Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Poświata']:shake: niestety nie, to jest oryginalny rozmiar :lookarou:

trochę szkoda, ale i tak przepiękne :p chyba druknę

[quote name='Alicja']:multi: Jokerek
http://img340.imageshack.us/img340/1738/img3490m.jpg

wróciłam :grins:

super...zaraz polecę, albo bakteria :evil_lol: oglądać zdjęciuszka nadmorskie :multi:

[quote name='smallpati']uuu dlaczego mnie wywaliłaś ze znajomych na farmie ?

że niby JA?? ja byłam święcie przekonana, że to TY mnie wywaliłaś :mad: widziałam w postach Twoją agresję i pomyślałam sobie, że wszystkich wywaliłaś albo konto usunęłaś czy co nie wiem....łąka mi się zachwaściła, to co miałam tam zbudowane na szczęście miałam na pasku :evil_lol:

[quote name='Mudik']Smallpati jaki masz nick na farmie? dodałabym Cie do znajomych i Ciebie Cola też, bo mnie to ostatnio wciągnęło.
Ale chłopak duży gościu jest i ma fajną spacerówkę, my mamy jedną nową i dwie używane i wszystkie mają budę w stronę ode mnie :-(

I Oli na razie spacerówka nie podeszła, może dlatego,że nie chcę jej na razie sadzać, z resztą ma nakazane półlżącą pozycję, a jak leżała musiałam zapiąć pasami, bo zjeżdzała i robiłą mostek, a pasów to ona mocno nie lubi ;-)

ja niestety mam full sąsiadów...ale nicka mam ColaJ
tutaj masz wątek Farmeramy :p http://www.dogomania.pl/threads/186498-FARMERAMA-kto-gra

Ja niestety musiałam pana G. przesadzić do spacerówki :roll: bo gondola okazała się za mała...akurat w TAKO jest możliwość przekładania "nakładek" do siebie lub na świat :p i na razie maluch patrzy na rodziców...a spacerówka rozkłada się na płasko, więc dziecko dalej leży i ma lepszą klimę niż w gondoli - co przy upałach było bardzo przydatne :p

[quote name='Maga100']gratuluję przesiadki :p
ja generalnie mogę wyrzucić swoje wózki, Tadzik nienawidzi wszystkich aktualnie :shake:

a dziękuję, dziękuję :)
haha Gerardzik też czasami nie lubi wózka, ale co zrobić :diabloti: co kilka dni jest bunt pt. "NIE BĘDĘ SPAŁ NA SPACERZE!!! NIE BĘDĘ!!! NIENAWIDZĘ WÓZKA!! WYJMIJ MNIE!!! NATYYYYYCHMIAST!!!!!!!!!" :angryy: Ludzie patrzą na mnie jakbym mordowała własne dziecko i nic sobie z tego nie robię :evil_lol: w końcu kapituluję i mówię: "Skoro nie chcesz spacerować a ja nie chcę cię nosić, to idziemy do domu" ..... I wiecie co wielmożny pan G. robi?? Nie wiecie.... Zapada milczenie :loveu: a jak jesteśmy blisko domu, to kochany synek zapada w sen :mdleje: i muszę siedzieć na ławce pod blokiem i czekać, aż królewicz się wyśpi, bo ja już nie mam siły spacerować

Posted

[quote name='malawaszka']noooo pięknie Ci wyklikał :roflt:[/QUOTE]

[quote name='Alicja']:roflt: :roflt:[/QUOTE]

:oops: no sssooooo??

Posted

ten tydzień był pełen wrażeń....kolejne szczepienie (tym razem nie było tak pięknie, bo Gerard wiedział co go czeka i rozdarł paszcze jak tylko odsłoniłam mu rękę :shake: a potem pół dnia mnie opierniczał :evil_lol:) i UWAGA złożyliśmy wniosek o dowód osobisty dla młodego :grins: hahaha pierwsze zdjęcie do dokumentu szkoda gadać :evil_lol: młody wyszedł jak jakiś zabijaka - nabzdyczony, naburmuszony i patrzący spod byka :diabloti:

edit: takie tam :p to czeka mnie w Sopocie :diabloti:

Posted

[quote name='Tengusia']suuuuuper wrocilas do normy .... 10 dni i zadnej fotki psa :sweetCyb:

norma normalności wyrobiona :grins: mogę znowu szaleć :diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']czytałam wcześniej ale chciałam dowody zdjęciowe i nie widzę rozwrzeszczanego zniecierpliwionego Gerarda wręcz przeciwnie hahaha

wole jednak robić zdjęcia szczęśliwemu obliczu Gerarda tudzież śpiącego :evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]nabzdyczony to Jokerek wygląda :mad:prosze powiedzieć dlaczemu :razz:
http://img291.imageshack.us/img291/9831/img5202j.jpg

w Sopocie jest elegancki tor , bywalam w Sopocie to widziałam jak konisie śmigają
[/FONT]

ekhm Jokerek patrzy z pogardą na matę edukacyjną Gerarda :evil_lol: chwilę później zabrał się i wyszedł do drugiego pokoju :diabloti:

:p to w tym roku ja też tam pośmigam

Posted

:sweetCyb::sweetCyb: WYGRAŁAM :sweetCyb::sweetCyb: WYGRAŁAM GONITWĘ Hipodromu Vincennes :sweetCyb::sweetCyb:

Jedną z dwóch głównych gonitw kłusaczych w Polsce...Jestem przeszczęśliwa :p chyba dzisiaj nie zasnę :evil_lol:

...a zrobiłyśmy to tak :p

Posted

[quote name='Alicja']:klacz: :klacz: :klacz:

:B-fly: :B-fly: :B-fly:

[quote name='Vectra']Skandal , dziecko samo siedzi .. a ta wygrywa ... no kto to słyszał :diabloti:
a czemu ten koń jakiś taki chudy ? :cooldevi:

nie samo tylko z tatusiem :p

ten koń w tym sezonie jest gruby :evil_lol: tylko to taka drobnica malutka :roll: ja mam raptem 164 w kapeluszu a koń wygląda na kucyka :evil_lol:

[quote name='malawaszka']to Ty jesteś na tym foto?????????????

GRATULACJE!!!!!!! :laola:

tak, to ja w tej pomarańczy na głowie :diabloti:

dziękować

Posted

[quote name='Vectra']z tatusiem = samo .. :diabloti:
konika nie karmiłaś , to i nie urósł ... :evil_lol:[/QUOTE]

haha fakt...bo tatuś patrzył za mamusią :evil_lol:

takie geny hamerykanskie :diabloti:

[quote name='malawaszka']o faktycznie malutki ten konik - aleś ją wymordowała :mad:[/QUOTE]

sama chciała biec....nie mogła się doczekać :diabloti: ....ale co jak co należało się kobyłce :)

Posted

a że tak ten tego :hmmmm: zapytać chciałam jeszcze :oops: a co robisz z włosami - pod pomarańczką się mieszczą czy pod kurtką? :evil_lol: ofkors tylko o te włosy z głowy pytam :errrr: żeby nie było ...

Posted

[quote name='malawaszka']a że tak ten tego :hmmmm: zapytać chciałam jeszcze :oops: a co robisz z włosami - pod pomarańczką się mieszczą czy pod kurtką? :evil_lol: ofkors tylko o te włosy z głowy pytam :errrr: żeby nie było ...[/QUOTE]

buhahahha WASZKA no wiesz co....włosy (ofkors te z głowy) zaplatam w warkocz i chowam pod kurtką :)

ehhh......teraz tylko czekam na filmik z wyścigu :p

Posted

[quote name='malawaszka']a że tak ten tego :hmmmm: zapytać chciałam jeszcze :oops: a co robisz z włosami - pod pomarańczką się mieszczą czy pod kurtką? :evil_lol: ofkors tylko o te włosy z głowy pytam :errrr: żeby nie było ...[/QUOTE]

:roflt: :roflt: