Agamtb Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='paula_z'] "Ups, cos mi wlecialo do gardla" Ta fota jest niesamowita!!!!!!!!!!:crazyeye: wow......... W ogóle strasznie mi się podobają Twoje kwiaty.....śliczne, też uwielbiam je focić:):) Quote
Alka Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 haha, kocie zapasy z akrobacjami , bo widzę ,że "walczą" na skraju fotelika :megagrin::megagrin::megagrin: to się nazywa chwyt :klacz: Quote
Cola Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Haniu już wiem czemu Mania była niezadowolona i nieszczęśliwa z tego kąpu kąpu :evil_lol: Agamtb witaj w moim topiku :multi: i dziękuję za miłe słowa :oops: Alka kociambry tak zawsze :evil_lol: skarj fotela, skraj łóżka, skraj półki....wszystko na skraju, a potem jest wielkie buuuummmm :evil_lol: Quote
AlKil Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Witaj Cola ! Powiedz mi jak długo ptasznik wytrzyma bez jedzenia???? Mój TZ wyjechał i zapomniał mi powiedzieć???:roll: Quote
Cola Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Witaj AlKil :) Raz na tydzień się karmi ptaszniki tłustymi świerszczami :p - przeważnie....ale potrafią wytrzymać nawet dwa tygodnie a nawet więcej....ale po co męczyć zwierzaczka :roll: ..jeśli za karme robią malutkie myszki - wręcz noworodki - to raz na m-c Quote
AlKil Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Oj nie nie, noworodki nie!!! Śwerszcze... Oj to musimy go nakrmić... Dużo mu ich trzeba dać na jeden raz??? Quote
Cola Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Na raz to jeden :p świerszcz mu wystarczy...ale taki żeby był mniejszy od pająka - bo odwrotnie to może być niebezpiecznie :diabloti: Takie cóś wynalazłam :cool1: Trochę uśmiechu, aby dzionek miło zleciał :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 AlKil napisał(a):Powiedz mi jak długo ptasznik wytrzyma bez jedzenia???? Mój TZ wyjechał i zapomniał mi powiedzieć???:roll: ewa az do smierci wytrzyma :eviltong: Quote
AlKil Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):ewa az do smierci wytrzyma :eviltong: haha, to wiem... ale czy ja potem wytrzymam zemstę TZ-a???:mad: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 AlKil napisał(a):haha, to wiem... ale czy ja potem wytrzymam zemstę TZ-a???:mad: hahahaha moj sąsiad ma, to ci podesle nowego :eviltong: nawet nie zauwazy róznicy, faceci na ogół to daltonisci albo juz wogóle slepi :eviltong: Quote
AlKil Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):hahahaha moj sąsiad ma, to ci podesle nowego :eviltong: nawet nie zauwazy róznicy, faceci na ogół to daltonisci albo juz wogóle slepi :eviltong: ok w razie wpadki, zgłoszę się do Ciebie, a na razie pędzę po świerszcze...:evil_lol: Quote
an3czka Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Cola']Na raz to jeden :p świerszcz mu wystarczy...ale taki żeby był mniejszy od pająka - bo odwrotnie to może być niebezpiecznie :diabloti: Takie cóś wynalazłam :cool1: Trochę uśmiechu, aby dzionek miło zleciał :lol: A cóż to?:razz: Quote
an3czka Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Cola']kóń :p z otwartą paszczęką :lol: A no faktycznie. O ja ślepa!:lol: Quote
Vectra Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 hahahahaha ale fajny kuń :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a gdzie obiecane foty psów ?????:mad: :mad: Quote
dbsst Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 ale światny kuń czy sama go rysowałaś............................ czemu nie mówiłaś że Ty taka zdolna :mad: :diabloti: Quote
anetta Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 No wlasnie, ten kun to Twoj? :crazyeye: Jest bombowy!! Quote
madzia20sosnowiec Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 cola ty sama takiego nakreskowałas:crazyeye: Quote
Gosiek Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 :-o :loveu::loveu::loveu: piekny Kuń :loveu::loveu: taka zdolniacha z Ciebie? Quote
Alicja Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] cola ty sama takiego nakreskowałas:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jaki kóń jest ...każdy widzi ;)COLA extra Quote
Cola Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 an3czka :evil_lol: :evil_lol: Vectra fajnie, że się podoba :evil_lol: zara bedo :eviltong: dbsst dzięki :p mówiłam, ale nikt nie słuchał :eviltong: anetta dzięki...tak, ten koń jest mojego autorstwa :cool3: madzia :lol: sama nakreskowałam i sama sfotografowałam :razz: Skromnie jak na razie z fotkami :roll: Quote
Mi. Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Ja się w ciąż nie moge na te zdjęcia napatrzeć:placz: Więcej:loveu: :evil_lol: :lol: :cool3: Quote
Cola Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Gosiu, Alu dziękuje :oops: eva ja Ci dam przekalkowała :mad: luthien zobaczymy co tam jeszcze archiwum chowa :) Quote
e.v.a Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Cola'] eva ja Ci dam przekalkowała :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts