Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='smallpati']na filmiku który posłałaś wydaje się że wolno się porusza koń, a na pewno wolniej niż 70km/h :p

U mnie TVP Wrocław nie odbiera, jedynie Katowice, więc tak czy inaczej zawodów bym nie pooglądała :roll:[/QUOTE]

haha wiem, że wygląda wolno...ale liczniki nie kłamią :evil_lol:

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]Poślij ciuchy kurierem , będziesz miała luz w bagażniku ;)[/B][/COLOR][/QUOTE]

:splat: gdzie ja mam głowę??

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cola napisał(a):

siebie spakować to pół biedy, ale Gerarda??????? Cały bagażnik mi tego wyjdzie :evil_lol:

pakowanie dziecka jest najprostszą czynnością na świecie: bierzesz WSZYSTKO :evil_lol:
a i tak zabraknie czystych ubranek :roll:

Posted

Maga100 napisał(a):
pakowanie dziecka jest najprostszą czynnością na świecie: bierzesz WSZYSTKO :evil_lol:
a i tak zabraknie czystych ubranek :roll:

haha zabrałam mu WSZYSTKO :evil_lol: mam nadzieję :roll:

anetta napisał(a):
Osz w morde :crazyeye: Gratuluję! :klacz::klacz:
Co się wygrywa na takich zawodach?:lol:

dziękuję :p niebawem będę się ścigać w Sopocie :multi:
co się wygrywa?? hmmmm.... właściciel wygrywa kasę :evil_lol: powożący dostaje swoją "pensyjkę" , czasami są jakieś drobne nagrody rzeczowe :roll: ...ale generalnie ma się SATYSFAKCJĘ :diabloti: szczególnie gdy nie jest się faworytem - tak jak ostatnio Lucky Star (płacili za nas w kasach prawie 10zeta, gdzie za faworytów by było koło jednego złocisza :evilbat: )

...........................................................................................

OGŁASZAM WSZEM I WOBEC JESTEŚMY SPAKOWANI :multi: JEDZIEMY!!!!!!!!!!!!!

Posted

Vectra napisał(a):
Bawcie się dobrze :buzi:

of kors :grins:

Alicja napisał(a):
Nie zapomnij Geriego zabrać do samochodu :roll:
szerokiej drogi i :kciuki:

A Jokerek też jedzie ??

Geri zabrany :diabloti:

Jokerek został we wro :-( ale następny wyjazd będzie z nim :multi: poza sezonem, bo teraz w Sopocie by oćwirkł :shake:

Patka napisał(a):
miłej zabawy dzieciaki

teraz już miła zabawa :evil_lol:

....a początek podróży zapowiadał się rewelacyjnie :loveu: przyszykowałam sobie podusię i kocyk z zamiarem spania w czasie podróży, bo TZta miał poprowadzić GPS :p ALE NIE!!!!!!!!!!! W samochodzie okazało się, że TZ zapomniał sprawdzić stan naładowania takiej jednej kosteczki zwanej nawigacją :angryy: ładowarki samochodowej brak :mdleje: i tyle było z mojego spania aaaaaaaaaaavakvakvak robiłam za nawigację :angryy: na chwile zamknęłam oczy w okolicach Jarocina i co się stało?? TZ się zgubił :evil_lol: nie wiem jakim cudem, ale numerek trasy mu uciekł....Nie spałam całą noc, cały dzisiejszy dzień i już nie padam na pysk hahahahha przeszło mi spanie i zmęczenie :cool3:

Pozdrowienia z Sopotu

Posted

Alicja napisał(a):
wow......mogę napisać , ze zazdraszczam ;)

jak najbardziej możesz :p aż sama sobie zazdraszczam ;):evil_lol:

malawaszka napisał(a):

a jeszcze lepiej smakowało :grins:

Maga100 napisał(a):
cudnie, wstawiaj zdjęcia, dużo zdjęć.

Pan G. wielkości Tadzia :evil_lol:
Lepiej dla ciebie, aby szybko nauczył się chodzić :diabloti:

w miarę możliwości czasowych :grins:

no co Ty :crazyeye:
ja się modlę, żeby chociaż zaczął już pędrakować...jak na razie obraca się w kierunku przeciwnym do ruchu wskazówek zegara i co jakiś czas próbuje podnosić pupkę na kolankach

Tengusia napisał(a):
gdzie sie czlowiek nie obroci i do jakiej galeri nie zajrzy wszedzie morze i plaza i morze i plaza :grins:

i nie masz wyjścia...też musisz pojechać nad morze, plażę...zrobić zdjęcia i wstawić do swojej galeryjki :evil_lol:

......................................

tak jechaliśmy :p

a tym czasem z tyłu...małpka napadła na dziecko :mad:;)

...a to jest łapka pt."Daj mi aparat do ręki!! DAJ!!" :diabloti:

Posted

Cola napisał(a):

no co Ty :crazyeye:
ja się modlę, żeby chociaż zaczął już pędrakować...jak na razie obraca się w kierunku przeciwnym do ruchu wskazówek zegara i co jakiś czas próbuje podnosić pupkę na kolankach

haha, no naprawdę. Jutro jadę go zważyć do mojego osobistego pediatry i sama jestem ciekawa czy w końcu osiagnął 9 kg. A dobrze pamietam, ze G. waży podobnie? :evil_lol:
Pocieszaj się tym, że to Tadzik jest mały, a nie G. duży :diabloti:

http://img251.imageshack.us/img251/7460/p1100213.jpg

świetna mina, widać, ze dobrze się bawił, rozumiem, że ty też? :p

http://img197.imageshack.us/img197/3428/p1100273b.jpg

BOSKIE :p

Posted

zaba14 napisał(a):
hej :)
http://img197.imageshack.us/i/p1100273b.jpg/ super zdjęcie!! strasznie mi się podoba, synusia to masz do zjedzenia :d a foto to do wywołania!! :)

sama bym czasami go zjadła :diabloti: szczególnie gdy jest diabłem ;):evil_lol:

Maga100 napisał(a):
haha, no naprawdę. Jutro jadę go zważyć do mojego osobistego pediatry i sama jestem ciekawa czy w końcu osiagnął 9 kg. A dobrze pamietam, ze G. waży podobnie? :evil_lol:
Pocieszaj się tym, że to Tadzik jest mały, a nie G. duży :diabloti:

http://img251.imageshack.us/img251/7460/p1100213.jpg

świetna mina, widać, ze dobrze się bawił, rozumiem, że ty też? :p

http://img197.imageshack.us/img197/3428/p1100273b.jpg

BOSKIE :p

i jak? i jak? ile waży Tadzio?? :cool3: Gerard przed wyjazdem miał 8710 :p
haha tak też się pocieszam :evil_lol:

ja bawiłam się wyśmienicie :p

malawaszka napisał(a):

inne nie mogło być ;)

Alicja napisał(a):

smasne smasne :evil_lol:

...............

czuję swądek przypieczonego ciałka :diabloti: czyli się opalam :multi: Pogoda jest super :loveu:
babcia zajmuje się wnukiem, a ja skwierczę na plaży albo jeżdżę konno :evil_lol:

Posted

hahahahhaha czemu twój syn zamiast dłoni ma poduszkowce hahahha bowskie hahahhahahaha

pogodę macie zarąbistą!!!!!!!!!!!!! a próbowałaś już zanurzenia w morzu?? woda ponoc 19 stopni.

hahaha wieziona jak królowa w karocy z TYŁU HAHAHA
poka jak się spakowaliście i jakiego tira mieliście hahaha

Posted

Cola napisał(a):

i jak? i jak? ile waży Tadzio?? :cool3: Gerard przed wyjazdem miał 8710 :p

Tadzik waży 9 kg..... i jutro kończy ROK. Tak że moja droga, nasze dzieci są takie same :evil_lol:

Alicja napisał(a):
Kuba ważył tyle w okolicach roczku :roll: ale i teraz nie jest potężnym mężczyznom ;)

dziękuję ci, Alicjo, naprawdę :modla: Bo już zaczynałam się martwić :roll: