Cola Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 bigos tutaj jest dopiero w 100% zakamuflowany :evil_lol: Toffi gdzieś w tym kadrze jest, ale gdzie to nie wiem :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 właśnie wstałam, ale dzis upał :shock: Chyba wszyscy, razem z Leonem, będziemy siedzieć dzisiaj w tym kanałku :lol: Quote
Hanna R. Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='an3czka']Ej, no ja mam tak samo. Nawet krzywo patrzę jak mąż se chce pstryknąć. Podłam strasznie. Kiedyś siostra chciała sesję fotograficzną do szkoły zrobić (moim aparatem oczywiście), to musiała do mnie, do domu przyjść...:roll: :evil_lol: Eeeee - my z Aśką to jak jedno ! :p W pewnych sprawach tylko .oczywiście :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cola Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 Maga lepiej nie, bo ja nie chce być przytapiana przez Leona :lol: Haniu teraz tak piszesz, ale zaczekaj jak bedzie lustrzaneczka :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='Maga100']właśnie wstałam, ale dzis upał :shock: Chyba wszyscy, razem z Leonem, będziemy siedzieć dzisiaj w tym kanałku :lol: cześć :multi: :multi: Nie wiem gdzie wy macie ten upał , ale na mojej wsi jest chłodno :p :p Cola zdjęć to juz nie będe komentować - moje zdanie znasz :cool3: Quote
Hanna R. Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='Cola']Maga lepiej nie, bo ja nie chce być przytapiana przez Leona :lol: Haniu teraz tak piszesz, ale zaczekaj jak bedzie lustrzaneczka :evil_lol: Aśka ma lustrzankę analogową, Nikona z obiektywami Tamron czy jakoś tak - i nie ma problemu. Aparat jest jej - ale może z niego korzystać całą rodzina ! Tak se dziecko wychowałam ! :eviltong: Quote
Maga100 Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='Vectra']cześć :multi: :multi: Nie wiem gdzie wy macie ten upał , ale na mojej wsi jest chłodno :p :p to się zdziwisz, jak tu przyjedziesz :razz: Quote
PIKA Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='Cola'] Bajorko jest za Platan Park przy ul.Poloneza :cool3: eee to chyba na koncu świata :roll: [quote name='Cola']Maga lepiej nie, bo ja nie chce być przytapiana przez Leona :lol: nie przytopi,:shake: tylko ochlapie jak będzie plaskal :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='PIKA']nie przytopi,:shake: tylko ochlapie jak będzie plaskal :evil_lol: będzie chłodził Pika, i kto wkońcu przyjedziez Kabat, bo ty główy organizator? Quote
Cola Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Aśka ma lustrzankę analogową, Nikona z obiektywami Tamron czy jakoś tak - i nie ma problemu. Aparat jest jej - ale może z niego korzystać całą rodzina ! Tak se dziecko wychowałam ! :eviltong: Ja też mam w domu aparacik analogowy canona i wszyscy z niego korzystają...nawet znajomi pożyczają na jakieś wyjazdy czasami...i nie ma problemu...ale moja kochana cyfrowa lustrzaneczka musi być obok mnie :eviltong: Quote
bigos Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='Cola']bigos tutaj jest dopiero w 100% zakamuflowany :evil_lol: Toffi gdzieś w tym kadrze jest, ale gdzie to nie wiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='Cola']Ja też mam w domu aparacik analogowy canona i wszyscy z niego korzystają...nawet znajomi pożyczają na jakieś wyjazdy czasami...i nie ma problemu...ale moja kochana cyfrowa lustrzaneczka musi być obok mnie :eviltong: Nosz, a powiedz mi, dlaczego moje dziecko uważa, że zdjęcia z cyfrówki to przy analogowych mogą się schować ? :cool1: Nie ta głębia, nie ta ostrość, nie ten wyraz i ble, ble, ble ... Ale ona plastyczka jest - i chyba ją w tych szkołach skrzywili conieco ... :roll: Quote
Cola Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Nosz, a powiedz mi, dlaczego moje dziecko uważa, że zdjęcia z cyfrówki to przy analogowych mogą się schować ? :cool1: Nie ta głębia, nie ta ostrość, nie ten wyraz i ble, ble, ble ... Ale ona plastyczka jest - i chyba ją w tych szkołach skrzywili conieco ... :roll: :lol: ostatnio usłyszałam od fotografa (pracuje w tym zawodzi już bardzo długo), że każdy szanujący się fotograf robi zdjęcia na negatywie :roll: ...ale ja np. nie mam własnego laboratorium ani zakładu foto, żeby robić na negatywach :shake: i nie wyobrażam sobie np. 4 dni spędzonych na zawodach od rana do wieczora bez cyfrówki :p OK, zdjęcia na negatywie można zrobić w przypadku studia, sesji plenerowej dla młodych itp....ale reszta? Quote
PIKA Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='Maga100']będzie chłodził Pika, i kto wkońcu przyjedziez Kabat, bo ty główy organizator? Korona i asher :razz: Quote
PIKA Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Cola napisał(a)::lol: ostatnio usłyszałam od fotografa (pracuje w tym zawodzi już bardzo długo), że każdy szanujący się fotograf robi zdjęcia na negatywie :roll: . nie rozumieć :oops: cyfrowka na negatywie? :hmmmm: Quote
Cola Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 PIKA napisał(a):nie rozumieć :oops: cyfrowka na negatywie? :hmmmm: :evil_lol: :evil_lol: analogowy jest na negatyw :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Cola napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: analogowy jest na negatyw :evil_lol: :evil_lol: to teraz chyba nie ma peawdziwych fotografgów :shake: Wszyscy na lustrzankach cyfrowych lecą :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='PIKA']to teraz chyba nie ma peawdziwych fotografgów :shake: Wszyscy na lustrzankach cyfrowych lecą :evil_lol: Noooo ! Ja KOCHAM cyfrówki ! A cyfrowe lustrzanki kocham miłością NIEDOŚCIGŁĄ ... :-( Quote
Cola Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 PIKA są, są wychowani na negatywach....a nowe pokolenie zasuwa na cyfrówkach, no jeszcze niektórzy się przesiedli na cyfrówki, aby robić zdjęcia na różnego rodzaju zawodach :roll: bo to jest wygodniejsze Quote
Maga100 Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Musicie dyskutować i mnie denerwować :shake: Jadę do sklepu pooglądać sobie zza szybki aparaty :shake: Quote
Cola Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 [quote name='Maga100']Musicie dyskutować i mnie denerwować :shake: Jadę do sklepu pooglądać sobie zza szybki aparaty :shake: Nie rób tego, bo nam popsujesz atmosfere :mad: gadając o sprzęcie :diabloti: Quote
Alicja Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='Cola']:lol: ostatnio usłyszałam od fotografa (pracuje w tym zawodzi już bardzo długo), że każdy szanujący się fotograf robi zdjęcia na negatywie :roll: ...ale ja np. nie mam własnego laboratorium ani zakładu foto, żeby robić na negatywach :shake: i nie wyobrażam sobie np. 4 dni spędzonych na zawodach od rana do wieczora bez cyfrówki :p OK, zdjęcia na negatywie można zrobić w przypadku studia, sesji plenerowej dla młodych itp....ale reszta?A w domciu moim rodzinnym królują analogi :pa pół wnęki w sypialni mamy zajmuję mini labor. z powiększalnikiem i innym badziewiem , z setkami pódełek papieru fotograficznego:pi mówię wam jaka frajda była jak po wywołaniu filmu w koreksie szykowaliśmy pomieszczenie łazienkowe:evil_lol:do potrzeb lab.fot.:razz:a potem siedzenie z tatą do nocy i suszenie fot w suszarce i na sznurkach jak było za dużo ..............na takim sprzęcie sie wychowałam/ bo ja stara d..a jestem:evil_lol:/ , na Starcie , Smienkach , Praktice , a za fotki ojczulek nagródki zbierał , zaś z cyfraka foty mu nie wychodzą Jak ida przygotowania do spotkanka Quote
KaRa_ Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Wy tu gadacie i gadacie a zdjec nowych ni ma:mad: Quote
Maga100 Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Jak ida przygotowania do spotkanka ja piję drugą kawę, bo dobudzić się nie mogę Cola, nie będę gadać, będę milczeć :p Quote
Alicja Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='Maga100']ja piję drugą kawę, bo dobudzić się nie mogę Cola, nie będę gadać, będę milczeć :p :pto pijemy razem zjadłam tez 1/2kg truskawek i mnie mdli :evil_lol: Quote
Recommended Posts