Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak będę wiedziała więcej szczegółów o sylwestrze, to dalej będę kusić :diabloti:

W takim razie będę oczekiwać na więści:knuje::jumpie::jumpie::jumpie:

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miejsce i konie, do których "uciekam"....

Cezar - buja jak na statku :evil_lol:

Hassan (przewodnik stada) i jego biała lady Pinezka

Hassan (anglo-kabardyn) baaardzo inteligentny i rozumny koń jakiego spotkałam

Dwie kłusaczki francuskie Luiza i Maskotka; miałam przyjemność jechania w sulce i w siodle na nich...pęd ogromny, aż łzy wyciska, i słychać jeden wielki gwizd w uszach..

Posted

Heidi - niemiecki kuc wierzchowy; Piorunek - załazi za skóre :mad: ; i biała lady Pinez

Portretowa Pinez

Poranek z przymrozkiem...na pastwisku...

Pinez i Kawka - ostatnimi czasy najlepsze psiapsióły

Posted

Cola napisał(a):
Daj spokój z tym zazdraszczaniem :lol: Spełniaj swoje i buraski zabieraj ze sobą.

to są takie wieśniaki, że nigdzie się nie da ich zabrać :shake: :mad: a na widok konia pewnie by dostały zawału :evil_lol: ale kto wie - może we wrześniu Cię tam odwiedzę :loveu: ale bym chciała :multi: może w wakacje pojeżdżę do stadniny się popróbować :oops: :lol:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
kochana to rzut beretem od nas :cool3: ani sie waz wykrecac, zapraszamy do nas :eviltong:

Madzia nie taki tam zaraz rzut beretem ;) kawał drogi ;) hehehe :)

Ale i tak zapraszamy na kuniu do nas :) :cool3:

Posted

[quote name='dbsst']COOOOOOOOOOOOOOOOOOLA gdzie TY:roll:

spędza przedostatnią noc w warszawie :placz: :placz:

kurde, czy ty, Debe, też masz wrażenie, że ja cię śledzę? :hmmmm:

Posted

[quote name='Maga100']spędza przedostatnią noc w warszawie :placz: :placz:

kurde, czy ty, Debe, też masz wrażenie, że ja cię śledzę? :hmmmm:

TAK mam takie nieodparte wrażenie i lękam się patrze cały czas za siebie bo się boje, że skradasz się za moimi plecami :diabloti: :evil_lol:

Posted

Witam, witam i o zdrowie pytam :razz:
Dziękuje za wszystkie pochwały odnośnie zdjęciów :oops:

[quote name='madzia18sosnowiec']kochana to rzut beretem od nas :cool3: ani sie waz wykrecac, zapraszamy do nas

[quote name='panienkabubu']Madzia nie taki tam zaraz rzut beretem ;) kawał drogi ;)
Ale i tak zapraszamy na kuniu do nas :cool3:

Tiaaa, taaaki większy rzut beretem :lol: Jak znajdę wolny czas (w co wątpie :roll: ) to odwiedze was...ja też zapraszam do mnie i może spotkamy się na rajdzie?? :razz:

[quote name='panienkabubu']Cola, a doswiadczenie w czym? :) ujeżdżenie, skoki? czy po prostu licencja na instruktora?

Doświadczenie w temacie końskim od A do Z. Najpierw czeka mnie przemiana z amatora w jeźdźca, a potem w koniarza :p Jak zdobędę papier instruktora sportu to zacznę się zastanawiać jaką odnogę jeździecką wybrać...Na razie będę się szkolić wszechstronnie.

[quote name='Gosiek']dobrze ze chociaż kamerkę bedziesz miała... choć przez to pewnie chwilami bardziej teskno będzie :razz:

Fakt, nie pomyślałam o tym...to kamerki nie będzie; zdjecia pewnie też pochowam głęboko w szafie chlip

[quote name='malawaszka']to są takie wieśniaki, że nigdzie się nie da ich zabrać :shake: :mad: a na widok konia pewnie by dostały zawału :evil_lol: ale kto wie - może we wrześniu Cię tam odwiedzę :loveu: ale bym chciała :multi: może w wakacje pojeżdżę do stadniny się popróbować :oops: :lol:

buhahhaa...wieśniaki Dobrze, że one tego nie czytają :evil_lol:
We wrześniu zapraszam jak najbardziej, wiosną również :p bo koniki trzeba przygotować na letnie rajdy :cool3:

[quote name='Alicjarydzewska']:oops:ja bym chciała sylwestrowy kulig ale nie mam urlopa :placz:więc chyba do lata;)

Czego beczysz :roll: Zawsze można zachorować :cool3: i przyjechać na kulig

[quote name='dbsst']COOOOOOOOOOOOOOOOOOLA gdzie TY:roll:

Tutaj :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']kochana to rzut beretem od nas :cool3: ani sie waz wykrecac, zapraszamy do nas :eviltong:
:cool3:duży ten beret;)

Jak nam się uda zrealizowac plany wakacyjne to całkiem możliwe ze zawitamy w okolicach ;)