Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja zaszalałam i zafundowałam sobie takie cóś na głowie :evil_lol:

w taki sposób spędzaliśmy całe dzionki :p

myślałam, że słabo się opaliłam :evil_lol: do momentu gdy zobaczyłam zdjęcia :roll:

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cola napisał(a):
Prywatny basen pod palmami królewicza Gerarda

o boszszsz, widzisz i nie grzmisz, dziecko ma uszy zamoczone, to skandal :diabloti:

zdjęcia z tobą w chuście (tzn. z G. w chuście) powalające :mdleje:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Alicja']:shock: jakaś ciemnoskóra kobieta ukradła Ci syna ;)
http://img214.imageshack.us/img214/5614/p11109382.jpg

zazdraszczam wywczasów ..... dobra zaspiewam ....a mnie jest szkoda lata ;)

hihi...Włosi nie chcieli wierzyć, że 1-ja to Polka 2-że G to moje dziecko :evil_lol:

ehhh....dołączam się do śpiewu :roll:

[quote name='Maga100']o boszszsz, widzisz i nie grzmisz, dziecko ma uszy zamoczone, to skandal :diabloti:

zdjęcia z tobą w chuście (tzn. z G. w chuście) powalające :mdleje:

żeby tylko uszy :evil_lol: on cały był zamoczony, przemoczony...aż pomarszczony :diabloti:

:grins:

Pies Morderca i jego dręczyciel G. :p

Posted

Łaaaa, jesteś (byłaś? :lol:) super opalona:cool3:

Alicja, hahah, iskry, delikatnie mówiąc :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja bym troche inaczej powiedziała :-D

Posted

Alicja napisał(a):
Geri jest zaje2bisty z tym swoim szelmowskim uśmiechem :loveu:

aż czasami przeraża :evil_lol:

:multi: Dzisiaj Gerardos skończył 9 miechów :multi:
Sama nie wiem kiedy ten czas zleciał :shake: przecież całkiem niedawno go rodziłam, był takim malutkim przelewającym się glutkiem :evil_lol: a teraz? Mięśniak waży coś ponad 11kg, ma 4 zębole (nastepne w drodze :flaming:) sam wstaje i siada, dzielnie trenuje samodzielne jedzenie (a ja potem trenuje sprzątanie) i picie z kubka...długo by wymieniać hehe

Teraz tak milusio :p

Posted

[quote name='Cola']O tych "ISKIERKACH" to będzie głośno ;) :diabloti:

buuuuuuuuuuuuuhahahahahhaha REWELACJA tylko nie wiem czemu boję się go hahahahhaha

9 miechów SZOK

Posted

[quote name='Cola']Pies Morderca i jego dręczyciel G. :p
http://img703.imageshack.us/img703/5348/img3294.jpg

wstaw to na jakieś dzieciowe forum :diabloti:
a potem idź otworzyć drzwi opiece społecznej :evil_lol:

[quote name='Cola']
Mięśniak waży coś ponad 11kg, ma 4 zębole

dobre, dobre :cool3: Tadzik nie wiem czy waży 10 kg, biedne zagłodzne dziecko :diabloti: A niebawem półtora roku stuknie.
Przynajmniej zęby juz ma wszystkie, dobre chociaż to.

Posted

[quote name='Alicja']Słodziak ....:calus:

:shock: to już9 miesięcy ....no taaaaa...Grosia w piątek kończy 14 miesięcy ...moja dziewcynecka :loveu:

to mnie ;)

tak tak 9 miechów, czas leci jak szalony

[quote name='Tengusia']..................

GRATULACJE :multi: Radości Twej nie było końca hihi

[quote name='dbsst']buuuuuuuuuuuuuhahahahahhaha REWELACJA tylko nie wiem czemu boję się go hahahahhaha

9 miechów SZOK

haha ja sama się go czasami boję :roll:

szok...a co dopiero Twe dziecię - w końcu jest starszy o półtora miecha

[quote name='Maga100']wstaw to na jakieś dzieciowe forum :diabloti:
a potem idź otworzyć drzwi opiece społecznej :evil_lol:

dobre, dobre :cool3: Tadzik nie wiem czy waży 10 kg, biedne zagłodzne dziecko :diabloti: A niebawem półtora roku stuknie.
Przynajmniej zęby juz ma wszystkie, dobre chociaż to.

już pędzę i wstawiam
a dziecko razem z psem czeka pod drzwiami :roll:

jak ja Ci zazdroszczę tych wszystkich zębów...ehhh będę musiała przeżyć jeszcze nie jednego kasownika
i mam nadzieję, że jak Geri zacznie biegać, to trochę schudnie :roll: bo ciężko się go nosi...jak go niosę z samochodu do domu, to mi ręka mdleje

[quote name='Mudik']Ale on duuuży Ola ma 10 miesięcy a około 9 kilo waży, jak się z nią ważyłam to mi 9,1 kg wyszło, my na razie mamy jak Gerard
a tak sobie łazimy i stoimy

http://www.youtube.com/watch?v=itrXnLGhJV4

http://www.youtube.com/watch?v=ADyEb_IzVgI

super łazikuje :multi: Gerard jak na razie prędkości świetlne osiąga w pełzakowaniu przez raczkowanie...szczególnie do rzeczy zakazanych (np. szufelka)

Posted

Cola napisał(a):
jak ja Ci zazdroszczę tych wszystkich zębów...ehhh będę musiała przeżyć jeszcze nie jednego kasownika
i mam nadzieję, że jak Geri zacznie biegać, to trochę schudnie :roll: bo ciężko się go nosi...jak go niosę z samochodu do domu, to mi ręka mdleje

najgorsze były trzonowce. Do tej pory mam dreszcze, jak sobie przypomnę, co Tadzio wyprawiał i jaki miał znakomity humor :shake: Gdyby nie nasz przyjaciel Paracetamol nikt by tego nie przeżył ;)

Jak będzie miał ADHD, to na pewno :)
Tadzio genetycznie nie ma szans być duzym za bardzo, ale innna sprawa, że ON CIAGLE BIEGA, więc pomimo jedzenia trzech sniadań, pięciu obiadów i czterech kolacji, wciąż jest na dole skali :roll:

Posted

Cola napisał(a):
:roll: bo ciężko się go nosi...jak go niosę z samochodu do domu, to mi ręka mdleje

wózek bo inaczej będziesz miała jedną rękę jak papaj ;)

Posted

Maga100 napisał(a):
najgorsze były trzonowce. Do tej pory mam dreszcze, jak sobie przypomnę, co Tadzio wyprawiał i jaki miał znakomity humor :shake: Gdyby nie nasz przyjaciel Paracetamol nikt by tego nie przeżył ;)

Tadzio genetycznie nie ma szans być duzym za bardzo, ale innna sprawa, że ON CIAGLE BIEGA, więc pomimo jedzenia trzech sniadań, pięciu obiadów i czterech kolacji, wciąż jest na dole skali :roll:

Aaaaa nie strasz mnie ja już teraz miałam masakrę, a ma być według Ciebie gorzej?:-(

Wow ile je Ola też w ciągłym ruchu,ale prawie nie je tak co drugi dzień ma apetyt taki no w miarę,wczoraj zjadła 3 razy mleko, kaszę i kawałek kotlecika mielonego z kurczaka i wypiła półmiseczki pomidorówki i to wsio dziś mleko o 6 tej i od rana tj od jakiejś 10 do 12 zjadła prawie cala kanapkę z wędlinką, teraz ma drzemkę ciekawe czy zechce zjeść dzis obiad:-O

Patka napisał(a):
poważnego masz tego mężczyznę ;)
Mój samczyk do lutego w brzuchu ;)
trzymajcie sie ciepło bryyy

O będzie mały dogomaniak, gratulacje!

Posted

Mudik napisał(a):
Aaaaa nie strasz mnie ja już teraz miałam masakrę, a ma być według Ciebie gorzej?:-(

Będzie gorzej :diabloti:
Wyobraź sobie wielkiego kwadratowego trzonowca przedzierającego się przez to malutkie dziąsełko :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']Szufelki są the best :grins:

oszyfiście :roll:

[quote name='Maga100']najgorsze były trzonowce. Do tej pory mam dreszcze, jak sobie przypomnę, co Tadzio wyprawiał i jaki miał znakomity humor :shake: Gdyby nie nasz przyjaciel Paracetamol nikt by tego nie przeżył ;)

Jak będzie miał ADHD, to na pewno :)

przestań straszyć trzonowcami :nerwy:

ADHD to on ma, ale i tak trzyma się na najwyższych centylach...nie wiem po kim on to ma :evil_lol: bo przecież nie jest uwarunkowany genetycznie jak Twój pierwszy drugi syn Jan (czy jakoś tak)

[quote name='dbsst']wózek bo inaczej będziesz miała jedną rękę jak papaj ;)

na tak krótki odcinek to szkoda rozkładać wózek...ale ręce ćwiczę naprzemiennie :diabloti:
a na tą porę roku jaką mamy raczej wolę sanki, bo wózkiem po tych zaspach :shake:

[quote name='anetta']Buhahahha, no nie mogę hahahaha
http://img502.imageshack.us/img502/1742/img3555x.jpg

aż taki śmieszny jest mój synek?? :mad: ;)

[quote name='Patka']poważnego masz tego mężczyznę ;)
Mój samczyk do lutego w brzuchu ;)
trzymajcie sie ciepło bryyy

taaaak, bardzo poważnego mam chłopaka baaaaaardzo...on nawet jak się nudzi to się śmieje
ooo to będzie tak jak Gerard :p LUTOWY....

[quote name='dbsst']no i co nie ma cię?!

nie ma, bo G przez te mrozy zapuścił hery i całymi dniami siedzę przy nim z grzebieniem :diabloti: