Alicja Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 :roflt: :roflt: czekam aż zakażą z wózkami latać po akcjach z waszym TAKO ;) Quote
Tengusia Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 :roflt: no dobra posmialismy sie juz a teraz oc i focie dawaj :grins: Quote
Alicja Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='Tengusia']:roflt: no dobra posmialismy sie juz a teraz oc i focie dawaj :grins:[/QUOTE] popieram ............ Quote
Tengusia Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='Alicja']popieram ............[/QUOTE] no i gdzie ona polazla ... zapomniala ze focie nam obiecala :mad: Quote
Maga100 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='Cola'] 2 - szukamy nowego lokum :roll: ehhhhh a z dzieckiem i psem nie jest łatwo :diabloti: [/QUOTE] a czemuż? TAKO w samolocie przeżył swoje. Współczuję obsłudze lotniska :evil_lol: Wiem, ile waży.... (wózek, nie obsługa) Quote
Tengusia Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 cos dlugo kladziesz to dziecko spac :hmmmm: a fot jak nie bylo tak nie ma :niewiem: Quote
Cola Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 [quote name='Maga100']a czemuż? ale czemuż co? że szukamy? czy że pies? :evil_lol: bo właściciele się boją "mordercy" buhahahha zachowują się jakby mieli razem z nami mieszkać albo składać niezapowiedziane wizyty :roll: Zdjęć nie było, bo nie miałam stałego dostępu do neta :eviltong: Dziecko już śpi i mam nadzieję, że w takim stanie zostanie do świtania :p a tak się leciało :grins: ...i takie cóś przed lądowaniem się pojawiło i wakacyjnie Quote
Alicja Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 A jak mały przeżył start i lądowanie ?? Quote
Cola Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 [quote name='Alicja']A jak mały przeżył start i lądowanie ?? OK :grins: Akurat przy starcie memłał gryzaka i gdy silniki huczeć a samolot pędził na pasie wciskając nas w fotele Gerard zrobił wielkie oczy i szybciej memłał gryzaka hahaha....przy lądowaniu spał i tylko się skrzywił gdy koła dotknęły ziemi....w drodze powrotnej przespał start i lądowanie (cały lot) i miał wszystko gdzieś Quote
Cola Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 akcent humorystyczny ;) OCZYWIŚCIE JEST TO FOTOMONTAŻ W PHOTOSHOPIE :D nie musicie zawiadamiać opieki społecznej :diabloti: Quote
Maga100 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Cola napisał(a):ale czemuż co? że szukamy? a czemuż, że szukacie oczywiście. Że z dzieckiem i psem nie znjadziecie, to wiem :evil_lol: Normalnie tyle tych zdjęć wstawiłaś, że całą noc będę oglądać :diabloti: Quote
dbsst Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 [quote name='Cola']akcent humorystyczny ;) OCZYWIŚCIE JEST TO FOTOMONTAŻ W PHOTOSHOPIE :D nie musicie zawiadamiać opieki społecznej :diabloti: Czy to nowa moda na bonsai ???? Quote
anetta Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 No gdzie te foty, heeeee? :mad: Wszystko obejrzałam, czekam na c.d Quote
Cola Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 [quote name='Alicja']za późno ...zadzwoniłam do MOPSu ;) zmieniłam adres zamieszkania :evil_lol: nie dotarli do mnie [quote name='malawaszka']hahahahaha fajowski :loveu: to po mnie ;) [quote name='Maga100']a czemuż, że szukacie oczywiście. Że z dzieckiem i psem nie znjadziecie, to wiem :evil_lol: Normalnie tyle tych zdjęć wstawiłaś, że całą noc będę oglądać :diabloti: haha znaleźliśmy :p wiem, wiem dużo tego wstawiłam....kilka nocy ślęczałaś przed monitorem :evil_lol: [quote name='dbsst']Czy to nowa moda na bonsai ???? siiiii siiiii i jak szybko rośnie :roll: [quote name='anetta']No gdzie te foty, heeeee? :mad: Wszystko obejrzałam, czekam na c.d cierpliwości :grins: [quote name='Alicja']hey ...a WY GDZIE !?!? to TU to TAM .... kończymy okres wakacyjny i zaczniemy po weekendzie spokojne nudne życie w mieście :placz: Quote
Alicja Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 hahaha ale zawzięty ...to sie musi dac odgryźć ;) http://img87.imageshack.us/img87/4502/img0350vc.jpg Quote
Cola Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 30 października będę w Warszawie na Służewcu :cool3: przybędę "pomęczyć" kłusaka :multi: wakacyjny pan G. Quote
Mudik Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 I on tak grzecznie sobie lezał??? Moja Olka już by zwiała poza materac i była w wodzie pewnie hihihihihihi Quote
Alicja Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Takiemu to dobrze ;) Co tak dawkujesz po 1 fotce :diabloti: Quote
Cola Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 [quote name='Mudik']I on tak grzecznie sobie lezał??? Moja Olka już by zwiała poza materac i była w wodzie pewnie hihihihihihi haha NIE :diabloti: grzecznie leżał i pozował do zdjęć wyłącznie :p [quote name='Alicja']Takiemu to dobrze ;) Co tak dawkujesz po 1 fotce :diabloti: bo nie chce mi się przebierać ;):evil_lol: [quote name='Alicja']No dawa jakieś fotasy jus dawam :roll: ...a jak wyciągnę korek to woda...:diabloti: Quote
Cola Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Prywatny basen pod palmami królewicza Gerarda Quote
Recommended Posts