Cola Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 ..i latawce wygibasy :evil_lol: ..i koniec :roll: więcej nie posiadam :placz: Quote
Vectra Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Cola napisał(a):..i latawce wygibasy :evil_lol: ..i koniec :roll: więcej nie posiadam :placz: hahahahahahahaha no extra foty :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: Quote
e.v.a Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Cola napisał(a): haha zarabista fota znaczy poza znaczy to i to :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Cola Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 :megagrin: :megagrin: wiedziałam, że będzie się wam podobać :cool3: Ja ryczałam pół wieczorka z oszołomów....a jak na żywo to wszystko wyglądało :evil_lol: 200% wariatów :evil_lol: wcale im się nie dziwię, bo zobaczyły talerek po baaaardzo dłuuugim czasie, a J strasznie go lubi i stara się jak może, aby go złapać :cool3: Na jakiś czas te fotki będą musiały wam wystarczyć....a ja zmykam paciu papa Quote
Paula Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Czesc Cola, super foty :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
an3czka Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Cola napisał(a):..i latawce wygibasy :evil_lol: ..i koniec :roll: więcej nie posiadam :placz: Oni są niesamowici:multi: Agilitowe zdjęcia super! Quote
Maga100 Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 nie podoba mi się ta twoja praca :shake: bo nie masz czasu na zdjecia :-( Quote
Alicja Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 osz w morde jeża .....jaka zajedwabista fotka :crazyeye: Cola jesteś moim Guru:razz: Quote
dbsst Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 :lol: :-o :-o :-o że oni jeszcze nie są połamania i nie maja powciskanych nochów w głowy :shake: :lol: :lol: :lol: :lol: pomieszana z poplątana REWELACJA :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
anetta Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 :crazyeye:jezuuuuu jakie ewolucje :crazyeye::roflt: buhahahahaha Ale Toffi ma ciekawa głowe :lol: Hahaha no rzeczywiscie :megagrin: A Joker to jak wyladowal? :lol: Bo przednie lapy ma takie jakby bezwladne na tej focie :megagrin: http://img149.imageshack.us/img149/2835/20060707img00296hz.jpg Zdziwię Cię, bo mam zupełnie inną pracę, niż o której rozmawiałyśmy :cool3: Wejść to czasami mam czas, ale nie mam siły pisać :roll: Jak będę miała czas i siły to wyślę :p Naprawde?! :lol: hahaha A bylas w koncu na rozmowie w tamtym sklepie? A teraz gdzie?:cool1: :lol: Quote
Maga100 Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 no nie! :angryy: weekend minął, a tu ANI JEDNEGO ZDJĘCIA??! :angryy: Cola! :placz: :placz: :placz: Quote
Tośka_m Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Łomatulu, przecudne foty :loveu: :crazyeye: :multi: Dwa bordery :lol: :lol: Quote
agabass Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 fotosony konkretnie powalające hehe :lol: :cool3: Quote
dbsst Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 nabrałam Was pewnie myślałyście ze Cola cos napisała hahahahaha a tak apropo COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLA wracaj Quote
Paula Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 dbsst napisał(a):nabrałam Was pewnie myślałyście ze Cola cos napisała hahahahaha Och, ty małpo, nabralam sie :evil_lol: Quote
Maga100 Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Cola, rzuć tę robotę! :angryy: Kodeks pracy nie zezwala na pracę dłużej niż 8h :diabloti: Spójrz na mnie, jak wcześnie wracam i mam na wszystko czas :evil_lol: Quote
Cola Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 Witajcie :) Powoli wciągam się w wir praca - dom i ustala się jakiś rytm :roll: Co ja tam będę rzucać prace...ja zbieram na obiektyw :cool3: i trza niestety na niego zapracować, bo nikt inny mi nie da takiego co ja chcę :p Cieszę się, że fotki wam się podobają :cool3: i dziękuje za te Guru :evil_lol: ...obiecuję poprawę w dostawach, ale... :roll: nie wiem kiedy ta poprawa nastąpi :oops: Debe przyjedź do mnie, obfoć moje psy, a potem wlepiaj fotaski :evil_lol: :evil_lol: Maga ja teraz jeszcze na siłownię chodzę, wzmocnić i rozruszać mięśnie przed wyjazdem w sierpniu :cool3: więc dzień mi się wydłuża :p anetta J wylądował na łapach :evil_lol: chociaż nie wiem jak on to zrobił.. Nie byłam tam na rozmowie, bo facet zaczął coś kręcić, a druga oferta się odezwała o wiele szybciej :cool3: Teraz zmykam na spacerek z psami :p Quote
malawaszka Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Cola witaj :multi: ale się ubawiłam z tych fotek :lol: :lol: :lol: Quote
anetta Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Nie byłam tam na rozmowie, bo facet zaczął coś kręcić, a druga oferta się odezwała o wiele szybciej A to dziad! chcial Cie zrobic w konia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobrze ze mu sie nie dalas :evil_lol: Ach, okropna ta praca! za dluo tam siedzisz! :angryy: Dbsst, zgodz sie i pojedz pofocik oszolomki :modla: Quote
Maga100 Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Cola'] Maga ja teraz jeszcze na siłownię chodzę, wzmocnić i rozruszać mięśnie przed wyjazdem w sierpniu :cool3: więc dzień mi się wydłuża :p do szkoły przetrwania jedziesz, czy co? :crazyeye: ja tam jadę poleżeć pod drzewem :evil_lol: Quote
Cola Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 Witajcie z rana :multi: malawaszka dobrze, że nie widziałaś ich na żywo :evil_lol: :evil_lol: Ala :-o a może jednak dalej mnie wkręcasz :cool3: anetta może i długo, ale czasami jest nudno :evil_lol: Maga prawie szkoła przetrwania :roll: :evil_lol: :multi: :multi: :multi: ja tam wole odpoczynek czynny :cool3: niż leżenie do góry brzuchem :cool1: Quote
Maga100 Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='Cola'] Maga prawie szkoła przetrwania :roll: :evil_lol: :multi: :multi: :multi: ja tam wole odpoczynek czynny :cool3: niż leżenie do góry brzuchem :cool1: mnie wystarczy, że pracuję po 12h na dobę :lol: zdradź gdzie jedziesz :cool1: Quote
Recommended Posts