Alicja Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Cola napisał(a):U mnie wcześniej było do d*** więc kiedyś w końcu musiała nastąpić zamiana ról aury...ohoho słyszę kosiareczki - w końcu Joker nie będzie się smyrał po brzuszku tymi trawami :angryy: i dostawał krost:multi::multi::multi:no to będą dzisiaj super fotki na skoszonej trawce:p Quote
Cola Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 :shake: bieganie jeszcze niet, bo pazurek musi odrosnąć....dzisiaj chyba jeszcze nie będzie plenerowych fot, bo muszę ogarnąć mieszkanie, a potem wybywam daleko, daleko podpatrywać fotografa :p w czasie pracy studyjnej :p Quote
Cola Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 Patka napisał(a):wapienko :cool3: na krostki? na szczęście nie było potrzebne, bo J to mądry chłopak i po trawce wysokiej nie chadza...a zresztą teraz miał pacynkę, to chadzał tylko wydeptaną ścieżką :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='Patka']wapienko :cool3::razz:z wapienkiem też chyba trzeba uważać jak Joker ma coś z siusianiem :razz:/ wiem jaki cyrk ma moja mama total alergik bo ma kamicę nerkową więc wapna niet :angryy:/ Quote
Maga100 Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='Cola']Maga wiem, że w domu nie rzucam psami i pewnie stąd to prawie :evil_lol: dokładnie. Poza tym sama widzisz - rzucałaś za bardzo Jokerem i pazur się złamał :evil_lol: Quote
Cola Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 oj też fakt...jak na razie dostaje tylko to co wet kazała i nic więcej...tak sobie myślałam, że może jeszcze wit C , bo ma wysokie pH...ale nie będę kombinować...może to od zapalenia jest podwyższone pH :razz: Quote
Cola Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 [quote name='Maga100']dokładnie. Poza tym sama widzisz - rzucałaś za bardzo Jokerem i pazur się złamał :evil_lol: tratatatata....ja go mogę podrzucić ale na kilka cm nad ziemią :evil_lol: więc pazurek to nie moja robota :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 czesc cola, własnie przeleciałam zaległosci, fajerwerki piekne, kociaki jeszcze bardziej ale tych twoich pomalowanych pazurków to zdjecia nie było :angryy: Quote
Cola Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 ...a to chciałaś moje pazurki? :p Może kiedyś, jak ładnie umaluję to ufocę i Ci pokażę :evil_lol: ...a Joker ma pomalowane :p odżywką :cool3: Quote
Patka Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 No ciekawe czy slicznoszkowi tez pomoze :cool3: na krostki? na szczęście nie było potrzebne, bo J to mądry chłopak i po trawce wysokiej nie chadza...a zresztą teraz miał pacynkę, to chadzał tylko wydeptaną ścieżką :evil_lol: grzeczy chłopak nasza psina tez uważa że wyskoa trawa nie jest psich dam :evil_lol: Quote
olcha Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Serio dobra ta odżywka multiwitaminowa sally hansen (o tej pomarańczowej mówicie?) Bo właśnie poluję na jakiś na prawdę dobry lakier. Tylko pamiętam, że jak kiedyś sobie kupiłam sally to mi zasechł jak byłam w połowie butelki :placz: Quote
Cola Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 Patka wysoka trawa jest bleee... :D olcha mi tą odżywkę poleciła manicurzystka, więc raczej powinna być dobra :cool3: Pewnie leżała bezczynnie i czasami była tylko używana ;) :evil_lol: Quote
olcha Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='Cola']Patka wysoka trawa jest bleee... :D olcha mi tą odżywkę poleciła manicurzystka, więc raczej powinna być dobra :cool3: Pewnie leżała bezczynnie i czasami była tylko używana ;) :evil_lol: No to kupuje :p No właśnie nie bardzo leżała :shake: Ale skoro polecasz to biore :cool3: Quote
Cola Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 Mi tak polecono, więc chyba warto...tylko ja jakoś dojść do sklepu nie mogę i kupić :evil_lol: ...a takie dzisiaj było niebo :cool3: Quote
olcha Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='Cola']Mi tak polecono, więc chyba warto...tylko ja jakoś dojść do sklepu nie mogę i kupić :evil_lol: ...a takie dzisiaj było niebo :cool3: Ja też nie dojde...na allegro kupie :p taniej o jakieś 20 zł :cool3: Niebo obłędne :loveu: Czyli, że u mnie też takie było? Quote
Alicja Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='Cola']Mi tak polecono, więc chyba warto...tylko ja jakoś dojść do sklepu nie mogę i kupić :evil_lol: ...a takie dzisiaj było niebo :cool3: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:o jacie ale niebiosa :razz:S U P E R Quote
PIKA Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 o matko jakie niebo :crazyeye: Czy Wy w oknach caly wieczor siedzicie i czekacie na ladne niebo ? :shake: Quote
Vectra Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 a dlaczego u mnie na wsi nie ma takiego ładnego nieba :placz: :placz: :placz: Quote
Paula Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Piekne niebo Tezecik ufocil ;) Dobranocka :sleep2: Quote
Cola Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 Witajcie :) ale pogoda do bani :mad: brak słońca :mad: zawsze wtedy gdy zaplanuję wyjście z Bobo z domu :angryy: olcha, Ala, PIKA, Vectra, eva, paula dziękujemy za zachwyty :oops: olcha Tylko sprawdź datę ważności, bo znowu Ci zaschnie w połowie :evil_lol: Chyba też takie niebo powinno być i u Ciebie :razz: PIKA Ja tam nie siedzę całymi wieczorami w oknie (na dgm przeca siedzę :cool3: ) i nie czekam na ładny zachód....Zawsze przypadkiem zobaczę i cyknę....ale wczoraj TZ chyba dłuuugo wyczekiwał i się nudził czekając, aż wrócę do domu :evil_lol: Vectra Na pewno jest, tylko trzeba się rozejrzeć wieczorkiem :p Quote
dbsst Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 no no zachód słońca godny mistrza :multi: przesliczny :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: to Ty juz nie spisz ????? a gdzie sie wbierałaś ???? Quote
Cola Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 dzięki debe....a wybieram się na zawody konne :p o puchar mokotowa :cool3: ale jakoś ciężko mi się zebrać, bo pogoda jest do bani :angryy: Quote
dbsst Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Cola napisał(a):dzięki debe....a wybieram się na zawody konne :p o puchar mokotowa :cool3: ale jakoś ciężko mi się zebrać, bo pogoda jest do bani :angryy: pogoda jest barowa................... Quote
Recommended Posts