madzia20sosnowiec Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 jezu cola wygląda jakbyscie go zazynali :eviltong: a zdjęcia z agility dla mnie bomba, naprawde, i mysle ze sie chłopaki sprawdza, bo uwielbiają brykac :loveu: Quote
Alicja Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 :multi::multi::multi:wow chłopaki w szkółce :p Quote
Cola Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 Witajcie :multi: Wpadłam na krótko, bo zaraz lecimy na zajęcia :cool3: malawaszka on się skupia :evil_lol: PIKA ta suczka to cfaniarka :diabloti: Joker wczoraj też tak przeskoczył hopke, a drugą rozbudował :evil_lol: czołgista :evil_lol: :evil_lol: Maga, AlKil, madziu dziękuje :oops: bubu, madziu idzie nam tak... Ta mina mówi wszystko :lol: czyli świetnie w zależności od humoru :p Quote
panienkabubu Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='Cola'] bubu, madziu idzie nam tak... Ta mina mówi wszystko :lol: czyli świetnie w zależności od humoru :p :crazyeye: :crazyeye: Quote
Cola Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 no co..Toffiasty jest mistrzuniem min :megagrin: :megagrin: zaraz po Szpilowej :evil_lol: W przerwach między zajęciami dzieje się tak :p czyli ćwiczymy długie czasy :lol: Quote
malawaszka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 hahah no nie mogę Toffi jest boski :evil_lol: i znowu nie trafił w piłkę:lol: Quote
Cola Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 :lol: niestety....i tak się zastanawiam czy to starość czy zapalenie spojówek :hmmmm: jednak wole zwalić wine na to drugie :p J dostał nową ksywe - szurnięty :evil_lol: :evil_lol: oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu :diabloti: Quote
e.v.a Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 :turn-l: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :turn-l: Quote
Tośka_m Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Ja przepraszam, ale co mu się z twarzą stało? :turn-l: :roflt: :stupid: Quote
Alicja Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 :pmniam cudeńka:loveu::loveu::loveu: Quote
bigos Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Cola (i TZ) - jak zwykle jestem pod ogromnym wrażeniem:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Zdjęcia z agility-cud, miód i orzeszki:p:p:p;););) Quote
PIKA Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 :crazyeye: :roflt: chyba będe zygal :evil_lol: Quote
Cola Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Witajcie :multi: Stwierdziłam, że nie będę was męczyć wszystkimi fotkami z zajęć agility, a powstawiam tylko moich chłopaków :cool3: Eva no wiesz, tak się naśmiewać z Toffiaka ;) Tośka to moja wina, bo poprosiłam o uśmiech do obiektywu :evil_lol: Ala udka ...jest co chrupać :lol: bigos, olekg dziękuje :oops: olekg jak to mało? :roll: PIKA :errrr: czar sobotniej nocy? :evil_lol: Jupi ja wiedziałąm, że ta "wolna" skóra musi być po przodkach :evil_lol: Quote
Gosiek Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 cześć Cola zdjecia z agilty fajowe, kociamber po prostu rozkoszny - uwielbiam tekie zdjecia... te kolory.. miodzio, po prostu miodzio :loveu: chłopaki też szałowo na zdjeciach wychodzą... nie bedę sie wiele produkować i po prostu powiem ze uwielbiam Twoje zdjecia :loveu: naprawdę i bez słodzenia :oops: Quote
Cola Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Gosiu to wychodzi na to, że ja nie potrzebnie jęcze nad moimi fotkami, że takie złe :roll: :evil_lol: Kolejne zajęcia agilitowe :p same moje chłopki :cool3: Quote
asher Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='Cola'] Jaka euforia! :lol: Zdjęcia są świetne! :klacz: Quote
panienkabubu Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 zazdraszczam, ze one takie chetne do agility.......... :placz: :placz: Quote
olcha Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 ihihi ktoś z tyłu nie może już doczekać się na swoją kolej :lol: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: łał Quote
madzia20sosnowiec Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='Cola']Gosiu to wychodzi na to, że ja nie potrzebnie jęcze nad moimi fotkami, że takie złe :roll: :evil_lol: Kolejne zajęcia agilitowe :p same moje chłopki :cool3: ła ła ła cola jak fajnie, jak fajnie:multi: :multi: :multi: jak to bylo z tym, ze zapisaliscie sie na agility?co ile macie zajęcia? Quote
Recommended Posts