Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a mój TZ z wrażenia usnoł :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ja mam arachofobie :oops: :oops: uciekam przed wszystkim co ma więcej niż 4 nóżki :p :p

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mój to nie wiem...gdzieś tam się pałęta :lol:

Vectra.....to Ty strasznie masz :evil_lol: pomyśl ile robali na Ciebie czyha poza domem :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']nawet nie wnerwiony ZAŁAMANY :placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to go mus pocieszyć :razz:
A tak wogóle jak mogłas pozwolić mu się narażać na taki stres ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to go mus pocieszyć :razz:
A tak wogóle jak mogłas pozwolić mu się narażać na taki stres ;)

pociesza sie z kolegami gra w fife na playu ;)

Posted

Cola napisał(a):
może tym razem wygra :evil_lol: :evil_lol:

teraz maja zespół i cos wygrywali ostatnio

slysze cisze rozgrywaja coos po ich mysli ;)

Posted

[quote name='Cola']mój to nie wiem...gdzieś tam się pałęta :lol:

Vectra.....to Ty strasznie masz :evil_lol: pomyśl ile robali na Ciebie czyha poza domem :evil_lol:

ty się śmiej :eviltong: :eviltong: jak się pzreprowadziliśmy do tego domu to tu były pająki i normalnie wszędzie widziałam te małe patrzące na mnie oczka :angryy: :angryy: :angryy: byłam bliska spakowania się i wyprowadzki.
Naszczęście wredny kot poluje troche i chemia działa którą porozstawiam po kątach :diabloti: :diabloti:

Posted

:loveu: cisza :loveu: ah ta cisza :loveu: błoga cisza :loveu: jak ja kocham cisze :loveu: :evil_lol:

Vectra jak mogłaś zabić pajączka..toż to podobno szczęście wróży

Posted

[quote name='Cola']:loveu: cisza :loveu: ah ta cisza :loveu: błoga cisza :loveu: jak ja kocham cisze :loveu: :evil_lol:

hahahhaha cisza ach ta cisza jak ja kocham play station :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Cola']:loveu: cisza :loveu: ah ta cisza :loveu: błoga cisza :loveu: jak ja kocham cisze :loveu: :evil_lol:

same pozdychały :eviltong: :eviltong: ja nie zabije bo się boje ;) ;) omijam to bardziewie szerokim łukiem .

Posted

dbsst napisał(a):
Cola i co Twoj Tz na 0:2 w dzisiejszym spotkaniu :placz: :placz: :placz:

:shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake:

haha ja nie kibic a to przewidzialam :evil_lol:

Posted

PIKA ja tak samo....TZ się na początku tygodnia pytał czy oglądam...a ja :lol: po co? i tak w doope dostaniemy :evil_lol:

Vectra dla Ciebie może nie jest to śmieszne...ale wybacz :evil_lol: :evil_lol:

Posted

jak byś mnie zobaczyła w pobliżu pająka to byś się dopiero uśmiała :diabloti: :diabloti:
mój TZ też się ze mnie śmieje i nie raz spesjalnie krzyczy "zobacz pająk" a ja w krzyk i w nogi :mad: :mad: :mad:

na miejscu tych naszych piłkarży to już bym się nie ośmieszała i wróciła do kraju :evil_lol: :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):

ale zylam nadzieja :shake:

debe ja wiem ze warszawa to wielcy patrioci i wogóle ale patriotyzm nam nie pomoze w takiej kwestii chocbysmy nie wiem jak bardzo patriotyczni byli :eviltong: hołota z ekwadoru okazała sie lepsza :lol:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
debe ja wiem ze warszawa to wielcy patrioci i wogóle ale patriotyzm nam nie pomoze w takiej kwestii chocbysmy nie wiem jak bardzo patriotyczni byli :eviltong: hołota z ekwadoru okazała sie lepsza :lol:

wrrrrrrrrrrrrr koszmar przedszkolaki normalnie

Posted

[quote name='Cola']my tu gadu gadu.....

a to sem ja...z profilu :cool3:

eehhhhhhhmmmmmmmmmmm odrazu lepiej :loveu: :loveu: :loveu:

jeszcze jeszcze jeszcze