Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cola']:sweetCyb::sweetCyb: WYGRAŁAM :sweetCyb::sweetCyb: WYGRAŁAM GONITWĘ Hipodromu Vincennes :sweetCyb::sweetCyb:

[/QUOTE]

fantastycznie GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='dbsst']fantastycznie GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziękuję :p

[quote name='Mudik']Brawo WOW! Co za kondycja 4 miesiace po porodzie:crazyeye:, Najszczersze Gratulacje!:multi::multi::multi:

hahaha żeby 4 miechy...ja już 3 miechy po porodzie wróciłam do ścigania, a gotowa do sezonu to byłam w kwietniu :evil_lol:

[quote name='Kama & Diana']Jakie ma śliczne uszka. http://img707.imageshack.us/i/p1100175j.jpg/

:oops:

Posted

[quote name='Cola']:sweetCyb::sweetCyb: WYGRAŁAM :sweetCyb::sweetCyb: WYGRAŁAM GONITWĘ Hipodromu Vincennes :sweetCyb::sweetCyb:

Jedną z dwóch głównych gonitw kłusaczych w Polsce...Jestem przeszczęśliwa :p chyba dzisiaj nie zasnę :evil_lol:

[/QUOTE]

gratulacje nieco spoznione ale co mi tam :klacz::klacz::klacz::klacz: widze ze norma wyrobiona i pan psiak znowu byl :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']............ :cool2:[/QUOTE]

też tak myślę :p

[quote name='Tengusia']gratulacje nieco spoznione ale co mi tam :klacz::klacz::klacz::klacz: widze ze norma wyrobiona i pan psiak znowu byl :diabloti:[/QUOTE]

dziękuję, dziękuję :B-fly: niedługo jedziemy na podbój Sopotu :p
norma musi być....:diabloti:

obiecany wzrok młodego :evil_lol:
[URL=http://img51.imageshack.us/i/dsc0273o.jpg/][IMG]http://img51.imageshack.us/img51/6532/dsc0273o.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Film dla ludzi o mocnych nerwach...pies MORDERCA :diabloti: i dziecko (stare, ale jare choć nudnawe :D )

[url]http://yfrog.com/izp1100127z[/url]

Posted

[quote name='Cola']Film dla ludzi o mocnych nerwach...pies MORDERCA :diabloti: i dziecko (stare, ale jare choć nudnawe :D )

[url]http://yfrog.com/izp1100127z[/url][/QUOTE]
[COLOR=Navy][B]
powąchał i stwierdził , że na zakąskę za mały ;)[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]
powąchał i stwierdził , że na zakąskę za mały ;)[/B][/COLOR][/QUOTE]

to temu tak co jakiś czas tylko podchodzi, wącha i zabiera ogon :evil_lol: tuczy go hahaha
Jestem ciekawa jak długo go będzie tuczył, bo młody ma już 8,7....

Posted

po pierwsze gratulacje :p
po drugie jak możesz mieć jakieś inne sprawy niż DZIECKO :diabloti:
to tak jak u mnie część osób zdziwiona i zniesmaczona, że ja JESZCZE motoru nie sprzedałam, bo po co mi, skoro MAM DZIECKO :diabloti:
po trzecie dlaczego nie pozbyłaś się psa i to TAKIEGO psa, skoro masz dziecko :diabloti:

[quote name='Cola'] bo młody ma już 8,7....[/QUOTE]

dobre, dobre, roczny Tadzio waży podobnie :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']po pierwsze gratulacje :p
po drugie jak możesz mieć jakieś inne sprawy niż DZIECKO :diabloti:
to tak jak u mnie część osób zdziwiona i zniesmaczona, że ja JESZCZE motoru nie sprzedałam, bo po co mi, skoro MAM DZIECKO :diabloti:
po trzecie dlaczego nie pozbyłaś się psa i to TAKIEGO psa, skoro masz dziecko :diabloti:

dobre, dobre, roczny Tadzio waży podobnie :evil_lol:[/QUOTE]

po pierwsze - dziękuję :p
po drugie - :oops: :roll: sama nie wiem....zgubiłam właściwą drogę do bycia WZOROWĄ MATKĄ POLKĄ i ŻONĄ :diabloti: mój łańcuch sięga daaaaaleeeeeko poza kuchnię :evil_lol:
po trzecie - Ty też mi to zarzucasz?? :placz: wszyscy mi to zarzucają (oprócz mojej mamy, TZ)

ja mam cichą nadzieję, że szanowny pan G. niedługo trochę zwolni z tą wagą, bo mi kręgosłup siądzie :evil_lol:

W końcu się doczekałam filmiku z ostatniego wyścigu :multi: Oglądając go poczułam nutkę adrenalinki :cool3: aaaachhhh......
dla zainteresowanych :p nr 11 Lucky Star to "ja" :cool3:
[url]http://www.shiuk.com.pl/295,dane,shiuk[/url]

Posted

Gratuluje wygranej :multi:

Fajny sport ;) szkoda że zawody nie są tak popularne i praktycznie w ogóle nie są pokazywane w tv, w ogóle jakiekolwiek sporty związane z końmi są rzadkością jeśli chodzi o emisje w telewizorze, ostatnio mistrzostwa oglądałam w skokach przez przeszkody

Posted

[quote name='Cola']

ja mam cichą nadzieję, że szanowny pan G. niedługo trochę zwolni z tą wagą, bo mi kręgosłup siądzie :evil_lol:

[/QUOTE]

tak, tak, z pewnością :diabloti:
ja muszę podjechać z Tadziem na ważenie, bo albo ja opadłam z sił, albo jemu się utyło... Ale i tak watpię, aby było więcej niż 9 kg :roll:

Posted

[quote name='smallpati']Gratuluje wygranej :multi:

Fajny sport ;) szkoda że zawody nie są tak popularne i praktycznie w ogóle nie są pokazywane w tv, w ogóle jakiekolwiek sporty związane z końmi są rzadkością jeśli chodzi o emisje w telewizorze, ostatnio mistrzostwa oglądałam w skokach przez przeszkody[/QUOTE]

Fajny?? Zajedwabisty :evil_lol: Wyobraź sobie, że siedzisz tak za konikiem, który biegnie 50-70 km/h :cool3: ....hahha a potem TZ mi mówi, że piratuję samochodem :roll::evil_lol: i wciska pedały na miejscu pasażera ... a mi tylko czasami włącza sie tryb wyścig :diabloti:

To fakt, w tv mało jest tegoż sportu. Czasami coś pokażą na regionalnych, ale tylko kilka chwil i tyle. TVP Wrocław stara się pokazać relację z wyścigów po każdej niedzieli ALE...

[quote name='malawaszka']hhaaa BRAWO!!!!!! nie dałyście reszcie szans :klacz: fajowsko :laola:[/QUOTE]

taki był plan :grins:

[quote name='Maga100']tak, tak, z pewnością :diabloti:
ja muszę podjechać z Tadziem na ważenie, bo albo ja opadłam z sił, albo jemu się utyło... Ale i tak watpię, aby było więcej niż 9 kg :roll:[/QUOTE]

:mdleje: to mnie pocieszyłaś.....ale od poniedziałku mój kręgosłup i moja psychika odpoczywają na plaży :multi: Babcia zajmie się wnuczkiem :evil_lol:
nie, nie, nie to Tadzio przytył haha

[quote name='dbsst']no pięknie poprułyście!!![/QUOTE]

nie miałyśmy innej opcji :p

[quote name='Alicja']widziałam filmek :grins:[/QUOTE]

:happy1:

..............................................................................................................

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....muszę dzisiaj się spakować, a jestem jeszcze daleko w lesie za asfaltami :shock: siebie spakować to pół biedy, ale Gerarda??????? Cały bagażnik mi tego wyjdzie :evil_lol:

Posted

na filmiku który posłałaś wydaje się że wolno się porusza koń, a na pewno wolniej niż 70km/h :p

U mnie TVP Wrocław nie odbiera, jedynie Katowice, więc tak czy inaczej zawodów bym nie pooglądała :roll: