Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie :cool1:
...ale się uparłyście na te kfiotki...tak szczerze, to ja jeszcze poranną kawusię siorbam, pogoda do zepitetowania, fotek mi się nie chce robić...ale skoro obiecałam, to cos zrobię, ale apeluję o cierpliwość i wyrozumiałość :roll: i tak pewnie nic z tego nie wyjdzie, ale spróbowac można

Posted

no i znowu doopa :shake: :shake: fot ni ma :angryy:
czekam dalej :diabloti: :diabloti:

Pogoda jest fantastyczna :shake: :shake: leje od rana , ale za tydzień zapowiadają upały :roll:

Posted

Vectra napisał(a):
no i znowu doopa :shake: :shake: fot ni ma :angryy:
czekam dalej :diabloti: :diabloti:

Pogoda jest fantastyczna :shake: :shake: leje od rana , ale za tydzień zapowiadają upały :roll:

U nas trochę lepiej, nie pada , a od czasu do czasu ...pojawia się słoneczko.:multi:Jakże przyjemniej się wtedy robi...:multi:

z przyjemnością zobaczę kwiatowe foty:loveu:

Posted

...ale jesteście niecierpliwe :roll: i nie wiem czemu wam tak zależy na tych reanimowanych kwiatkach...naprawdę na razie nie ma co oglądać :p

Posted

:lol: :lol: to mi się przyfarciło co? uschnięte ksiatki dostałam do reaktywacji. Nawóz oczywiście i to w większej ilości :cool3: żeby odżyły...mam nadzieję, że uda się je "ożywić" i zaaklimatyzować. Poczekamy i zobaczymy co wyrośnie...a za kilka m-cy się przypomnimy jak wygladamy :cool3:
Moich prywatnych kwiatków bronie jak lwica i ich nie pokazuje, żeby mi nikt nie zauroczył...jak to bywało kilka razy :angryy: :mad:

Posted

Cola napisał(a):
:lol: :lol: to mi się przyfarciło co? uschnięte ksiatki dostałam do reaktywacji. Nawóz oczywiście i to w większej ilości :cool3: żeby odżyły...mam nadzieję, że uda się je "ożywić" i zaaklimatyzować. Poczekamy i zobaczymy co wyrośnie...a za kilka m-cy się przypomnimy jak wygladamy :cool3:
Moich prywatnych kwiatków bronie jak lwica i ich nie pokazuje, żeby mi nikt nie zauroczył...jak to bywało kilka razy :angryy: :mad:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czy to są kfiotki Debe :razz:

Posted

Tak dla ścisłości...to kwiatki, które zostawiła poprzednia właścicielka, a że Debe jakoś nie ma serca do kwiatków....więc pousychało im się troche, i w końcu trafiły do mnie :p

Posted

[quote name='Cola']Tak dla ścisłości...to kwiatki, które zostawiła poprzednia właścicielka, a że Debe jakoś nie ma serca do kwiatków....więc pousychało im się troche, i w końcu trafiły do mnie :p:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciesz się że ci zegara nie dała :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciesz się że ci zegara nie dała :razz:

uffff...no się normalnie cieszkam z tego powodu :p bo nie wiem jak ja bym funkcjonowała w mieszkaniu z takim zegarem :eek2:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyżby begonia :crazyeye:

Smętna resztka raczej :angryy: . Ja też jakoś nie mam ręki do kfiotków, ale czegoś takiego nie udało mi się uhodować :shake: :evil_lol: .

A tak na poważnie, dla tych co to kwiatki hodują inaczej proponuję ZAMIOCULCAS - kwiatek o bardzo niskich wymaganiach, dla zapracowanych, zapominalskich - podlewa się go, dosłownie, co dwa tygodnie.

Posted

A ja myślałam,że piekło jest na dole a nie na górze:evil_lol:

Też mam taką roślinke;) Ostatnio nawet pare listkow nowych wypuscila dzieki obracaniu w rozne strony;)

Posted

[quote name='Cola']:lol: :lol: to mi się przyfarciło co? uschnięte ksiatki dostałam do reaktywacji
a nie chcesz jeszcze moich? :razz:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:siakoś tak na liściach miały nazwisko wypisane :razz:
na jakich liściach? :crazyeye: gdzie Ty tam masz liście? :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Poświata'] Ja też jakoś nie mam ręki do kfiotków, ale czegoś takiego nie udało mi się uhodować :shake: :evil_lol:
To ty mało zdolna jestes :shake: :evil_lol:

Ja kiedys kaktusa ususzylam :oops: