dbsst Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 wyciełam dziury w jego frotte prześcieradle i mamy ładny niebieski pokrowiec. Wygląda schludnie bo gumki "trzymaja" fotelik sa wycięcia na pasy i Jaś się tak nie poci w nim Quote
anetta Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Fantastyczne :loveu: Jedynie :evil_lol: ta tem. mnie nie pokoi :evil_lol: Jechałyście z biurem czy prywanie? Quote
Cola Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 olekg89 napisał(a):A ja bym tak bardzo bardzo bardzo chciał znów zobaczyć foty Jokera i Toffiego.:( ehhh...Jokera to mogę wygrzebać :evil_lol: gdzieś z jego posłania i strzelić mu fotkę dbsst napisał(a):wyciełam dziury w jego frotte prześcieradle i mamy ładny niebieski pokrowiec. Wygląda schludnie bo gumki "trzymaja" fotelik sa wycięcia na pasy i Jaś się tak nie poci w nim hihihi to miałaś pomysła :p ja na razie podkładam tetrę i tez jest git...ale to prześcieradło? hmmm korci korci :evil_lol: Weekend był, byli goście, szatan z Gerarda wypędzony :p a ja padam na twarz :shake: Quote
Cola Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Gerard nie był zbytnio zadowolony z racji chrztu :diabloti: ...ale potem :p ...i potem :loveu: Quote
Maga100 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 ale ci dobrze, masz już to z głowy.... :roll: a prezenty jakie? :diabloti: Quote
Alicja Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 ale jAniołeczek ;) http://img692.imageshack.us/img692/2834/dsc0165mi.jpg Quote
Cola Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 [quote name='Maga100']ale ci dobrze, masz już to z głowy.... :roll: a prezenty jakie? :diabloti: już z głowy :p kolejna impreza dopiero za 8 lat :evil_lol: ...i trochę żałuję, że nie wcześniej chrzciliśmy pana G. może by spał :evil_lol: a tak to ten diabełek był świadomy i nie chciał wychodzić i krzyczał :evil_lol: [quote name='Alicja']ale jAniołeczek ;) http://img692.imageshack.us/img692/2834/dsc0165mi.jpg haha on zawsze jest aniołkiem kiedy śpi aaaaaa......moje dziecię dzisiaj skończyło 16 tygodni :multi: przy tej okazji go zważyłam i :mdleje: 8,2kg Quote
malawaszka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 wow no to co z tej okazji się robi? gratuluje się? :lol: no to gratulujemy wypędzenia szatana :evil_lol: ależ on duzy!!!! chłop jak dąb! Quote
Cola Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 malawaszka napisał(a):wow no to co z tej okazji się robi? gratuluje się? :lol: no to gratulujemy wypędzenia szatana :evil_lol: ależ on duzy!!!! chłop jak dąb! haha aż wstyd się przyznać co się robi ;) ale można gratulować :evil_lol: oj duży duży....nie wiem po czym, przecież mleka nie zostawiam na słońcu :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 no prosze jaki pasibrzuch hahahha gratuluje chrztu jak wam zazdroszczę, że wy już po!!!!! diabeł wypędzony Gerard spokojny hahah Quote
agbar Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Gratuluje wypedzenia szatana z dziecka...ale nie wychodzil tak jak z mojego?Z sykiem,dymem i smrodem hihihi?? Quote
Cola Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 dbsst napisał(a):no prosze jaki pasibrzuch hahahha gratuluje chrztu jak wam zazdroszczę, że wy już po!!!!! diabeł wypędzony Gerard spokojny hahah haha pasibrzuch jak się patrzy :roll:nikt nie chce mi wierzyć, że mam 3-miesięczne dziecko :evil_lol: ludzie mówią, że co najmniej półroczne... dziękujemy :p spokojny to on był może wczoraj, bo dzisiaj ma kolejny rzut na zęby i załączył mu się marud :angryy: wszystko co z twardego plastiku ląduje w buzi i przy pomrukach ulgi jest namiętnie memłane :evil_lol: agbar napisał(a):Gratuluje wypedzenia szatana z dziecka...ale nie wychodzil tak jak z mojego?Z sykiem,dymem i smrodem hihihi?? buahahah nie...on tylko głosem dawał znać, że mu się nie podoba egzorcyzm ;) :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 8,200 kg ....o rany ...Kuba wazył tyle jak miał .....ROCZEK :multi: wzrost 74 cm ..na tamten czas wzorzec w książce Twoje Dziecko :) Quote
Cola Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 [quote name='Alicja']8,200 kg ....o rany ...Kuba wazył tyle jak miał .....ROCZEK :multi: wzrost 74 cm ..na tamten czas wzorzec w książce Twoje Dziecko :) yyyy...nie wiem ile mierzy moje dziecię, ale ubranka 74 są dopasowane i niektóre muszę odłożyć, zaraz wskoczy w 80 :evil_lol: Jak tak dalej pójdzie to ja będę musiała odkładać ubranka Igorkowi a nie odwrotnie :roll: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [quote name='Alicja']8,200 kg ....o rany ...Kuba wazył tyle jak miał .....ROCZEK :multi: wzrost 74 cm ..na tamten czas wzorzec w książce Twoje Dziecko :) hahaha, morzyłaś go głodem i tyle :) Ale ja Tadzia też nie karmię :diabloti: Quote
Cola Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 [quote name='Maga100']hahaha, morzyłaś go głodem i tyle :) Ale ja Tadzia też nie karmię :diabloti: :crazyeye: jak to nie karmisz?? to czym on żyje?? powietrzem i kamyczkami? biedne dziecko, biedne :shake: muszę gdzieś donieść na Ciebie czy jak :diabloti: a te paróweczki, kurczaczki, bułeczki z twarożkiem to kto zjada?? odświętny pan G. :p Quote
Alicja Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='Maga100']hahaha, morzyłaś go głodem i tyle :) Ale ja Tadzia też nie karmię :diabloti: [FONT=Arial]eeee morzyłam , jadł wzorcowo nic więcej nic mniej ... ważył i mierzył książkowo a krawat gdzie:diabloti::evil_lol: http://img153.imageshack.us/img153/6210/dsc02112ke.jpg [/FONT] Quote
Cola Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]a krawat gdzie:diabloti::evil_lol: http://img153.imageshack.us/img153/6210/dsc02112ke.jpg [/FONT] eeemmmmeeee :roll: jak każdy facet tak i Gerard nienawidzi krawatów, muszek, muszników i takich tam (ma to po tatusiu) :diabloti: i musiałam mu zdjąć :evil_lol: EDIT: :p pochwalę się jaki tort dostał Gerardzik :cool3: Quote
NightQueen Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Łooo Ząbkowanie będzie :cool3: ząbkowanie straszna rzecz :scared: Mój chrześniak (synek siostry) ma już te gorsze momenty za sobą, ale to było straszne na prawdę :roll: on przy ząbkowaniu miał gorączkę, wymiotował i był okropnie słaby, a ja za każdym razem przy tym byłam, straszne, straszne, straszne... Quote
NightQueen Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 eeemmmmeeee jak każdy facet tak i Gerard nienawidzi krawatów, muszek, muszników i takich tam (ma to po tatusiu) i musiałam mu zdjąć skąd my to znamy :evil_lol: Kacper jest wręcz zachwycony :diabloti: http://photos.nasza-klasa.pl/5027653/92/other/std/662ae5f90c.jpeg Quote
agbar Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Spojrzalam na tort i mysle: ok tort piekny ale na cholere te rogi???::mdleje::roflt: Upal mi sie na mozg rzuca jak nic....:evil_lol: Quote
Vectra Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 agbar napisał(a):e na cholere te rogi???::mdleje::roflt: Cola , przyzwyczaja G od dziecka do rogów :diabloti: oswaja sie dzieciak , by na stare lata szoku nie doznał Quote
Cola Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 [quote name='smallpati']Łooo Ząbkowanie będzie :cool3: ząbkowanie straszna rzecz :scared: Mój chrześniak (synek siostry) ma już te gorsze momenty za sobą, ale to było straszne na prawdę :roll: on przy ząbkowaniu miał gorączkę, wymiotował i był okropnie słaby, a ja za każdym razem przy tym byłam, straszne, straszne, straszne... ząbkowanie będzie :roll: jak na razie Gerard robi przygotowania i powoli nas przygotowuje na najgorsze :placz: [quote name='Alicja']ale mniamniuśny torcik :multi: [quote name='Vectra']ale fajny tort :eating::eating::eating: fajnie mniamusiowy był i szybko wyszedł :sabber: podobno teściu zdążył schować figurkę bobasa, bo też by zjedli :evil_lol: księżyc niestety zginął rozdarty na pół przez TZta i jego siostrzenicę :diabloti: [quote name='agbar']Spojrzalam na tort i mysle: ok tort piekny ale na cholere te rogi???::mdleje::roflt: Upal mi sie na mozg rzuca jak nic....:evil_lol: oj rzuca się rzuca...u mnie też się upał rzuca, wszystkie okna i balkony otwarte a i tak :mdleje: [quote name='Vectra']Cola , przyzwyczaja G od dziecka do rogów :diabloti: oswaja sie dzieciak , by na stare lata szoku nie doznał jemu od urodzenia nie brakuje diabelskich rogów :evil_lol: w załączniku dodaję zdjęcie, na którym zamiast aureolki widać różki i w tle ogonek :diabloti: Quote
Recommended Posts