Vectra Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 a mój TZ z wrażenia usnoł :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja mam arachofobie :oops: :oops: uciekam przed wszystkim co ma więcej niż 4 nóżki :p :p Quote
Cola Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 mój to nie wiem...gdzieś tam się pałęta :lol: Vectra.....to Ty strasznie masz :evil_lol: pomyśl ile robali na Ciebie czyha poza domem :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='dbsst']nawet nie wnerwiony ZAŁAMANY :placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to go mus pocieszyć :razz: A tak wogóle jak mogłas pozwolić mu się narażać na taki stres ;) Quote
dbsst Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to go mus pocieszyć :razz: A tak wogóle jak mogłas pozwolić mu się narażać na taki stres ;) pociesza sie z kolegami gra w fife na playu ;) Quote
dbsst Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Cola napisał(a):może tym razem wygra :evil_lol: :evil_lol: teraz maja zespół i cos wygrywali ostatnio slysze cisze rozgrywaja coos po ich mysli ;) Quote
Vectra Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Cola']mój to nie wiem...gdzieś tam się pałęta :lol: Vectra.....to Ty strasznie masz :evil_lol: pomyśl ile robali na Ciebie czyha poza domem :evil_lol: ty się śmiej :eviltong: :eviltong: jak się pzreprowadziliśmy do tego domu to tu były pająki i normalnie wszędzie widziałam te małe patrzące na mnie oczka :angryy: :angryy: :angryy: byłam bliska spakowania się i wyprowadzki. Naszczęście wredny kot poluje troche i chemia działa którą porozstawiam po kątach :diabloti: :diabloti: Quote
Cola Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 :loveu: cisza :loveu: ah ta cisza :loveu: błoga cisza :loveu: jak ja kocham cisze :loveu: :evil_lol: Vectra jak mogłaś zabić pajączka..toż to podobno szczęście wróży Quote
dbsst Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Cola']:loveu: cisza :loveu: ah ta cisza :loveu: błoga cisza :loveu: jak ja kocham cisze :loveu: :evil_lol: Vectra jak mogłaś zabić pajączka..toż to podobno szczęście wróży hahahhaha cisza ach ta cisza jak ja kocham play station :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Cola']:loveu: cisza :loveu: ah ta cisza :loveu: błoga cisza :loveu: jak ja kocham cisze :loveu: :evil_lol: Vectra jak mogłaś zabić pajączka..toż to podobno szczęście wróży same pozdychały :eviltong: :eviltong: ja nie zabije bo się boje ;) ;) omijam to bardziewie szerokim łukiem . Quote
Cola Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 my nie mamy playaka, ale są też inne sposoby :diabloti: :evil_lol: na cisze Quote
PIKA Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 dbsst napisał(a):Cola i co Twoj Tz na 0:2 w dzisiejszym spotkaniu :placz: :placz: :placz: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: haha ja nie kibic a to przewidzialam :evil_lol: Quote
Cola Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 PIKA ja tak samo....TZ się na początku tygodnia pytał czy oglądam...a ja :lol: po co? i tak w doope dostaniemy :evil_lol: Vectra dla Ciebie może nie jest to śmieszne...ale wybacz :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 jak byś mnie zobaczyła w pobliżu pająka to byś się dopiero uśmiała :diabloti: :diabloti: mój TZ też się ze mnie śmieje i nie raz spesjalnie krzyczy "zobacz pająk" a ja w krzyk i w nogi :mad: :mad: :mad: na miejscu tych naszych piłkarży to już bym się nie ośmieszała i wróciła do kraju :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 PIKA napisał(a):haha ja nie kibic a to przewidzialam :evil_lol: ja tez sie tego obawialam ale zylam nadzieja :shake: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 dbsst napisał(a): ale zylam nadzieja :shake: debe ja wiem ze warszawa to wielcy patrioci i wogóle ale patriotyzm nam nie pomoze w takiej kwestii chocbysmy nie wiem jak bardzo patriotyczni byli :eviltong: hołota z ekwadoru okazała sie lepsza :lol: Quote
dbsst Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):debe ja wiem ze warszawa to wielcy patrioci i wogóle ale patriotyzm nam nie pomoze w takiej kwestii chocbysmy nie wiem jak bardzo patriotyczni byli :eviltong: hołota z ekwadoru okazała sie lepsza :lol: wrrrrrrrrrrrrr koszmar przedszkolaki normalnie Quote
Alicja Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='dbsst']wrrrrrrrrrrrrr koszmar przedszkolaki normalnie:mad::mad::mad:moje dzieciaki lepiej grają ;) Quote
Alicja Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Cola']Ozzulka zabrakło i przegralismy :evil_lol::razz:no nie wziął go jaśnie Janas , to i po doopie dostali;) Quote
Cola Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 no tak...zapomniałam, że on miał swoją taktykę i powołał tych co chciał, a nie tych co musiał :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:no nie wziął go jaśnie Janas , to i po doopie dostali;) mówiłam mówiłam :mad: :mad: :mad: Quote
Cola Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 my tu gadu gadu..... a to sem ja...z profilu :cool3: Quote
dbsst Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Cola']my tu gadu gadu..... a to sem ja...z profilu :cool3: eehhhhhhhmmmmmmmmmmm odrazu lepiej :loveu: :loveu: :loveu: jeszcze jeszcze jeszcze Quote
Recommended Posts