Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie :multi:

Zostałam odnaleziona :p Byłam troche na wyjeździe i pstrykłam kilka fotek na festynie Kudłaty Przyjaciel Białymstoku :cool3: ...a jak w końcu wróciłam to obiecałam sobie, że najpierw nadrobie zaległości w swoim kompie fotkowym :cool3: ....i prawie się udało, został mi tylko 1 folder do przerzucenia :multi: Wiecie jak było mi ciężko siedzieć przy kompie i nic nie napisać :shake: :evil_lol:
Dziękuje wszystkim za odwiedzinki :buzi:

Madziu :oops: oż no dziękuje za komplement :p

dbsst widziałam :cool3: fajny ten wzorek :lol:

Dokończymy wodne szaleństwa i polecimy z następnymi :p w końcu :evil_lol:

Posted

:evil_lol: :evil_lol: dobrze, że mam skrót do swojego topiku, bo też bym musiała się szukać i szukać, i szukać nie wiem gdzie :evil_lol:

Wszystko co najważniejsze zasłoniła woda :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Vectra zapodziałam się w kuchni :roll: i zupe grzybową wszamałam :p

bigos mi też się podoba ten nietoperek :lol:

Troche u niego z celnością na bakier :evil_lol:

Posted

cześć Madziu :) oj mokra była, mokra :mad: skarpetki miałam mokre jak mi się pies na buty uwalił :mad:

Vectra oby to raz tego dnia miał zdziwko :roll: chłopak miał zapalenie spojówek i z celnością nie trafiał przez jakiś czas :shake:

Co by nie było, że Bobo zawsze jest w moich rękach....czasem trzeba dac TZtowi :placz: ale czasem coś mu fajnego wyjdzie :multi: i wychodzi taki jamochłon :evil_lol:

Posted

bigos właśnie myśle nad zmianą banerka, ale co to wyjdzie zobaczymy :roll:

Jeszcze jedno zdjęcie autorstwa TZta...tak wyglądam codziennie rano i wieczorem...nieważne czy leże na plechach czy na brzuchu :evil_lol: ale jest problem jak koty zamienią się miejscami :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Uroczy jamochłon :evil_lol:

Ale zdolne i sumienne chłopaki - nawet na spacerach ćwiczą dogdance (tutaj slalom między nogami... eee.. znaczy się łapami) :cool3:

Wybieram kandydatkę numer.... :lol:

Posted

[quote name='Cola']bigos właśnie myśle nad zmianą banerka, ale co to wyjdzie zobaczymy :roll:

Jeszcze jedno zdjęcie autorstwa TZta...tak wyglądam codziennie rano i wieczorem...nieważne czy leże na plechach czy na brzuchu :evil_lol: ale jest problem jak koty zamienią się miejscami :evil_lol: :evil_lol:

:multi::multi::multi:brawo Tz Coli ;) fajne mu foty wychodzą

oj to nie Toffik nie złapał to ktos źle celował :evil_lol:

Posted

Tośka :evil_lol: Próbuje J tego nauczyć, ale jakos nam to nie wychodzi...i już wiem dlaczego :evil_lol: :evil_lol: bo nie mam 4 łap :p
J pokazał tak skromnie jęzor :cool3:

KaRa i to latająca :lol:

Malawaszka przekaże TZtowi jak się obudzi :p na pewno się ucieszy...hmm..a może jednak zostawie to dla siebie, bo będzie chciał mi częściej wydzierać siłą Bobo :shake:

Ala TZ :evil_lol:

Madzia a jak myślisz jak ja wyglądałam śpiąc po tygodniu nieobecności w domu? Wcale nie wyglądałam :mad: Zostałam przywalona wszystkim co się w domu rusza :evil_lol:

dbsst :evil_lol: kursik...:evil_lol: niedługo zwalimy się wam na głowe :diabloti: i poprosze o siakeś fotecki mła :cool3: ewentualnie z TZ :roll: Co Ty na to?

evaxon witaj :) i dziękuje