: i co? :mad:

Coooola wróć :placz:

• 3 weeks later...
Posted

:multi: :multi: :multi: Postanowiłam do was na moment zajrzeć :cool3:

Cieszę się, że kominek przy którym się wieczorami grzeje (i myśle o was :p ) pokazał wszystko :evil_lol: psy, konie i góry.....

Jutro znowu uciekam...ale tym razem daaaleko :cool3: i powiem: witaj Francjo... Wysyłają mnie na praktyke kłusaczą do Château de Grosbois :cool3:

Może tak kilka zaległych fotek konikowych...

Posted

Cola napisał(a):
:multi: :multi: :multi: Postanowiłam do was na moment zajrzeć :cool3:
a my się z tego faktu niezwykle cieszymy :multi::multi::multi:.

Cola napisał(a):
Jutro znowu uciekam...ale tym razem daaaleko :cool3: i powiem: witaj Francjo... Wysyłają mnie na praktyke kłusaczą do Château de Grosbois :cool3:
Łłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłllllaaaaaaaaaaaaaaaaałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł :evil_lol: