Cola Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 Vectra dziękujemy :oops: Gosiu krajobrazy na pewno będą dobre i będzie zachwytów co nie miara :cool3: Dzisiaj trochę polowałam z aparatem w domku :p Jogi Tofiak - nieszczęśliwy, bo siedzi w domu Joker - również nieszczęśliwy, bo ma skarpetkę (memłak jeden :angryy: ) Rudiego nie udało się upolować, ale wszystko przede mną :evil_lol: Quote
Cola Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 To jeszcze Jogi... dumny zdobywca :p Rudi też się zaplątał :p ...ale Rudi woli pilotować kanały w TV niż bawić się myszką :evil_lol: Quote
Cola Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']SZef DCD czyli domowego centrum dowodzenia :p Czego się dla futrzaka nie robi...nawet taki stołek się oddaje :evil_lol: Quote
bigos Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Piękne te zabawy kotka i myszki (biedna mysz:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:) Quote
Gosiek Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 HA :diabloti: a mówiłaś ze domowe zdjecia są be ... i co? i kto powie że są be? są piękne :multi::multi::multi: ps - śliczny kolorek scian :loveu: Quote
Cola Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 bigos dzięki...oj biedna ta myszka, nawet futerko straciła...:lol: Gosiu jakoś tak nie lubię robić zdjęć w mieszkaniu, bo muszę zasuwać z fleszem i oślepiać wszystkich :diabloti: dzięki mi też się podoba kolorek (TZcik wybierał :p , ale jaka wojna była :evil_lol: ) PIKA a jak miał spojrzec kot na mysz?? :evil_lol: Widzę, że tu wszyscy się skupili na kotach i nikt nie widział memłaka skarpetkowego z pomalowanymi pazurkami :evil_lol: :evil_lol: Quote
Poświata Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='Cola']...ale Rudi woli pilotować kanały w TV niż bawić się myszką :evil_lol: W domu kto ma pilota ten rządzi :multi: . Rudi górą !!! Foty domowe są cudne, możesz bez krempacji robić więcej :cool3: :lol: . Quote
Gosiek Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 wcale nie widać zeby pazurki były pomalowane :shake: a niebieski kolorek (choć jaśniejszy) moja córka ma w pokoju ;) Quote
Cola Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 Gosiu uffff....to dobrze, że nie widać lakieru :p przynajmniej nie będą mnie posądzac o jakieś tam dyrdymisie :evil_lol: hihi bo my mamy kolorek z serii limitowanej :p Quote
Gosiek Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='Cola']Gosiu uffff....to dobrze, że nie widać lakieru :p przynajmniej nie będą mnie posądzac o jakieś tam dyrdymisie :evil_lol: hihi bo my mamy kolorek z serii limitowanej :p hahaha e tam, jakie dyrdymisie... a jak myślisz, jakie są spojrzenie gdy Axel w zimę biega w kubraczku? :evil_lol: a jak niektórzy sie śmieją ze pies ma kucorka... a jak z kokardką na dokładkę to już wogole szok :evil_lol: mam to ... wiesz dzie? hahaha my też z limitowanej ale... robiliśmy go sami :evil_lol: Quote
Cola Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Pewnie rozmyśla o dziewczynach:cool3: Raczej o piłeczce, takiej żółtej, która tak szybko leci i leci, albo się odbija wysoko, wysoko...ehhhhhh...a tu trza w chałupie siedzieć :shake: Gosiu domyślam się jakie są reakcje :lol: ja sama czasami się śmieje jak właściciele przesadzą i pies wygląda jak choinka, ale kokardka czy kucorek to norma przecież :p Nie ma to jak limitowana seria na życzenie :cool3: Quote
Gosiek Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 taaa temat rzeka - ale faktycznie jak widzę przebierańce na ulicy to się gapię ale.. na właścicieli - z politowaniem :diabloti: Quote
PIKA Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='Cola']PIKA a jak miał spojrzec kot na mysz?? :evil_lol: ale ona wcale nie kieruje wzroku na myszkę, tylko na fotografa :razz: Quote
Cola Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 PIKA ale Ty jesteś wredna...wszystko musiałaś popsuć....a my tu się ładnie staraliśmy z Jogutkiem, sesję pozowaną zrobilismy....ale jak widac ten wzrok "już pstrykłaś czy dalej mam pozować" nas zdradził :evil_lol: Quote
anetta Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Wszystkie, doslownie wszystkie foteczki sa rewelacyjne!! :loveu: Te sztuczne ognie ...WOW! http://img400.imageshack.us/img400/2185/20060601img9999449on.jpg pazureczek sie zaczepil :evil_lol: Tez mam hoye w domu :multi: I podobno pachniala hahhaa ale ja nic nie czulam :evil_lol: Quote
PIKA Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='Cola']PIKA ale Ty jesteś wredna... a to wczęsniej nie wiedzialaś? :crazyeye: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Domowa sesja podoba mi się prawie tak samo bardzo jak sesja podwórkowa :cool1: Quote
PIKA Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='Maga100']Domowa sesja podoba mi się prawie tak samo bardzo jak sesja podwórkowa :cool1: ale prawie stanowi róznice :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='PIKA']ale prawie stanowi róznice :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:że ty masz jeszcze czas na reklamy w TV;) Witajcie śpiochy .....u nas dziś .........OCHYDNIE:angryy: wprawdzie wiatr już nie wieje ale deszcz siapi i sama wilgoć :diabloti: Quote
Cola Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 Witajcie :) u nas słoneczko świeci, wiaterek znikomy i 23 stopnie :multi: anetta, Maga dzięki dziewczyny :oops: anetta grunt to mieć dobry węch :lol: Maga wiem, że w domu nie rzucam psami i pewnie stąd to prawie :evil_lol: PIKA wiedziałam, wiedziłam :p Quote
Alicja Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Cola napisał(a):Witajcie :) u nas słoneczko świeci, wiaterek znikomy i 23 stopnie :multi: :placz::placz::placz:u nas pada i 12 stopni:placz::placz::placz: Quote
Cola Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 U mnie wcześniej było do d*** więc kiedyś w końcu musiała nastąpić zamiana ról aury...ohoho słyszę kosiareczki - w końcu Joker nie będzie się smyrał po brzuszku tymi trawami :angryy: i dostawał krost Quote
Recommended Posts