Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Patka napisał(a):
a ile książę ma, może pan ząb już go męczy?? Ja nosiłam w kółkowej, a potem w mei tai :) trzyma się dzielnie polecam meliskę ;)

wiek - jutro 4 miechy, waga - kiela 8,3....nie ząb ale ZĘBY codziennie na innego pcha gryzaka a ja kursuję między lodówką a Królewiczem - jedna półka w lodówce należy do gryzaków :D
ja niestety nie mogę się dogadać z kółkową, jakoś siakoś mi nie pasuje a Królewiczowi też...do mei tai dziecko chyba musi siedzieć? jednak przyzwyczaiłam się do wiązania hihi
na szczęście Gerard śpi od dwóch godzin i mogłam spokojnie napić się herbatki (meliska dla mnie :D )

a tak młody czyta :)

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

WoW! Moja Ola jutro kończy 5 miesięcy a waży 6500, ale jak się urodziła ważyła 2990, przy wyjściu ze szpitala 2700, więc chyba jest ok, no i chłopcy ponoć wazą wiecej.
Mały jest super Ola tak czyta z tatą gazetę

A tak wsuwa warzywka :-)

Pozdrawiam!

Posted

Patka napisał(a):
Oj to zębuszki jak nic :) no ja zakładałam trafnie że wiesz o MT :) ale dla starszaka polecam :) Pola uwielbiała te książeczki :)

oj zębicha jak nic, a te emotki najlepiej obrazują mój dzisiejszy stan :wallbash: :bad-word::grab::flaming::mdleje:

wiem o MT....jednak na to jest za wcześnie...jak mały będzie dobrze siedział to pomyślę wtedy o MT albo czymś podobnym :p

Gerard też lubi książeczki, szczególnie ze zwierzątkami :p na początku przewraca kartki, a jak się znudzi to zamyka książkę :evil_lol: ja otwieram a on zamyka i tak kilka razy, aż mały się wkurzy ;):diabloti:

Mudik napisał(a):
WoW! Moja Ola jutro kończy 5 miesięcy a waży 6500, ale jak się urodziła ważyła 2990, przy wyjściu ze szpitala 2700, więc chyba jest ok, no i chłopcy ponoć wazą wiecej.

Z wagą Oli jest ok, podwoiła swoją wagę urodzeniową i coś dodała :p i jak na dziewczynkę jest w porządku....ale z jakim zainteresowaniem czyta gazetę :cool3:
ja jeszcze nie dokarmiam Gerarda - jeszcze mu wystarczam co widać :evil_lol: wyciągnął cały tłuszcz ze mnie :roll: no prawie :diabloti:

Posted

OJ z tą wagą to sie nie należy przejmować, Pola była małym tłuścioszkiem poza skalą :) była na samej piersi do 6 m, a teraz jest bardzo szczupła :) urodziła się 3910 :)
Cola ja wiem ze ty wiesz Że na MT jest za wcześnie, ale moge polecić :)
uściski trzymajcie się a jak jest bardzo źle dajcie sobie na luz i nurofen w ruch

Posted

:sweetCyb: moje dziecię dzisiaj skończyło 4 miechy :sweetCyb:
bosh jak ten czas leci :roll:

Patka tak na później to jeszcze się zastanawiam nad NubiGo - mniej machania i wiązania :evil_lol: i chyba wygodniejsze dla ramion na dłuższych dystansach :p

Nie lubię was, bo wyciągnęłam spacerówkę :mdleje: która była schowana wysoko na szafie i przymierzyłam małego....czy aby on nie jest ciutkę za duży do tej spacerówki?? ;) :evil_lol: Oczywiście mały miał uciesz na 102 :diabloti:

Posted

agbar napisał(a):
Proba udana;-)
alez on otwiera te paszczeke szeroko:-D

haha teraz to otwiera szeroko, ale założę się...że jak przyjdzie czas na dokarmianie to ta ogromna paszcza zamieni się w malutki otwór, który pluje na wszystkie strony świata :evil_lol:

dbsst napisał(a):

oj ucieszył się bardzo :cool3: i nowy czołg mu podpasował...oczywiście musiał być przywalony zabawkami, aby nie siadał :diabloti:

...i pies :cool3:

Posted

Tengusia napisał(a):
no widze ze szalejesz ... zdjecia psa dwa dni pod rzad :diabloti:

sama nie wiem co mnie opętało :evil_lol:

Posted

Cola napisał(a):
:sweetCyb: moje dziecię dzisiaj skończyło 4 miechy :sweetCyb:
bosh jak ten czas leci :roll:

pogadamy za jakiś czas jak do szkoły pójdzie, to zupełnie niedługo

Posted

smallpati napisał(a):

:oops: nooo :evil_lol:

Poświata napisał(a):
pogadamy za jakiś czas jak do szkoły pójdzie, to zupełnie niedługo

właśnie się tego boję :scream7: aaaaa wywiadówki i opierdziel co mój syn zrobił albo nie zrobił :diabloti: i dlaczego wysadził kibel petardą albo bombą z mleka w proszku albo oblepił całą klasę czekoladą, bo zrobił z niej bombę :evil_lol: Nic mnie nie zdziwi :roll:

aaaaaaaaaa......... :mdleje: Poświata ślicznie :loveu: masz w większym rozmiarze??

smallpati napisał(a):
http://img708.imageshack.us/img708/2867/cola66.jpg
"mój" Kacper ma całą serię tych książeczek, ale ewidentnie nie podobała mu się część o "ciałach" czyli co, gdzie ma chłopczyk i dziewczynka :diabloti: popsuł całą książeczkę, reszta o owocach,z zwierzątkach itd. nie irytowała go tak bardzo :evil_lol:

Gerard też nie lubi książeczek o ciele :evil_lol: ignoruje je i gapi się w inną stronę...ale zwierzątka to jest to :p szczególnie upodobał sobie krokodyla nie wiedzieć czemu :evil_lol:

Posted

Smallpati jaki masz nick na farmie? dodałabym Cie do znajomych i Ciebie Cola też, bo mnie to ostatnio wciągnęło.
Ale chłopak duży gościu jest i ma fajną spacerówkę, my mamy jedną nową i dwie używane i wszystkie mają budę w stronę ode mnie :-(

I Oli na razie spacerówka nie podeszła, może dlatego,że nie chcę jej na razie sadzać, z resztą ma nakazane półlżącą pozycję, a jak leżała musiałam zapiąć pasami, bo zjeżdzała i robiłą mostek, a pasów to ona mocno nie lubi ;-)