PIKA Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 No tak, tyle czasu mnie nie bylo, ale nadrabiania tutaj to ja za duzo nie mam :shake: Quote
sylwiaskalska Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Ja tu czekam na jakieś nowe fotki :mad: :mad: Quote
Vectra Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 :placz: :placz: :placz: :placz: nie ma Coli nie ma fotek :placz: :placz: :placz: Quote
Cola Posted July 29, 2006 Author Posted July 29, 2006 haha Cola jest, ale w lodówce :eviltong: i ciężko ściemnia, że pracuje :evil_lol: :evil_lol: Zdjęć na razie nie będzie, bo nie mam kiedy ich robić :placz: :placz: i baaaardzo nad tym ubolewam :shake: :placz: Ja chcę już przyssać się do mojego Bobo:cool3: ...już niedługo, już niedługo :p :multi: Wszystkie futra mają się dobrze, tylko ten upał wykańcza wszystkich, a mnie szczególnie (tak Alu roztopiłam się :evil_lol: ) nathaniel tak, to rosyjska dama :cool3: i na dniach pojedzie do swojego domku :-( PIKA baaardzo mi przykro, że się nie zmęczyłaś w mojej galerii :evil_lol: Tak z innej beczki....tam gdzie jade na urlop zaczyna brakować wody :angryy: i nie wiem jak to będzie wszystko wyglądać. Mam nadzieje, że wszytsko będzie OK :cool1: Quote
Alicja Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Cola napisał(a): Tak z innej beczki....tam gdzie jade na urlop zaczyna brakować wody :angryy: i nie wiem jak to będzie wszystko wyglądać. Mam nadzieje, że wszytsko będzie OK :cool1::razz:to może jednak nie jedź bo co to za urlop bez wody:cool3: A tak wogóle to dzień dobry:p Quote
PIKA Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Cola napisał(a): Tak z innej beczki....tam gdzie jade na urlop zaczyna brakować wody :angryy: i nie wiem jak to będzie wszystko wyglądać. Mam nadzieje, że wszytsko będzie OK :cool1: to proponuje wziąć ze soba z Warszawy kilka baniakow wielolitrowych, żebyście mieli co pic :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 no nie, dwa tygodnie mnie nie było, a tu cisza i fotek nie ma :shake: :placz: Quote
panienkabubu Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Melduję, że Cola ma w opisie, że do 13tego jest na urlopie :) Quote
PIKA Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:Cola , dziś jest 13:p to pechowo :shake: :evil_lol: Quote
Cola Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 Melduję się :p już wróciłam...:cool3: Było zajefajnie, a teraz jest mi baaardzo smutno, bo musiałam wyjechać z tego przepięknego zakątka :-( ...ale jesienią znowu tam zawitam :multi: Deszcze były :mad: lało wręcz non stop, ale i tak było SUPER, humorki wszystkim dopisywały :p Ostatni dzień zapowiadał się pogodnie i ciepło, ale tradycji stało się zadość i wróciliśmy w deszczu :evil_lol: Zdjątka zaraz będą się zgrywać :cool3: ale nie jest ich dużo, bo deszczowa pogoda nie zachęca do wyciągania sprzętu z sakwy :shake: Teraz lecę cosik przekąsić :cool3: Quote
Vectra Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Witaj Cola :multi: :multi: życze smacznego i czekam na fotki :razz: :razz: Quote
Paula Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Cola wrocila :multi: Hura :multi: Beda super fotki :multi: Quote
Maga100 Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 no nareszcie wrócilaś :cool1: i gdzie te zdjecia?? Quote
Cola Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 Witojcie :p Zdjęcia są na kompie w domciu, a ja siedzę od rana w pracy i zejdzie mi się do wieczora. Trochę cierpliwości, najpierw to muszę wypakować plecak prosto do pralki :evil_lol: , żeby mi w chałupie nie śmierdziało ogniskiem i konikami :evil_lol: Quote
Cola Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 Tak skromnie :diabloti: jedno zdjęcie...ja i koń, który mnie nosił na grzbiecie prawie 400 km, Cynik :p Quote
Alka Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 piękne :loveu: rozbudziłaś aptetyty na następne foty:p Quote
e.v.a Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Cola :loveu: wiecej:modla: wiecej:modla: chcemy wiecej fot :modla: Quote
Alicja Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='Cola']Tak skromnie :diabloti: jedno zdjęcie...ja i koń, który mnie nosił na grzbiecie prawie 400 km, Cynik :p :loveu::loveu::loveu:Cola ...prześlicznie razem wyglądacie;) Quote
Recommended Posts