Maga100 Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='Cola']Dobranoc dla dgm :evil_lol: a co wyjdzie dalej :roll: nigdy nic nie wiadomo :evil_lol: a-cha :cool1: ale może to i lepiej, wyśpij się przed jutrem :lol: Quote
e.v.a Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 hahah ale ucho :grin: ale jezyk :grin: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
PIKA Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='Maga100']no normalnie chyba się obrażę :mad: żatujesz chyba :evil_lol: jako i ja żartuje :evil_lol: chyba cos niedobrego wylowil :shake: Quote
Hanna R. Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Popisze se na Berdyczów :roll: - bo ona dla Dogomanii już nieobecna jest ... :roll: Cola, moja Aśka zakochała się w Twoich zdjeciach ! Powiedziała tacie, że MUSI mieć lustrzankę ... No a ja się cieszę ... ( pożyczy mi może ) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
anetta Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 http://img222.imageshack.us/img222/942/20060615img99995wk.jpg a gdzie glowa Szpili, i jakim cudem Jokerowe glowa znalazla sie na zadku Szpilki? :-o :roflt: Aaa Joker sie topi a Tofi plynie mu na ratunek http://img123.imageshack.us/img123/4931/20060615img9999354ww.jpg :sweetCyb: brawo za bohaterstwo ihihihihih BUahahahaha jakie glony mu sie przyczepily no nie moge hahhahahah http://img136.imageshack.us/img136/6853/20060615img99992308vl.jpg Boskie, po rpstu boskie!!!!:modla: To kto jutro przywiezie Waszke? moje zwłoki o bedzie starsznie smierdzialo myślisz, ze tak szybko się rozłożę? a nie? w taki gorąc ale ja mam klimatyzację w samochodzie Dziewczyny, normalnie usmialam sie jak norka!!! :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Cola Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 Witam :cool3: Znowu upał, ale szykuje się dzisiaj pewne spotkanko i foconko :cool3: :multi: eva to żyje własnym życiem :lol: PIKA przybrzeżne zielsko :lol: Haniu pożyczy dopiero po kilku m-cach, jak się nacyka i nacieszy :evil_lol: ja swojej lustrzaneczki nie pożyczam na długo, a jak już coś to muszę ją widzieć :lol: Ala :lol: blee te zielsko, ale na drugiej focie już widać jak je memła :evil_lol: anetta dziękuje za te boskie :oops: ... to są psy transformers :evil_lol: ..a tutaj nie ma glonów, ale woda na tylnych łapkach :evil_lol: http://img136.imageshack.us/img136/6853/20060615img99992308vl.jpg Quote
Cola Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 Wrzuce zaległe fotki :cool1: Spotkaliśmy takiego ptaszka :cool3: Toffi chciał się z nim pobawić.. nawet chciał podpłynąć i się zapoznać, ale... ..wrócił zrezygnowany i zasmucony.. Polskie zboże :cool3: bardzo wysokie... ..i chaberki w nim :cool3: moje chyba naj kwiatki :loveu: Quote
an3czka Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='Cola'] A tu jęzor cosik w kolorze kwiatków:evil_lol: Quote
Cola Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 Szczęśliwy pies = brudny i mokry :evil_lol: ..i odpoczynek w cieniu :cool1: KONIEC Quote
an3czka Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='Cola']Haniu pożyczy dopiero po kilku m-cach, jak się nacyka i nacieszy :evil_lol: ja swojej lustrzaneczki nie pożyczam na długo, a jak już coś to muszę ją widzieć :lol: Ej, no ja mam tak samo. Nawet krzywo patrzę jak mąż se chce pstryknąć. Podłam strasznie. Kiedyś siostra chciała sesję fotograficzną do szkoły zrobić (moim aparatem oczywiście), to musiała do mnie, do domu przyjść...:roll: :evil_lol: Quote
Cola Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 [quote name='an3czka']A tu jęzor cosik w kolorze kwiatków:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: był taki dopóki nie dorwał wody :evil_lol: Quote
an3czka Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='Cola']Wrzuce zaległe fotki :cool1: Spotkaliśmy takiego ptaszka :cool3: Toffi chciał się z nim pobawić.. nawet chciał podpłynąć i się zapoznać, ale... ..wrócił zrezygnowany i zasmucony.. I dobrze, że wrócił. Jakby tak z dzioba dostał, to by nie było wesoło (bo łąbędzie tak robią, chyba, nie?:lol: :lol: :lol: ) Quote
an3czka Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='Cola']:evil_lol: :evil_lol: był taki dopóki nie dorwał wody :evil_lol: Co on, kurcze, jakis fiolet lizał, czy inne pieroństwo fioletowe?:cool3: :lol: Quote
Cola Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 [quote name='an3czka']Ej, no ja mam tak samo. Nawet krzywo patrzę jak mąż se chce pstryknąć. Podłam strasznie. Kiedyś siostra chciała sesję fotograficzną do szkoły zrobić (moim aparatem oczywiście), to musiała do mnie, do domu przyjść...:roll: :evil_lol: Skąd ja to znam, mam identycznie :evil_lol: To jest moje oczko w głowie i nikt najlepiej (oprócz mnie) nie powienien go dotykać :p Ostatnio TZ miał do mnie ogromne pretensje, że tak mało daje mu pozykać :roll: a jak już dam to patrze jak bym chciała zabić :roll: :evil_lol: Quote
an3czka Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='Cola']Szczęśliwy pies = brudny i mokry :evil_lol: KONIEC Szczęśliwy pies = brudny i mokry, ale szczęśliwa Pani = czysty i suchy pies (tylko kogo to obchodzi?:evil_lol:) Quote
an3czka Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='Cola']Skąd ja to znam, mam identycznie :evil_lol: To jest moje oczko w głowie i nikt najlepiej (oprócz mnie) nie powienien go dotykać :p Ostatnio TZ miał do mnie ogromne pretensje, że tak mało daje mu pozykać :roll: a jak już dam to patrze jak bym chciała zabić :roll: :evil_lol: No, dokładnie. W końcu po chwili mi oddaje, bo mówi, że mam minę jakbym zabić go chciała:evil_lol: Quote
Cola Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 [quote name='an3czka']I dobrze, że wrócił. Jakby tak z dzioba dostał, to by nie było wesoło (bo łąbędzie tak robią, chyba, nie?:lol: :lol: :lol: ) Akurat ten łabądek to stały bywalec tego bajorka, samotny, więc małych nie ma i nie ma czego bronić (dziobem kłapią jak są młode) :razz: Chłopcy go znają od wczesnej wiosny, łabądek ich i nie ma problemu.....Zawsze podpływa się przywitać :cool3: i coś wyżebrać :evil_lol: A Toffik został odwołany :p Quote
Cola Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 [quote name='an3czka']Co on, kurcze, jakis fiolet lizał, czy inne pieroństwo fioletowe?:cool3: :lol: Jak doslzismy do łączki to wgryzał się w różne zielska :evil_lol: może to od tego :roll: Quote
Cola Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 [quote name='an3czka']Szczęśliwy pies = brudny i mokry, ale szczęśliwa Pani = czysty i suchy pies (tylko kogo to obchodzi?:evil_lol:) Ja też byłam szczęśliwa, bo psy były szczęśliwe :cool3: I tak były przeznaczone do kąpania, więc jeszcze bardziej się upaprać mogły :evil_lol: Quote
PIKA Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 jaki labądek :loveu: A na mlode to chyba za wczwśnie i ja nie wierzę, zę on samotny, :shake: niedlugo sobie jakąs labądkową (albo labądka ) znajdzie :razz: Cola co to za bajoro, jak to nie tajemnica? :razz: Quote
an3czka Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='Cola']Ja też byłam szczęśliwa, bo psy były szczęśliwe :cool3: I tak były przeznaczone do kąpania, więc jeszcze bardziej się upaprać mogły :evil_lol: "Przeznaczone do kąpania":lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Cola Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 [quote name='PIKA']jaki labądek :loveu: A na mlode to chyba za wczwśnie i ja nie wierzę, zę on samotny, :shake: niedlugo sobie jakąs labądkową (albo labądka ) znajdzie :razz: Cola co to za bajoro, jak to nie tajemnica? :razz: Naprawdę on jest tam sam, drugiego nie widziałam :roll: Może znajdzie się drugi do pary...zobaczymy :p Bajorko jest za Platan Park przy ul.Poloneza :cool3: an3czka :lol: śmierdziele dwa poszły kąpu kąpu w domku...a jaka czarna woda była :roll: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bigos Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Zakamuflowany:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Piękny psi uśmiech na pysku:loveu: Quote
an3czka Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='Cola'] an3czka :lol: śmierdziele dwa poszły kąpu kąpu w domku...a jaka czarna woda była :roll: :evil_lol: :evil_lol: Wyobrażam sobie...:lol: Quote
Recommended Posts