Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iiiiiiiiiiiiiii.........

chlups :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

cześć Cola - piękne zdjecia.. tak jak u Debe usmiałam się za co dziekuję :cool3:

spóźnione :oops: życzonka dla Toffiaczka i za 100 stronkę i 2000 post w galerii :multi::multi::multi::multi:

Posted

Cola foty poprostu piekne !
Kaja też wskakuje do wody tak z biegu,Ale Czarek wczodzi i płynie trzaskając łapami o tafle wody przy okazji gubiac piłke :( Ale zartaz potem kaja rusza na ratunek......piłce Cola wiesz ,że te frisbee co masz to ono swietnie unosi się na tafli wody :D Ja też mam takie i kaja też z wody aportuuje:)

Posted

:multi::multi::multi:wspaniale :multi::multi::multi:

....no i sie spóźniłam na 200 stronkę :angryy:
:laola::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::cunao:

Posted

O nastepny bedzie plaskal do wody :evil_lol:

[quote name='Maga100']Jednak mnie nie poznasz. Umarłam oglądając twoje zdjecia :cool1:

To kto jutro przywiezie Waszke? :hmmmm:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:zeberki karawanem powieziecie:evil_lol:

Alicjo, czyżbyś za dużo dzisiaj siedziala na słońcu? Przecież my o transporcie Wasi tutaj dywagujemy

Posted

Padłam dzisiaj i psy razem ze mną :evil_lol: znowu pomoczyły doopska :cool3:

marlena kapok się zakłada i pies nie tonie :evil_lol:

Vectra więcej nie wybrałam :eviltong: ale są nowe, z dzisiaj :cool3:

Haniu zero łez :evil_lol: chłopaki nie płaczą :evil_lol:

Maga a Leon nie zrobił Ci reanimacji, nie uratował?? a to świnia ;)

bigos teraz to pewnie już w domku jesteś :cool3: tak, psiaki były zachwycone :evil_lol:

an3czka :lol: tak, chodzi dopóki mu tyłek go nie pociągnie do dna :evil_lol:

evaxon :evil_lol: ale w jakim stylu :cool3:

Gosiu cześć :multi: nie ma za co...zawsze do usług :lol: Dziękujemy za życzenia:drink1:

olek dziękuje :oops: hihi...to mamy podobne zestawienie pływaków...ale Joker nie gubi piłki - nawet jak by się topił, to piłka będzie w paszczy :evil_lol: Podobo to fresbe pływa, ale jeszcze tego nie sprawdzaliśmy, ale jeszcze wszystko przed nami

Ala dziekuje :oops: :drink1:

PIKA on nie jest taki plaskacz :evil_lol:

Gaduły o rozkładzie zwłok Maga i tak będzie śmierdziało, chyba że siedzisz teraz cały czas w lodówce, a jutro w klimie ewentualnie :evil_lol:

To ja sobie obleje 200 stronkę i mój 2000 post...trochę spóźnione, ale zaprawa piątkowa nie zaszkodzi :evil_lol:

:drink1: :drink1: :drink1: :drink1:

Posted

[quote name='Maga100']Alicjo, czyżbyś za dużo dzisiaj siedziala na słońcu? Przecież my o transporcie Wasi tutaj dywagujemy :shake:ale mnie to sie siakoś w jedno połaczyło zeberki z Waszką :p
tylko nie wiem jak ty jako Denatka z Waszką dojedziesz :razz:

Posted

[quote name='Maga100']a to żeś się rozpisała :lol:

niniejszym kończę dyskusję o rozkładających się zwłokach i trwam w oczekiwaniu na zdjecia :cool1:

Natchnienie miałam :lol:

To trochę poczekasz :evil_lol: bo fotki jeszcze są w dużych rozmiarach :roll:

Oznajmiam, że Maga została przywrócona do żywych, aby za jakiś czas znowu umrzeć ogladając jakieś fotki :evil_lol: :evil_lol: więc waszke dowiezie wypachniona i nie będzie nam smrodzić :evil_lol:

Posted

[quote name='Cola'] więc waszke dowiezie wypachniona i nie będzie nam smrodzić :evil_lol:
a to jeszcze zalezy od tego, co dzisiaj zje :evil_lol:

Posted

Dzisiejsze fotki :cool3:

Jutro wrzuce kolejne...Postaram się odwiedzić wasze galerie (pewnie po wekendzie :roll: ) i nadrobić zaległości....a teraz idę paciu DOBRANOC :p

Posted

[quote name='Maga100']dobranoc? w patek o 22.40?? :crazyeye: :shake:

Dobranoc dla dgm :evil_lol: a co wyjdzie dalej :roll: nigdy nic nie wiadomo :evil_lol: