Mi. Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='Cola']PIKA buntują się jak mają na grzbiecie mało znanego ludzia lub o słabych umiejętnościach, lub po prostu się zdenerwują itp. Do takich pokazów używa się zaufanych koni, które się zna od A do Z :cool3: zgadzam się:multi: Od ilu lat konno jeździsz?:razz: Quote
Cola Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 luthien Ostatnio to mam przerwe roczną..ale swojego czasu to się jeździło non stop przez..hmm..czekaj policze...pogubiłam się :roll: ale ponad 10 lat - rekreacyjnie ma się rozumieć :p Quote
malawaszka Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 :crazyeye: podnieśli kunia na drążku :crazyeye: Cola rewelacja!!!!! Pika hahaha w każdym topicu jest o tym, że się spotykamy :evil_lol: ale fajnie :p Quote
Mi. Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='Cola']luthien Ostatnio to mam przerwe roczną..ale swojego czasu to się jeździło non stop przez..hmm..czekaj policze...pogubiłam się :roll: ale ponad 10 lat - rekreacyjnie ma się rozumieć :p heh :) ja byłam w siodle od 4 roku życia i teraz też miałam przerwe roczną. Ale od miesiąca zaczynam western:cool3: Quote
Mi. Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='malawaszka']:crazyeye: podnieśli kunia na drążku :crazyeye: szaszłyk:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cola Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 waszka :lol: :lol: dzięki :oops: Patrz jaką Ci reklamę robią :evil_lol: cała Wawa będzie wiedziała, że jesteś :evil_lol: Quote
Cola Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 *luthien* napisał(a):heh :) ja byłam w siodle od 4 roku życia i teraz też miałam przerwe roczną. Ale od miesiąca zaczynam western:cool3: nono...jak fajnie..to mam nadzieję, że niedługo znajdę jakieś fotki Twoje na koniku - western :cool3: Ja podobno już byłam wożona na końskim grzbiecie w pieluchach :evil_lol: Nawet tego nie pamiętam :evil_lol: ;) Quote
malawaszka Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='Cola']waszka :lol: :lol: dzięki :oops: Patrz jaką Ci reklamę robią :evil_lol: cała Wawa będzie wiedziała, że jesteś :evil_lol: hahahha cholera nooo aż się będę stydziła :oops: Quote
Mi. Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='Cola']nono...jak fajnie..to mam nadzieję, że niedługo znajdę jakieś fotki Twoje na koniku - western :cool3: jasne jasne:evil_lol: Chciałoby się :evil_lol: Nie będe się ośmieszać:cool3: Ja podobno już byłam wożona na końskim grzbiecie w pieluchach :evil_lol: Nawet tego nie pamiętam :evil_lol: ;-) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cola Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 malawaszka Ty się nie stydaj :lol: bedzie dobrze, wypijemy po puszce coca-coli itd. :evil_lol: luthien daj spokój - dawaj foty :mad: Quote
Mi. Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='Cola'] luthien daj spokój - dawaj foty :mad: jak będe mieć nowy aparat:evil_lol: I raczej ze skoków, bo to mi troche lepiej wychodzi :lol: na razie moge przedstawić mój sprzęt:cool3: . Sorki, że w twojej galerii:oops: zdjęcia zrobłam teraz :p 4 siodła ogłowie do westa (czekałam na nie rok:angryy: ) munsztuk Quote
Cola Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 albo ja ślepa albo coś - ja widzę 3 siodła a nie 4 :lol: ..ale warto chyba było czekać na te ogołowie :cool3: ...a gdzie są Twoje foty na koniku?? :cool3: :mad: Quote
Mi. Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='Cola']albo ja ślepa albo coś - ja widzę 3 siodła a nie 4 :lol: na tej focie są 2 jak by co:lol: Pod spodem jest drógie:cool3: . ...a gdzie są Twoje foty na koniku?? :cool3: :mad: a niewiem:siara: :siara: :siara: pozwolisz, że jak zrobie jakieś to wstawie?:cool3: Quote
Cola Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 ...aaaa...już widze :lol: Dobar, poczekam, ale mam nadzieję, że długo nie będę musiała czekać :cool3: Quote
Cola Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 malawaszka napisał(a):to jest skóra z zebry??? :placz: pewnie sztuczna :evil_lol: nie rycz :p Quote
panienkabubu Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: 40 stron w tydzien :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: matko kochana, kiedy ja przez to przebrne :crazyeye: :crazyeye: na razie przebrnelam przez 5 i juz mam usmiech na twarzy, ze u was tak lało i było brzydko, a ja sie wylegiwałam na Majorce :evil_lol: :evil_lol: ale zeby ktos byl happy ktoś musi cierpiec takie zycie :eviltong: :eviltong: :eviltong: koneic wredoty mej na dzis, ide spac ! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cola Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: 40 stron w tydzień?? Sama w to nie mogę uwierzyć :roll: :evil_lol: Jakoś dasz rade :cool1: Wredziocha :angryy: smażyła się w ciepełku na słoneczku a ja marzłam i w swetrze popylałam :angryy: Quote
Maga100 Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 świetne te pokazy panów w mundurach! :klacz: a koń na pleckach mnie zabił :evil_lol: :evil_lol: Cola, to ja cię ujrze na Kępie i wypijemy razem tę C O L Ę ? :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='Cola']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: 40 stron w tydzień?? Sama w to nie mogę uwierzyć :roll: :evil_lol: Jakoś dasz rade :cool1: Wredziocha :angryy: smażyła się w ciepełku na słoneczku a ja marzłam i w swetrze popylałam :angryy::angryy:na Majorce:cool3:to niech teraz nadrabia jak się tak daleko zachciało latać :evil_lol: Ale sie tu koński topik zrobił :razz: Quote
Cola Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 Maga ale odżyjesz na sobote? i nie podchodź już do koni skoro Cię zabijają :evil_lol: Tia, mam nadzieję, że się spotkamy i wypijemy COLĘ :evil_lol: Ala a jak, niech teraz siedzi i czyta :evil_lol: a to jeszcze nie koniec koników (kilka jeszcze się plącze) ale na dniach będą pieski :cool3: Quote
Alicja Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='Cola']Maga ale odżyjesz na sobote? i nie podchodź już do koni skoro Cię zabijają :evil_lol: Tia, mam nadzieję, że się spotkamy i wypijemy COLĘ :evil_lol: Ala a jak, niech teraz siedzi i czyta :evil_lol: a to jeszcze nie koniec koników (kilka jeszcze się plącze) ale na dniach będą pieski :cool3::-(:-(:-(a ja se teraz piję COLE z Tyskim :cool3:sama Quote
Maga100 Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='Cola']Maga ale odżyjesz na sobote? i nie podchodź już do koni skoro Cię zabijają :evil_lol: Tia, mam nadzieję, że się spotkamy i wypijemy COLĘ :evil_lol: odżyję, choćbym miała umrzeć :lol: oczywiście, ze colę, Colu, bo jakżeby coś innego? :-o Jeszcze się ktoś upije i wpadnie do kanałku? :-o Quote
Cola Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 Ala a ja soczek :cool3: też sama..no już nie sama :evil_lol: raezm pijemy :p Quote
Recommended Posts