Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maga100']hahaha i coś mu kapie :evil_lol:

[quote name='Alicja']glutoplazma :roflt:

:roflt:

[quote name='Obama']http://img443.imageshack.us/img443/6172/img0311dgm.jpg
Jaka duma wyziera z oczu :)
"Mam zęba!Mój ci on!" :)

duma wyziera nie tylko z oczu ale i z paszczu :evil_lol:

[quote name='Patka']Cola cudne te wakacyjne fotki!!
A duma zębowa boska, to sie zaczną sypać teraz !!

już się boję kolejnych zęboli :mdleje:

[quote name='dbsst']GRATULUJEMY pierwszego gryzaka.
Gerard masz coś na brodzie hahahahhahahahahhaha

senkju senkju :p
zawsze ma coś na brodzie :evil_lol: i nie tylko na brodzie :roll:

Z zaległych nowin to Gerard mówi "ta-ta" i patrzy na TZ, co oznacza przewiń mnie :evil_lol:

OGŁOSZENIE: Kto zaopiekuję się moją farmą od 07.08 do 29.08????? :grins:

Posted

Gratuluje zebiska:-)
A gdzie ty sie na tak dlugo wybierasz?he?I moze jeszcze z dzieckiem???Oburzajace tak sie wloczyc po swiecie z takim malenstwem.....:diabloti:
Alex tez mowi ta-ta..tyle ze do motyla z maty edukacyjnej :evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']Gratuluje zebiska:-)
A gdzie ty sie na tak dlugo wybierasz?he?I moze jeszcze z dzieckiem???Oburzajace tak sie wloczyc po swiecie z takim malenstwem.....:diabloti:
Alex tez mowi ta-ta..tyle ze do motyla z maty edukacyjnej :evil_lol:

:grins: dziękujemy
:roll: eeeeenoeeee....Wiem, że to oburzające, niedopuszczalne i karygodne tak daleko i na tak długo ciągać dziecko...ale co ja mogę :evil_lol: W piątek lecimy do Włoch :p aha a to maleństwo nie jest takim maleństwem, prawie 10kg :diabloti:
hahaha motyl to ta-ta....TZ na początku się cieszył dopóki nie skojarzył co oznacza ta-ta :evil_lol: mnie woła w sytuacjach kryzysowych, czyli bardzo jeść mnia-mnia :roll:

Posted

dbsst napisał(a):
ciekawe jak podróż samolotem zniesie G.:laugh2_2:

też jestem ciekawa :roll: mam nadzieję, że będzie OK :grins:

Posted

Cola napisał(a):
też jestem ciekawa :roll: mam nadzieję, że będzie OK :grins:

pewnie uśnie a jak nie to dasz go babci a sama pójdziesz na drinka hahahhaha

Posted

agbar napisał(a):
10 kilo???? :mdleje: Alex wazy 7,7....ide sie pociac ...to na pewno przez to,ze nie karmilam CYSIEM :diabloti:

tak, to z pewnością wina karmienia CYSIEM :diabloti: :evil_lol:

dbsst napisał(a):
pewnie uśnie a jak nie to dasz go babci a sama pójdziesz na drinka hahahhaha

:roflt: :roflt: pójdzie spać?? Marzenie ściętej głowy :shake: Gerdzik będzie wszystko oglądał, będzie chciał wszystko wsadzić do paszczy, bedzie rzucał się i wyrywał za nowościami, i oczywiście będzie kokietował, podrywał stewardessy :diabloti: On żadnej sympatycznej kobicie nie odpuści :evil_lol: ....i co najwyżej będę mogła go wręczyć TZtowi, bo babcia już czeka w słonecznej Italii

Posted

nie uśpi go "szum" jeśli można to nazwać szumem hahaha
a w aucie śpi czy raczej rozrabia w dłuższych podróżach ???
no to wręczysz mężowi obrączka zobowiązuje a sama zamowisz sobie drinka i będziesz udawala, że nie znasz tego pana i jego dziecka hahahahhahahha jeśłi G jednak postanowi zrobić show w aeroplanie hahaha

Posted

[quote name='dbsst']nie uśpi go "szum" jeśli można to nazwać szumem hahaha
a w aucie śpi czy raczej rozrabia w dłuższych podróżach ???
no to wręczysz mężowi obrączka zobowiązuje a sama zamowisz sobie drinka i będziesz udawala, że nie znasz tego pana i jego dziecka hahahahhahahha jeśłi G jednak postanowi zrobić show w aeroplanie hahaha

w podróżach raczej śpi, ale zawsze staramy się podróżować w porze jego drzemek, a przy długich podróżach w nocy :p
jeśli zrobi show to ja się przesiadam na drugi koniec samolotu :evil_lol: gorzej jeśli wezwą osobę na którą mały jest zarejestrowany :roll:

Na ząbkowanie najlepsza jest drewniana łycha :diabloti:

Posted

Cola na lizaka on za malutki, ale przy starcie i lądowaniu polecam podać albo biust ;) jak jeszcze karmisz :) albo popić wody lub smoka (jak używa) - ale pewnie i to wiesz ;)
miłych Włochów ;)

Posted

[quote name='Alicja']:hmmmm: od 7 do 29 .08 ... troszkę długo ...jak nie będzie innych chętnych to mogę zagladać , bo szkoda by mi pole zarosło chwastami
ja moge zajrzec ale od 9 tego bo w weekend wybywamy na wesele , zazdeaszczamy zebola my jeszcze pracujemy, ale juz nie dlugo ;-)

Posted

[quote name='Patka']Cola na lizaka on za malutki, ale przy starcie i lądowaniu polecam podać albo biust ;) jak jeszcze karmisz :) albo popić wody lub smoka (jak używa) - ale pewnie i to wiesz ;)
miłych Włochów ;)

wiem, ale dziękuję za rady :p
:hmmmm: tylko się zastanawiam jak mu tam w tym samolocie CYSIA:diabloti: dać...bo obsługa generalnie jest strasznie przestrzegająca rygoru przypięcia dziecka pasem do pasa mamy pleckami do brzucha mamy.....ewentualnie będę mu trzymać paszczę otwartą dla wyrównania ciśnienia :evil_lol:

[quote name='Tengusia']ech zazdroszczam :oops: ja urlopik mam dopiero we wrzesniu i przy dobrych wiatrach spedze go w Zakopcu :evil_lol:

nie ma czego zazdraszczać, bo ja mam DZIECKO :diabloti: a na wyjazdach z dzieckiem się nie odpoczywa :placz: Po Sopocie to byłam tak padnięta na twarz z tego urlopowania, że hoho - tydzień odsypiałam :evil_lol:

[quote name='Alicja']:hmmmm: od 7 do 29 .08 ... troszkę długo ...jak nie będzie innych chętnych to mogę zagladać , bo szkoda by mi pole zarosło chwastami

:grins: OK, nie musisz tam pracować....wystarczy pozbierać owocki i ewentualnie co jakiś czas coś wyhodować

[quote name='Mudik']ja moge zajrzec ale od 9 tego bo w weekend wybywamy na wesele , zazdeaszczamy zebola my jeszcze pracujemy, ale juz nie dlugo ;-)

:grins: to dostaniesz drugą farmę :evil_lol:

pracujcie pracujcie....jak ślina będzie kapała zawsze i wszędzie ciągnąc się w nieskończoność to będzie już blisko :evil_lol:

Posted

agbar napisał(a):
10 kilo???? :mdleje: Alex wazy 7,7....ide sie pociac ...to na pewno przez to,ze nie karmilam CYSIEM :diabloti:

ty nie mdlej, Tadzik waży 9,5kg, a ma jakiś rok :evil_lol:

Posted

10 kilo ? :hmmmm: to będziesz miała spokój , temuż iż ponieważ , bagaż podręczny można mieć koło siebie , ale taki który waży do 5 kg ..
co więcej , leci w luku bagażowym :diabloti: