Mi. Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Cola'] luthien zobaczymy co tam jeszcze archiwum chowa :)to może nam pokażesz:cool3: Quote
Gosiek Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 wooooow jak sama to jestem pod wielkim wrażeniem :loveu: piękny ten konik.. bardzo mi się podoba :loveu: Quote
Cola Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 luthien może kiedyś ;) :lol: Gosiu dziękuję :oops: Quote
Mi. Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Cola']luthien może kiedyś ;) :lol: żądam w imieniu Ergi:mad: :cool3: Quote
Cola Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Mam nadzieję, że będzie ładna pogoda w niedzielę....bo się wybieram na.. http://www.polishprestige.pl/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=41 Czy ktoś jeszcze?? Quote
Gosiek Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Cola']Mam nadzieję, że będzie ładna pogoda w niedzielę....bo się wybieram na.. http://www.polishprestige.pl/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=41 Czy ktoś jeszcze??ooo no niestety w niedzielę nie mogę ale jutro jadę tam http://hippicapolonia.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=23&Itemid=2 Quote
Alicja Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Cola']Mam nadzieję, że będzie ładna pogoda w niedzielę....bo się wybieram na.. http://www.polishprestige.pl/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=41 Czy ktoś jeszcze??:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja ale palcem po mapie;).Jedź i rób foteczki :p Quote
Cola Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Gosiu to się powymieniamy wrażeniami :lol: Ala palcem po mapie to ja cały świat zwiedziłam :evil_lol: Jak pogoda dopisze, to pojadę...bo nie chcę znowu chorować :diabloti: Quote
Gosiek Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Cola']Gosiu to się powymieniamy wrażeniami :lol: Ala palcem po mapie to ja cały świat zwiedziłam :evil_lol: Jak pogoda dopisze, to pojadę...bo nie chcę znowu chorować :diabloti:pogoda dopisze - ma być pięknie i słonecznie cały weekend :multi::multi::multi: dobra - to sie powymieniamy wrażeniami :p mam nadzieję ze jakies zdjecia koników mni wyjdą... pierwszy raz będę je fociła :oops: aż wstyd :oops: Quote
Cola Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 KaRa dokładnie to jest to :cool3: piłeczka :lol: Gosiu ja też mam nadzieję, że coś Ci wyjdzie (chociaż w stój, już nie piszę o skokach :lol: )...jednak to jest zupełnie co innego niż kwiatki i robaczki :evil_lol: ....sama zobaczysz...:evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Cola']KaRa dokładnie to jest to :cool3: piłeczka :lol: Gosiu ja też mam nadzieję, że coś Ci wyjdzie (chociaż w stój, już nie piszę o skokach :lol: )...jednak to jest zupełnie co innego niż kwiatki i robaczki :evil_lol: ....sama zobaczysz...:evil_lol: :evil_lol::eviltong: wiem ze cos innego ... no nic - zobaczymy jutro wieczorkiem co mi z tego wyjdzie ;) Quote
PIKA Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Cześć Cola :multi: [quote name='Cola']Na raz to jeden :p świerszcz mu wystarczy...ale taki żeby był mniejszy od pająka - bo odwrotnie to może być niebezpiecznie :diabloti: :crazyeye: a to jest w ogole możliwe, zeby świerszcz był większy od doroslego ptasznika? :crazyeye: I jak to niebezpiecznie? :razz: Quote
Cola Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Witaj PIKA :multi: Od dorosłego nie, ale od małolata ptasznika tak....Co znaczy niebezpieczne?? Jeśli pajączek będzie mniejszy od świerszcza, to jest duuuże prawdopodobieństwo, że pająk stanie się pożywieniem a nie odwrotnie :roll: Quote
Koma Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 ale się super skrada :cool3: normalnie jak wyżeł :lol: Quote
Cola Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 ...a jak na ptactwo się skrada :cool3: szczególnie na kaczki :evil_lol: Quote
Koma Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Cola napisał(a):...a jak na ptactwo się skrada :cool3: szczególnie na kaczki :evil_lol: prawdziwy pies myśliwski :cool3: Quote
Vectra Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 fotki jak zawsze przepiękne :loveu: :loveu: tylko ten temat o robalach 0 ja się bojem robali :scared: Quote
dbsst Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Cola i co Twoj Tz na 0:2 w dzisiejszym spotkaniu :placz: :placz: :placz: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: mój wnerwiony jak nie wiem :placz: :placz: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Cola Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Vectra dzięki :oops: ..a co się tam bojać robali :evil_lol: dbsst nie wiem jeszcze :roll: Quote
dbsst Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Cola']Vectra dzięki :oops: ..a co się tam bojać robali :evil_lol: dbsst nie wiem jeszcze :roll: nawet nie wnerwiony ZAŁAMANY :placz: Quote
Recommended Posts