Cola Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 eva o te kwiatki to ja się nie martwię :evil_lol: i tak już nie ma co marnieć :evil_lol: Poświata mój TZ też jest zdolny :evil_lol: albo zgnije albo zaschnie :mad: madzia bo tam na górze się nieźle musieli zezłościć ;) :evil_lol: KaRa nigdy nic nie wiadomo, a może to jest na odwrót? :razz: góra na dole, a dół na górze? :p A strzałeczka jest bardzo łatwa w hodowli, tylko musi mieć wilgotno :p i światełko...ja swoje strzałeczki obracam przynajmniej raz w tygodniu, aby rosła jakoś w miarę równo dookoła :roll: PIKA a jakie masz ksiotki? :cool3: może się skuszę :cool3: Toś Ty zdolna, bardzo :p jak potrafiłaś kaktusa uśmiercić :evil_lol: Patka Ty też tak dbasz o ksiatki, raz na m-c, jak większość na dgm?? :razz: Quote
Alicja Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='Cola']Dzisiejsze niebo :cool1: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:o żesz ale zajedwabiste:razz: Quote
Tośka_m Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Cola - ja Cię przepraszam, ale czy Ty masz wyłączność na takie widoki i jakiś karnet? Bo u mnie niebo jest niezmiennie zasnute paskudnymi chmurami i takiego słonka to ani widu, ani słychu :mad: Quote
Poświata Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='Cola'] Poświata mój TZ też jest zdolny :evil_lol: albo zgnije albo zaschnie :mad: Haaa, bo inaczej się nie da :niewiem:. Quote
PIKA Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='Cola']PIKA a jakie masz ksiotki? :cool3: może się skuszę :cool3: :niewiem: :oops: jakieś w doniczkach :oops: jutro fotki porobie to Ci pokaże :evil_lol: Quote
Cola Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 Alu dzięki :oops: Tośka :lol: najwyraźniej źle patrzysz ;) nie te godziny okupujesz :evil_lol: karnet to ja mam - dostęp do balkonu 24h Poświata no tak - jedno albo drugie :roll: pośrednio się nie da :evil_lol: PIKA a one to wogóle żyją? czy badylki? :evil_lol: Quote
PIKA Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='Cola'] PIKA a one to wogóle żyją? czy badylki? :evil_lol: a to róznie :evil_lol: zalezy od wytrzymałości kwiatka :evil_lol: Quote
Cola Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 eee...tam...pokupować sobie sztuczne ksiotki i tyle :p zaoszczędzicie na wodzie :evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 albo Cola sie bawi w PSie z tym niebem albo skanuje jakies pocztowki i nam wkleja :evil_lol: jak zwykle :cool2: Quote
Cola Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 zachodzące niebo jest tak piękne i kolorowe, że nie trzeba nic robić w PSie :cool3: ....a skaner to trzeba najpierw mieć :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='Cola']zachodzące niebo jest tak piękne i kolorowe, że nie trzeba nic robić w PSie :cool3: ....a skaner to trzeba najpierw mieć :evil_lol: :evil_lol: ściemniara :evil_lol: Quote
Cola Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 ...a pocztówki to też trzeba mieć :evil_lol: żeby móc skanować :evil_lol: Na mnie już pora...kury już dawno temu poszły spać :lol: słonko również :p DOBRANOC :) Quote
e.v.a Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 :) no to dobranoc Cola regeneruj sily na focenie psow :evil_lol: Quote
PIKA Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='Cola']eee...tam...pokupować sobie sztuczne ksiotki i tyle :p zaoszczędzicie na wodzie :evil_lol: i tak oszczędzamy :evil_lol: a o tym sztucznym niebie to ja się wypowiadam :shake:v:evil_lol: Quote
Alka Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Cola']Dzisiejsze niebo :cool1: zachwycające :klacz::klacz::klacz: Quote
Paula Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Wy tu o niebie i kfiotkach, a jak tam pieseczki ? :cool3: Quote
Evelina Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='KaRa_TC'] A ja myślałam,że piekło jest na dole a nie na górze:evil_lol: Zauwazylyscie, moze w polskich mediach tez sie o tym mowi, :evil_lol: , ze dzisiejsza data to dzien Apokalipsy i Lucyfera 06/06/06 :evil_lol: Cos to piekielko w gorze dziwnie Cole zafascynowalo :evil_lol: Niezaleznie od tego czy fotka jest jak nalezy czy do gory nogami. ;) PIEKNA JEST ! :loveu: Quote
an3czka Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Cola']Dzisiejsze niebo :cool1: Normalnie zwariować można. U nas leje ciągle, choc dzis i tak jest ok, bo słońce się czsami pokazuje, ale ostatnie dni - tragedia:cool1: Zdjęcia cudowne!:loveu: Quote
bigos Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='an3czka']Normalnie zwariować można. U nas leje ciągle, choc dzis i tak jest ok, bo słońce się czsami pokazuje, ale ostatnie dni - tragedia:cool1: Zdjęcia cudowne!:loveu: Aktualnie u nas jest taka ulewa, że nie wiem jak wrócę z pracy, bo nie mam parasola:shake: Quote
Vectra Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 a u mnie słońce świeci :eviltong: :eviltong: tylko strasznie jest zimno :placz: :placz: niesamowite :crazyeye: :crazyeye: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 to i ja sie wpadne pochwalic, jaka u mnie pogoda, bo jest dzisiaj czym, slonko swieci, cieplej sie jakos robi :loveu: ps.czekamy na snieg :eviltong: Quote
Cola Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 Wiadomość z ostatniej chwili :cool3: właśnie padał grad :diabloti: zima idzie czy co? :evil_lol: ...ale słonko znowu świeci :) Alka, bigos, Evelina, an3czka, Vectra dziękuję za zachwyty :oops: normalnie niedługo to ja będę w chmurkach bujać ;) :evil_lol: i usiądę na laurach :evil_lol: paula pieski mają się dobrze, energia rozpiera :p i pomagają mi w sprzątaniu :angryy: czyli atakują odkurzacz i obśliniają całą rurę :evil_lol: i sprawiają, że mop łysieje :evil_lol: ...a pazurek rośnie bardzo szybko - odżywka skutkuje :p Evelina no to ja już wiem dlaczego było takie niebo :evil_lol: 06/06/06 bigos bądź dobrej myśli, przestanie padać i wyjdzie słoneczko :cool3: Vectra ja od wczoraj zamarzałam i dzisiaj postanowiłam się rozgrzać sprzątając chałupe :evil_lol: madzia w górach spadł śnieg :p czekamy aż do nas dojdzie :cool3: Lecę dalej z mopem :cool3: i jakiś obiadek zrobić, bo głodna się robię...a to wszystko przez bigos :razz: Quote
Recommended Posts