madzia20sosnowiec Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 łooo jejku a co tutaj tak pusto?az 4 dni coli nie ma i zdjec nie ma i wogole :placz: Quote
panienkabubu Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Cola, Cola, gdzie Ty się podziewasz?:mad: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 no i bęc, cola zagineła w akcji :oops: czy ktos wie gdzie ta ładna dziewczyna za swoim mini zoo sie podziewa :eviltong: Quote
Cola Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 Witajcie :multi: Zostałam odnaleziona :p Byłam troche na wyjeździe i pstrykłam kilka fotek na festynie Kudłaty Przyjaciel Białymstoku :cool3: ...a jak w końcu wróciłam to obiecałam sobie, że najpierw nadrobie zaległości w swoim kompie fotkowym :cool3: ....i prawie się udało, został mi tylko 1 folder do przerzucenia :multi: Wiecie jak było mi ciężko siedzieć przy kompie i nic nie napisać :shake: :evil_lol: Dziękuje wszystkim za odwiedzinki :buzi: Madziu :oops: oż no dziękuje za komplement :p dbsst widziałam :cool3: fajny ten wzorek :lol: Dokończymy wodne szaleństwa i polecimy z następnymi :p w końcu :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja cie na wyszukiwarce szukałam :evil_lol:a ty sie sama na 1 strone wyciagnęłas ale fota :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cola Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 :evil_lol: :evil_lol: dobrze, że mam skrót do swojego topiku, bo też bym musiała się szukać i szukać, i szukać nie wiem gdzie :evil_lol: Wszystko co najważniejsze zasłoniła woda :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Cola no to gdzie reszta fotek :mad::mad::mad::mad: Quote
bigos Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 O kurka wodna, ale fajne ujęcie:-o:-o:-o A tutaj jaka mordeczka uśmiechnięta:lol::lol::lol: Quote
Cola Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 Vectra zapodziałam się w kuchni :roll: i zupe grzybową wszamałam :p bigos mi też się podoba ten nietoperek :lol: Troche u niego z celnością na bakier :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 mokra ta woda :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czesc cola :multi: Quote
Vectra Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 hahaha jaką ma zdziwoną mine :evil_lol::evil_lol: noi gdzie ta piłaka kurna :evil_lol::evil_lol: Quote
bigos Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Piękna foteczka na bannerek:razz::razz::razz: Quote
Cola Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 cześć Madziu :) oj mokra była, mokra :mad: skarpetki miałam mokre jak mi się pies na buty uwalił :mad: Vectra oby to raz tego dnia miał zdziwko :roll: chłopak miał zapalenie spojówek i z celnością nie trafiał przez jakiś czas :shake: Co by nie było, że Bobo zawsze jest w moich rękach....czasem trzeba dac TZtowi :placz: ale czasem coś mu fajnego wyjdzie :multi: i wychodzi taki jamochłon :evil_lol: Quote
Cola Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 bigos właśnie myśle nad zmianą banerka, ale co to wyjdzie zobaczymy :roll: Jeszcze jedno zdjęcie autorstwa TZta...tak wyglądam codziennie rano i wieczorem...nieważne czy leże na plechach czy na brzuchu :evil_lol: ale jest problem jak koty zamienią się miejscami :evil_lol: :evil_lol: Quote
bigos Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Świene foteczki-jeszcze raz gratuluję modeli i umiejętności:klacz::klacz::klacz: Quote
Tośka_m Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Uroczy jamochłon :evil_lol: Ale zdolne i sumienne chłopaki - nawet na spacerach ćwiczą dogdance (tutaj slalom między nogami... eee.. znaczy się łapami) :cool3: Wybieram kandydatkę numer.... :lol: Quote
KaRa_ Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Co za paszcza:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
malawaszka Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 :multi: świetne foty :klacz: brawo TZ Coli :lol: Quote
Alicja Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='Cola']bigos właśnie myśle nad zmianą banerka, ale co to wyjdzie zobaczymy :roll: Jeszcze jedno zdjęcie autorstwa TZta...tak wyglądam codziennie rano i wieczorem...nieważne czy leże na plechach czy na brzuchu :evil_lol: ale jest problem jak koty zamienią się miejscami :evil_lol: :evil_lol: :multi::multi::multi:brawo Tz Coli ;) fajne mu foty wychodzą oj to nie Toffik nie złapał to ktos źle celował :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 uhahaha cola to ty sie ciesz, ze jeszcze na łozku spisz :eviltong: jakby ci tak joker i tofii wpadli jeszcze w gratisie na podusie to nocke masz z głowy :cool3: Quote
dbsst Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 :crazyeye: :crazyeye: czy Twój TZ chodzi na jakiś kurs crashłapania :evil_lol: :evil_lol: czesc foty powalające :multi: Quote
e.v.a Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 :loveu: foty jak zwykle bajeczne:loveu: witaj Cola:multi: Quote
Cola Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 Tośka :evil_lol: Próbuje J tego nauczyć, ale jakos nam to nie wychodzi...i już wiem dlaczego :evil_lol: :evil_lol: bo nie mam 4 łap :p J pokazał tak skromnie jęzor :cool3: KaRa i to latająca :lol: Malawaszka przekaże TZtowi jak się obudzi :p na pewno się ucieszy...hmm..a może jednak zostawie to dla siebie, bo będzie chciał mi częściej wydzierać siłą Bobo :shake: Ala TZ :evil_lol: Madzia a jak myślisz jak ja wyglądałam śpiąc po tygodniu nieobecności w domu? Wcale nie wyglądałam :mad: Zostałam przywalona wszystkim co się w domu rusza :evil_lol: dbsst :evil_lol: kursik...:evil_lol: niedługo zwalimy się wam na głowe :diabloti: i poprosze o siakeś fotecki mła :cool3: ewentualnie z TZ :roll: Co Ty na to? evaxon witaj :) i dziękuje Quote
Tośka_m Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Fajna zapowiedź... proszę o więcej :cool3: Quote
Recommended Posts