Cola Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 a ja zaszalałam i zafundowałam sobie takie cóś na głowie :evil_lol: w taki sposób spędzaliśmy całe dzionki :p myślałam, że słabo się opaliłam :evil_lol: do momentu gdy zobaczyłam zdjęcia :roll: Quote
Alicja Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 :shock: jakaś ciemnoskóra kobieta ukradła Ci syna ;) http://img214.imageshack.us/img214/5614/p11109382.jpg zazdraszczam wywczasów ..... dobra zaspiewam ....a mnie jest szkoda lata ;) Quote
Maga100 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Cola napisał(a):Prywatny basen pod palmami królewicza Gerarda o boszszsz, widzisz i nie grzmisz, dziecko ma uszy zamoczone, to skandal :diabloti: zdjęcia z tobą w chuście (tzn. z G. w chuście) powalające :mdleje: Quote
Cola Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 [quote name='Alicja']:shock: jakaś ciemnoskóra kobieta ukradła Ci syna ;) http://img214.imageshack.us/img214/5614/p11109382.jpg zazdraszczam wywczasów ..... dobra zaspiewam ....a mnie jest szkoda lata ;) hihi...Włosi nie chcieli wierzyć, że 1-ja to Polka 2-że G to moje dziecko :evil_lol: ehhh....dołączam się do śpiewu :roll: [quote name='Maga100']o boszszsz, widzisz i nie grzmisz, dziecko ma uszy zamoczone, to skandal :diabloti: zdjęcia z tobą w chuście (tzn. z G. w chuście) powalające :mdleje: żeby tylko uszy :evil_lol: on cały był zamoczony, przemoczony...aż pomarszczony :diabloti: :grins: ************************************************************ Pies Morderca i jego dręczyciel G. :p Quote
Alicja Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 oj te iskry w oczach tego dominanta ;) http://img703.imageshack.us/img703/5348/img3294.jpg Quote
anetta Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Łaaaa, jesteś (byłaś? :lol:) super opalona:cool3: Alicja, hahah, iskry, delikatnie mówiąc :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja bym troche inaczej powiedziała :-D Quote
Cola Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 O tych "ISKIERKACH" to będzie głośno ;) :diabloti: Quote
Alicja Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Geri jest zaje2bisty z tym swoim szelmowskim uśmiechem :loveu: Quote
Cola Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Alicja napisał(a):Geri jest zaje2bisty z tym swoim szelmowskim uśmiechem :loveu: aż czasami przeraża :evil_lol: :multi: Dzisiaj Gerardos skończył 9 miechów :multi: Sama nie wiem kiedy ten czas zleciał :shake: przecież całkiem niedawno go rodziłam, był takim malutkim przelewającym się glutkiem :evil_lol: a teraz? Mięśniak waży coś ponad 11kg, ma 4 zębole (nastepne w drodze :flaming:) sam wstaje i siada, dzielnie trenuje samodzielne jedzenie (a ja potem trenuje sprzątanie) i picie z kubka...długo by wymieniać hehe Teraz tak milusio :p Quote
Alicja Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Słodziak ....:calus: :shock: to już9 miesięcy ....no taaaaa...Grosia w piątek kończy 14 miesięcy ...moja dziewcynecka :loveu: Quote
dbsst Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='Cola']O tych "ISKIERKACH" to będzie głośno ;) :diabloti: buuuuuuuuuuuuuhahahahahhaha REWELACJA tylko nie wiem czemu boję się go hahahahhaha 9 miechów SZOK Quote
Maga100 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='Cola']Pies Morderca i jego dręczyciel G. :p http://img703.imageshack.us/img703/5348/img3294.jpg wstaw to na jakieś dzieciowe forum :diabloti: a potem idź otworzyć drzwi opiece społecznej :evil_lol: [quote name='Cola'] Mięśniak waży coś ponad 11kg, ma 4 zębole dobre, dobre :cool3: Tadzik nie wiem czy waży 10 kg, biedne zagłodzne dziecko :diabloti: A niebawem półtora roku stuknie. Przynajmniej zęby juz ma wszystkie, dobre chociaż to. Quote
Mudik Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Ale on duuuży Ola ma 10 miesięcy a około 9 kilo waży, jak się z nią ważyłam to mi 9,1 kg wyszło, my na razie mamy jak Gerard a tak sobie łazimy i stoimy http://www.youtube.com/watch?v=itrXnLGhJV4 http://www.youtube.com/watch?v=ADyEb_IzVgI Quote
Cola Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 [quote name='Alicja']Słodziak ....:calus: :shock: to już9 miesięcy ....no taaaaa...Grosia w piątek kończy 14 miesięcy ...moja dziewcynecka :loveu: to mnie ;) tak tak 9 miechów, czas leci jak szalony [quote name='Tengusia'].................. GRATULACJE :multi: Radości Twej nie było końca hihi [quote name='dbsst']buuuuuuuuuuuuuhahahahahhaha REWELACJA tylko nie wiem czemu boję się go hahahahhaha 9 miechów SZOK haha ja sama się go czasami boję :roll: szok...a co dopiero Twe dziecię - w końcu jest starszy o półtora miecha [quote name='Maga100']wstaw to na jakieś dzieciowe forum :diabloti: a potem idź otworzyć drzwi opiece społecznej :evil_lol: dobre, dobre :cool3: Tadzik nie wiem czy waży 10 kg, biedne zagłodzne dziecko :diabloti: A niebawem półtora roku stuknie. Przynajmniej zęby juz ma wszystkie, dobre chociaż to. już pędzę i wstawiam a dziecko razem z psem czeka pod drzwiami :roll: jak ja Ci zazdroszczę tych wszystkich zębów...ehhh będę musiała przeżyć jeszcze nie jednego kasownika i mam nadzieję, że jak Geri zacznie biegać, to trochę schudnie :roll: bo ciężko się go nosi...jak go niosę z samochodu do domu, to mi ręka mdleje [quote name='Mudik']Ale on duuuży Ola ma 10 miesięcy a około 9 kilo waży, jak się z nią ważyłam to mi 9,1 kg wyszło, my na razie mamy jak Gerard a tak sobie łazimy i stoimy http://www.youtube.com/watch?v=itrXnLGhJV4 http://www.youtube.com/watch?v=ADyEb_IzVgI super łazikuje :multi: Gerard jak na razie prędkości świetlne osiąga w pełzakowaniu przez raczkowanie...szczególnie do rzeczy zakazanych (np. szufelka) Quote
Maga100 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Cola napisał(a): jak ja Ci zazdroszczę tych wszystkich zębów...ehhh będę musiała przeżyć jeszcze nie jednego kasownika i mam nadzieję, że jak Geri zacznie biegać, to trochę schudnie :roll: bo ciężko się go nosi...jak go niosę z samochodu do domu, to mi ręka mdleje najgorsze były trzonowce. Do tej pory mam dreszcze, jak sobie przypomnę, co Tadzio wyprawiał i jaki miał znakomity humor :shake: Gdyby nie nasz przyjaciel Paracetamol nikt by tego nie przeżył ;) Jak będzie miał ADHD, to na pewno :) Tadzio genetycznie nie ma szans być duzym za bardzo, ale innna sprawa, że ON CIAGLE BIEGA, więc pomimo jedzenia trzech sniadań, pięciu obiadów i czterech kolacji, wciąż jest na dole skali :roll: Quote
dbsst Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Cola napisał(a): :roll: bo ciężko się go nosi...jak go niosę z samochodu do domu, to mi ręka mdleje wózek bo inaczej będziesz miała jedną rękę jak papaj ;) Quote
Alicja Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 dbsst napisał(a):wózek bo inaczej będziesz miała jedną rękę jak papaj ;) hahahahaha Quote
anetta Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Buhahahha, no nie mogę hahahaha http://img502.imageshack.us/img502/1742/img3555x.jpg Quote
Patka Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 poważnego masz tego mężczyznę ;) Mój samczyk do lutego w brzuchu ;) trzymajcie sie ciepło bryyy Quote
Mudik Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Maga100 napisał(a):najgorsze były trzonowce. Do tej pory mam dreszcze, jak sobie przypomnę, co Tadzio wyprawiał i jaki miał znakomity humor :shake: Gdyby nie nasz przyjaciel Paracetamol nikt by tego nie przeżył ;) Tadzio genetycznie nie ma szans być duzym za bardzo, ale innna sprawa, że ON CIAGLE BIEGA, więc pomimo jedzenia trzech sniadań, pięciu obiadów i czterech kolacji, wciąż jest na dole skali :roll: Aaaaa nie strasz mnie ja już teraz miałam masakrę, a ma być według Ciebie gorzej?:-( Wow ile je Ola też w ciągłym ruchu,ale prawie nie je tak co drugi dzień ma apetyt taki no w miarę,wczoraj zjadła 3 razy mleko, kaszę i kawałek kotlecika mielonego z kurczaka i wypiła półmiseczki pomidorówki i to wsio dziś mleko o 6 tej i od rana tj od jakiejś 10 do 12 zjadła prawie cala kanapkę z wędlinką, teraz ma drzemkę ciekawe czy zechce zjeść dzis obiad:-O Patka napisał(a):poważnego masz tego mężczyznę ;) Mój samczyk do lutego w brzuchu ;) trzymajcie sie ciepło bryyy O będzie mały dogomaniak, gratulacje! Quote
Maga100 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Mudik napisał(a):Aaaaa nie strasz mnie ja już teraz miałam masakrę, a ma być według Ciebie gorzej?:-( Będzie gorzej :diabloti: Wyobraź sobie wielkiego kwadratowego trzonowca przedzierającego się przez to malutkie dziąsełko :diabloti: Quote
Cola Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 [quote name='Alicja']Szufelki są the best :grins: oszyfiście :roll: [quote name='Maga100']najgorsze były trzonowce. Do tej pory mam dreszcze, jak sobie przypomnę, co Tadzio wyprawiał i jaki miał znakomity humor :shake: Gdyby nie nasz przyjaciel Paracetamol nikt by tego nie przeżył ;) Jak będzie miał ADHD, to na pewno :) Tadzio genetycznie nie ma szans być duzym za bardzo, ale innna sprawa, że ON CIAGLE BIEGA, więc pomimo jedzenia trzech sniadań, pięciu obiadów i czterech kolacji, wciąż jest na dole skali :roll: przestań straszyć trzonowcami :nerwy: ADHD to on ma, ale i tak trzyma się na najwyższych centylach...nie wiem po kim on to ma :evil_lol: bo przecież nie jest uwarunkowany genetycznie jak Twój pierwszy drugi syn Jan (czy jakoś tak) [quote name='dbsst']wózek bo inaczej będziesz miała jedną rękę jak papaj ;) na tak krótki odcinek to szkoda rozkładać wózek...ale ręce ćwiczę naprzemiennie :diabloti: a na tą porę roku jaką mamy raczej wolę sanki, bo wózkiem po tych zaspach :shake: [quote name='anetta']Buhahahha, no nie mogę hahahaha http://img502.imageshack.us/img502/1742/img3555x.jpg aż taki śmieszny jest mój synek?? :mad: ;) [quote name='Patka']poważnego masz tego mężczyznę ;) Mój samczyk do lutego w brzuchu ;) trzymajcie sie ciepło bryyy taaaak, bardzo poważnego mam chłopaka baaaaaardzo...on nawet jak się nudzi to się śmieje ooo to będzie tak jak Gerard :p LUTOWY.... [quote name='dbsst']no i co nie ma cię?! nie ma, bo G przez te mrozy zapuścił hery i całymi dniami siedzę przy nim z grzebieniem :diabloti: Quote
Recommended Posts