Vectra Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 sto lat dla Toffika :BIG: :BIG: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :tort: :tort: :cunao: :cunao: :laola: :laola: :drinking: :-( [`] również mi przykro z powodu kolegi Quote
Mi. Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Wszystkiego najleprzego!:laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: i (*) z powodu kolegi......:-( Quote
KaRa_ Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Sto lat!sto lat!!! :new-bday: :bday: :tort: :BIG: :laola: Zdrowko :beerchug: Quote
an3czka Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Tofficzku 100 lat, 100 lat lalalalala:lol: :BIG: :BIG: :BIG: :tort: :tort: :tort: :new-bday: :new-bday: :new-bday: Quote
panienkabubu Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='Cola']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: 40 stron w tydzień?? Sama w to nie mogę uwierzyć :roll: :evil_lol: Jakoś dasz rade :cool1: Wredziocha :angryy: smażyła się w ciepełku na słoneczku a ja marzłam i w swetrze popylałam :angryy: hahahaha, ja wieczorami tez w sweterku popylałam ;) Cola, no cóż, zdjęcia koników jak zwykle czadowe :) Widać, że siedziałaś w jednym miejscu :p i fociłaś... :p ale bomba ;) że też u mnie nie ma takich zawodów:( A czy w warszawie koniki się jeszcze scigaja? czy juz sie te imprezy skonczyly? Jak nie lubię kotów, tak ta fota superowo mi się podoba.. :loveu: :loveu: :loveu: zaraz reszta komentow, jeszcze kilka stron mi zostalo hehe Quote
panienkabubu Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 ta slinka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Cola']Wczoraj późnym wieczorem znajomy zabił się jadąc motorem :shake: przykro mi bardzo :shake: :shake: :shake: ale oczywiscie ominela mnie imprezka, ehhh :cool1: to ja jeszcze dzis poswiętuje :BIG: :BIG: :BIG: :tort: :tort: :tort: bo wczoraj to mecz oblewalam ;) tak im dobrze szło, no ! ehhh.. piłkarze;) Quote
dbsst Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Toffik ty stara doopo STO LAT :multi: :smilecol: :BIG: :BIG: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :tort: :drink1: :drink1: :drink1: :laola: Quote
Cola Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 Witajcie :multi: Mamy piękny dzionek...może by tak psy gdzieś ukąpać :cool3: Wczoraj oglądałam mecz ehhh...a tak dobrze im szło, ale...:shake: Wszystkim dziękujemy za urodzinowe życzenia :buzi: Toffi cały dzionek chodził i się cieszył :cool3: [quote name='PIKA']to wszystko pzrez ten 7 tonowy nacisk szczęk :evil_lol: :hmmmm: a ja słyszałam, że 10 ton :evil_lol: [quote name='panienkabubu']Cola, no cóż, zdjęcia koników jak zwykle czadowe :) Widać, że siedziałaś w jednym miejscu :p i fociłaś... :p ale bomba ;) że też u mnie nie ma takich zawodów:( A czy w warszawie koniki się jeszcze scigaja? czy juz sie te imprezy skonczyly? Jak nie lubię kotów, tak ta fota http://img223.imageshack.us/img223/6659/20060610img9999207fb.jpg superowo mi się podoba.. :loveu: :loveu: Dziękuje :oops: Tak, siedziałam w jednym miejscu, bo było najlepsze :p W innych częściach parkuru musiałabym focić pod słońce albo przeszkody by były daleko :shake: Nie masz w okolicach swojej miejscowości jakiś klubów? Przeważnie kluby organizują sobie zawody czy to międzyklubowe albo regionalne, albo między klubowiczami :) W Warszawie na Służewcu jeszcze sezon wyścigowy śpi :shake: ponieważ do tej pory trwały negocjacje dotyczące dzierżawy terenu itd. Z tego co słyzsałam, to projekt już jest gotowy i teraz musi być podpisany przez różnych ministrów i dopiero będzie można coś tam działać - najwcześniej wyścigi zaczną się na początku lipca (jeśli znowu coś się nie spapra). Super, że jednak lubisz kotki ;) :evil_lol: A to nie jest slinka, tylko woda :evil_lol: http://img153.imageshack.us/img153/5760/20060613img9999669pf.jpg Quote
Alicja Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Jak pojedziesz piesy ukąpac to pamiętaj o kapoczku dla Jokera / może być kółko dmuchane :evil_lol:/ Quote
dbsst Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 ja na panińskim wczoraj tez meczyk oglądałam i nie chce nic mówic ale wynik taki to sprawka Panny Młodej :evil_lol: Quote
Cola Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 Trochę fotek :p To jest ślinka :evil_lol: Quote
Cola Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Jak pojedziesz piesy ukąpac to pamiętaj o kapoczku dla Jokera / może być kółko dmuchane :evil_lol:/ Kapoczka ani kółeczka jeszcze nie ma :shake: bedzie chodził przy brzegu czując grunt pod łapami - jak do tej pory to robi :evil_lol: [quote name='dbsst']ja na panińskim wczoraj tez meczyk oglądałam i nie chce nic mówic ale wynik taki to sprawka Panny Młodej :evil_lol: :angryy: :angryy: musiała?? :mad: Quote
dbsst Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Cola napisał(a):Kapoczka ani kółeczka jeszcze nie ma :shake: bedzie chodził przy brzegu czując grunt pod łapami - jak do tej pory to robi :evil_lol: :angryy: :angryy: musiała?? :mad: musiała bo inaczej nie wygrałaby głównej nagrody :lol: Quote
Cola Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 [quote name='malawaszka']:crazyeye: ale różyk w pycholku :loveu: :evil_lol: ukrwienie się poprawiło po bieganiu :evil_lol: Vectra dziękuje :oops: Prawie :evil_lol: tylko tu są same chłoopy :evil_lol: i bez wilczura :cool3: http://img144.imageshack.us/img144/9706/20060613img9999552oq.jpg sylwia dziękuje :oops: zbieraj, zbieraj na porządny sprzęcik :cool3: w końcu jakoś będziesz musiała ufocić pływaka w kapoku :evil_lol: Tośka cała to nie, ale ręka pewnie tak i to bez żucia ;) :evil_lol: ...a za tego morderce to :mad: piłek owszem, ale nic więcej nie morduje :evil_lol: an3czka dziękuje :oops: Ala :evil_lol: :evil_lol: ta specjalnie go umalowłam jakimiś cieniami, puderkiem, fluidem i jeszcze mu rzęsy umalowałam ;) :evil_lol: Kolor jest naturalny, ukrwiony dobrze :p Sposób na ząbek jest ok, tylko Toffiemu sprawiał trochę trudności :evil_lol: paszcza chyba mu się tak szeroko nie otwiera :evil_lol: Alka dziękuje :oops: to woda :evil_lol: anetta brawo, to woda :lol: ..a co miało się dziać? Toffi obwąchał delikwenta, Joker zabrał porzuconą piłkę i tyle, każdy poszedł w swoją stronę :roll: Quote
Cola Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 dbsst a jaka była nagroda główna? :cool3: Quote
dbsst Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='Cola']dbsst a jaka była nagroda główna? :cool3: nie mąż :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: karnet na wybrane zabiego do dermiki Quote
Cola Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 ..i przyszła pora na talerek :cool3: Jak zawsze na samym początku "walka" o talerz :evil_lol: J wymuszenie pierwszeństwa; T sprawne hamulce :evil_lol: ..i mały przerywniczek :cool3: Quote
Cola Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 dbsst napisał(a):nie mąż :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: karnet na wybrane zabiego do dermiki eeee...to fajnie :cool3: Chyba wybierzemy się na poleczki....psy się ukąpią a ja się posmaże na słoneczku :cool3: Jedziecie z nami? Quote
PIKA Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 matko, żeby to nasi tak walczyli o pilke :shake::evil_lol: Quote
dbsst Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Cola napisał(a):eeee...to fajnie :cool3: Chyba wybierzemy się na poleczki....psy się ukąpią a ja się posmaże na słoneczku :cool3: Jedziecie z nami? zgadniej co dziś robie :lol: i jak już to porobie to zawalam kafelki :roll: Quote
Cola Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 KaRa :roflt: :roflt: PIKA niom....każdy mecz by był wygrany :evil_lol: Quote
Recommended Posts