Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dbsst napisał(a):
Gerard przyszedł na świat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
o godzinie 5:00! kawał chłopa 3540g i 55cm 10pkt!!!!

kurde .....to już niedlugo ;) ... najpierw we wtorek ROCZEK GERIEGO ...następnego dnia Twoja 18tka ;) a Ciebie nie ma :(

Posted

JESTEM JESTEM Alicjo :p cały czas jestem i po cichu podczytuję różne wątki :grins: więc nie wypadam z tematów jako tako

tak, to już niedługo...jak ten czas leci :shake: jeszcze całkiem niedawno Gerard siedział cichutko w moim brzuchu i nie wołał jeść, nie marudził przy ząbkowaniu, nie chciał zmiany pieluszek, nie chciał różnych zakazanych rzeczy, nie próbował terroryzować :diabloti:

co do tortów...hmmm biszkopty już są :grins: jutro robienie masy i ozdabianie :eating: kurde świeczek nie mam :hmmmm:

Posted

Cola napisał(a):
JESTEM JESTEM Alicjo :p cały czas jestem i po cichu podczytuję różne wątki :grins: więc nie wypadam z tematów jako tako

tak, to już niedługo...jak ten czas leci :shake: jeszcze całkiem niedawno Gerard siedział cichutko w moim brzuchu i nie wołał jeść, nie marudził przy ząbkowaniu, nie chciał zmiany pieluszek, nie chciał różnych zakazanych rzeczy, nie próbował terroryzować :diabloti:

co do tortów...hmmm biszkopty już są :grins: jutro robienie masy i ozdabianie :eating: kurde świeczek nie mam :hmmmm:

a to cieszkam , ze jesteś , ze się ujawniłaś ;)

Mam nadzieję , ze tort zostanie uwieczniony na fotce ;)

Jutro po pracy wpadnę z życzonkami dla Geriego :)

Posted

Cola napisał(a):
Torty czekają cierpliwie w lodówce :) a lodówka zatrzaśnięta na kłódkę :diabloti:
Może zdążę jakieś zdjęcie zrobić :roll::evil_lol: jak nie jutro, to pojutrze :errrr:

DZISIEJSZY Gerard z psem w tle :p
http://img823.imageshack.us/i/ka2.mp4/

[FONT=Arial]:lol: i Joker te monologi ;) znosi ze stoickim spokojem :lol:...kawał urwiska z małego ;), widać te iskry w oczach Geriego ;)

[/FONT]
[FONT=Franklin Gothic Medium]Gerardzie :)

STO LATEK w zdrowiu i szczęściu
i pociechy z Rodziców
[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]:lol: i Joker te monologi ;) znosi ze stoickim spokojem :lol:...kawał urwiska z małego ;), widać te iskry w oczach Geriego ;)

[/FONT]
[FONT=Franklin Gothic Medium]Gerardzie :)

STO LATEK w zdrowiu i szczęściu
i pociechy z Rodziców
[/FONT]
...

Joker znosi nie tylko monologi Gerdzika :evil_lol: musi znosić "ciaciy ciaciy"
ah te iskry :roll: urwis z ADHD :diabloti:

DZIĘKUJĘ CI ALICJO :calus: za życzenia

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Alicja']a mi slinka pociekła :)

:errrr: to masz jeszcze drugi :diabloti:

[quote name='dbsst']bardzo spóźnione sto lat!!!!!!!!!!!!!

[quote name='anetta']I odemnie, i odemnie :tort::Rose:

dziękuję w imieniu Pana G. :p

[quote name='Alicja']............... :hmmmm:

Co?? ...że niby nas nie ma?? :roll: Jesteśmy jak ukryty smok, przyczajony tygrys :evil_lol:

Posted

loczków ma coraz więcej :roll: aniołka udaje i ciągle psoci

U nas wiosna dzisiaj zawitała :multi: +20, kwiatki kwitną, ptaszki ćwierkają, wiewiórki skikają i drażnią psy :cool3: i te nieszczęsne maszyny, które zbierają liście w parku :shake: oczywiście chwała im za to, ale dlaczego tak głośno pracują?? :diabloti:

Na dobranoc Gerdzik

Posted

[quote name='Cola']loczków ma coraz więcej :roll: aniołka udaje i ciągle psoci

U nas wiosna dzisiaj zawitała :multi: +20, kwiatki kwitną, ptaszki ćwierkają, wiewiórki skikają i drażnią psy :cool3: i te nieszczęsne maszyny, które zbierają liście w parku :shake: oczywiście chwała im za to, ale dlaczego tak głośno pracują?? :diabloti:

Na dobranoc Gerdzik

minka jAniołeczka :) ...i kombinatora ;)