Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eva o te kwiatki to ja się nie martwię :evil_lol: i tak już nie ma co marnieć :evil_lol:

Poświata mój TZ też jest zdolny :evil_lol: albo zgnije albo zaschnie :mad:

madzia bo tam na górze się nieźle musieli zezłościć ;) :evil_lol:

KaRa nigdy nic nie wiadomo, a może to jest na odwrót? :razz: góra na dole, a dół na górze? :p A strzałeczka jest bardzo łatwa w hodowli, tylko musi mieć wilgotno :p i światełko...ja swoje strzałeczki obracam przynajmniej raz w tygodniu, aby rosła jakoś w miarę równo dookoła :roll:

PIKA a jakie masz ksiotki? :cool3: może się skuszę :cool3: Toś Ty zdolna, bardzo :p jak potrafiłaś kaktusa uśmiercić :evil_lol:

Patka Ty też tak dbasz o ksiatki, raz na m-c, jak większość na dgm?? :razz:

Posted

Cola - ja Cię przepraszam, ale czy Ty masz wyłączność na takie widoki i jakiś karnet? Bo u mnie niebo jest niezmiennie zasnute paskudnymi chmurami i takiego słonka to ani widu, ani słychu :mad:

Posted

[quote name='Cola']PIKA a jakie masz ksiotki? :cool3: może się skuszę :cool3:
:niewiem: :oops: jakieś w doniczkach :oops:
jutro fotki porobie to Ci pokaże :evil_lol:

Posted

Alu dzięki :oops:

Tośka :lol: najwyraźniej źle patrzysz ;) nie te godziny okupujesz :evil_lol: karnet to ja mam - dostęp do balkonu 24h

Poświata no tak - jedno albo drugie :roll: pośrednio się nie da :evil_lol:

PIKA a one to wogóle żyją? czy badylki? :evil_lol:

Posted

[quote name='Cola']
PIKA a one to wogóle żyją? czy badylki? :evil_lol:
a to róznie :evil_lol: zalezy od wytrzymałości kwiatka :evil_lol:

Posted

zachodzące niebo jest tak piękne i kolorowe, że nie trzeba nic robić w PSie :cool3: ....a skaner to trzeba najpierw mieć :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Cola']zachodzące niebo jest tak piękne i kolorowe, że nie trzeba nic robić w PSie :cool3: ....a skaner to trzeba najpierw mieć :evil_lol: :evil_lol:
ściemniara :evil_lol:

Posted

...a pocztówki to też trzeba mieć :evil_lol: żeby móc skanować :evil_lol:

Na mnie już pora...kury już dawno temu poszły spać :lol: słonko również :p

DOBRANOC :)

Posted

[quote name='Cola']eee...tam...pokupować sobie sztuczne ksiotki i tyle :p zaoszczędzicie na wodzie :evil_lol:

i tak oszczędzamy :evil_lol:

a o tym sztucznym niebie to ja się wypowiadam :shake:v:evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_TC']
A ja myślałam,że piekło jest na dole a nie na górze:evil_lol: Zauwazylyscie, moze w polskich mediach tez sie o tym mowi, :evil_lol: , ze dzisiejsza data to dzien Apokalipsy i Lucyfera 06/06/06 :evil_lol:
Cos to piekielko w gorze dziwnie Cole zafascynowalo :evil_lol:

Niezaleznie od tego czy fotka jest jak nalezy czy do gory nogami. ;)
PIEKNA JEST ! :loveu:

Posted

[quote name='Cola']Dzisiejsze niebo :cool1:

Normalnie zwariować można. U nas leje ciągle, choc dzis i tak jest ok, bo słońce się czsami pokazuje, ale ostatnie dni - tragedia:cool1:

Zdjęcia cudowne!:loveu:

Posted

[quote name='an3czka']Normalnie zwariować można. U nas leje ciągle, choc dzis i tak jest ok, bo słońce się czsami pokazuje, ale ostatnie dni - tragedia:cool1:

Zdjęcia cudowne!:loveu:

Aktualnie u nas jest taka ulewa, że nie wiem jak wrócę z pracy, bo nie mam parasola:shake:

Posted

Wiadomość z ostatniej chwili :cool3: właśnie padał grad :diabloti: zima idzie czy co? :evil_lol: ...ale słonko znowu świeci :)

Alka, bigos, Evelina, an3czka, Vectra dziękuję za zachwyty :oops: normalnie niedługo to ja będę w chmurkach bujać ;) :evil_lol: i usiądę na laurach :evil_lol:

paula pieski mają się dobrze, energia rozpiera :p i pomagają mi w sprzątaniu :angryy: czyli atakują odkurzacz i obśliniają całą rurę :evil_lol: i sprawiają, że mop łysieje :evil_lol: ...a pazurek rośnie bardzo szybko - odżywka skutkuje :p

Evelina no to ja już wiem dlaczego było takie niebo :evil_lol: 06/06/06

bigos bądź dobrej myśli, przestanie padać i wyjdzie słoneczko :cool3:

Vectra ja od wczoraj zamarzałam i dzisiaj postanowiłam się rozgrzać sprzątając chałupe :evil_lol:

madzia w górach spadł śnieg :p czekamy aż do nas dojdzie :cool3:

Lecę dalej z mopem :cool3: i jakiś obiadek zrobić, bo głodna się robię...a to wszystko przez bigos :razz: