Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiu to się powymieniamy wrażeniami :lol:

Ala palcem po mapie to ja cały świat zwiedziłam :evil_lol: Jak pogoda dopisze, to pojadę...bo nie chcę znowu chorować :diabloti:

Posted

[quote name='Cola']Gosiu to się powymieniamy wrażeniami :lol:

Ala palcem po mapie to ja cały świat zwiedziłam :evil_lol: Jak pogoda dopisze, to pojadę...bo nie chcę znowu chorować :diabloti:pogoda dopisze - ma być pięknie i słonecznie cały weekend :multi::multi::multi:

dobra - to sie powymieniamy wrażeniami :p
mam nadzieję ze jakies zdjecia koników mni wyjdą... pierwszy raz będę je fociła :oops: aż wstyd :oops:

Posted

KaRa dokładnie to jest to :cool3: piłeczka :lol:

Gosiu ja też mam nadzieję, że coś Ci wyjdzie (chociaż w stój, już nie piszę o skokach :lol: )...jednak to jest zupełnie co innego niż kwiatki i robaczki :evil_lol: ....sama zobaczysz...:evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Cola']KaRa dokładnie to jest to :cool3: piłeczka :lol:

Gosiu ja też mam nadzieję, że coś Ci wyjdzie (chociaż w stój, już nie piszę o skokach :lol: )...jednak to jest zupełnie co innego niż kwiatki i robaczki :evil_lol: ....sama zobaczysz...:evil_lol: :evil_lol::eviltong:

wiem ze cos innego ... no nic - zobaczymy jutro wieczorkiem co mi z tego wyjdzie ;)

Posted

Cześć Cola :multi:

[quote name='Cola']Na raz to jeden :p świerszcz mu wystarczy...ale taki żeby był mniejszy od pająka - bo odwrotnie to może być niebezpiecznie :diabloti:

:crazyeye: a to jest w ogole możliwe, zeby świerszcz był większy od doroslego ptasznika? :crazyeye: I jak to niebezpiecznie? :razz:

Posted

Witaj PIKA :multi:

Od dorosłego nie, ale od małolata ptasznika tak....Co znaczy niebezpieczne?? Jeśli pajączek będzie mniejszy od świerszcza, to jest duuuże prawdopodobieństwo, że pająk stanie się pożywieniem a nie odwrotnie :roll:

Posted

Cola i co Twoj Tz na 0:2 w dzisiejszym spotkaniu :placz: :placz: :placz:

:shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake:

mój wnerwiony jak nie wiem :placz: :placz: :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

[quote name='Cola']Vectra dzięki :oops: ..a co się tam bojać robali :evil_lol:

dbsst nie wiem jeszcze :roll:

nawet nie wnerwiony ZAŁAMANY :placz: