Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wyciełam dziury w jego frotte prześcieradle i mamy ładny niebieski pokrowiec. Wygląda schludnie bo gumki "trzymaja" fotelik sa wycięcia na pasy i Jaś się tak nie poci w nim

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olekg89 napisał(a):
A ja bym tak bardzo bardzo bardzo chciał znów zobaczyć foty Jokera i Toffiego.:(

ehhh...Jokera to mogę wygrzebać :evil_lol: gdzieś z jego posłania i strzelić mu fotkę

dbsst napisał(a):
wyciełam dziury w jego frotte prześcieradle i mamy ładny niebieski pokrowiec. Wygląda schludnie bo gumki "trzymaja" fotelik sa wycięcia na pasy i Jaś się tak nie poci w nim

hihihi to miałaś pomysła :p ja na razie podkładam tetrę i tez jest git...ale to prześcieradło? hmmm korci korci :evil_lol:

Weekend był, byli goście, szatan z Gerarda wypędzony :p a ja padam na twarz :shake:

Posted

[quote name='Maga100']ale ci dobrze, masz już to z głowy.... :roll:

a prezenty jakie? :diabloti:

już z głowy :p kolejna impreza dopiero za 8 lat :evil_lol:
...i trochę żałuję, że nie wcześniej chrzciliśmy pana G. może by spał :evil_lol: a tak to ten diabełek był świadomy i nie chciał wychodzić i krzyczał :evil_lol:

[quote name='Alicja']ale jAniołeczek ;)
http://img692.imageshack.us/img692/2834/dsc0165mi.jpg

haha on zawsze jest aniołkiem kiedy śpi

aaaaaa......moje dziecię dzisiaj skończyło 16 tygodni :multi: przy tej okazji go zważyłam i :mdleje: 8,2kg

Posted

malawaszka napisał(a):
wow no to co z tej okazji się robi? gratuluje się? :lol: no to gratulujemy wypędzenia szatana :evil_lol:

ależ on duzy!!!! chłop jak dąb!

haha aż wstyd się przyznać co się robi ;) ale można gratulować :evil_lol:

oj duży duży....nie wiem po czym, przecież mleka nie zostawiam na słońcu :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
no prosze jaki pasibrzuch hahahha
gratuluje chrztu jak wam zazdroszczę, że wy już po!!!!!
diabeł wypędzony Gerard spokojny hahah

haha pasibrzuch jak się patrzy :roll:nikt nie chce mi wierzyć, że mam 3-miesięczne dziecko :evil_lol: ludzie mówią, że co najmniej półroczne...
dziękujemy :p
spokojny to on był może wczoraj, bo dzisiaj ma kolejny rzut na zęby i załączył mu się marud :angryy: wszystko co z twardego plastiku ląduje w buzi i przy pomrukach ulgi jest namiętnie memłane :evil_lol:

agbar napisał(a):
Gratuluje wypedzenia szatana z dziecka...ale nie wychodzil tak jak z mojego?Z sykiem,dymem i smrodem hihihi??

buahahah nie...on tylko głosem dawał znać, że mu się nie podoba egzorcyzm ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']8,200 kg ....o rany ...Kuba wazył tyle jak miał .....ROCZEK :multi: wzrost 74 cm ..na tamten czas wzorzec w książce Twoje Dziecko :)

yyyy...nie wiem ile mierzy moje dziecię, ale ubranka 74 są dopasowane i niektóre muszę odłożyć, zaraz wskoczy w 80 :evil_lol: Jak tak dalej pójdzie to ja będę musiała odkładać ubranka Igorkowi a nie odwrotnie :roll: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']8,200 kg ....o rany ...Kuba wazył tyle jak miał .....ROCZEK :multi: wzrost 74 cm ..na tamten czas wzorzec w książce Twoje Dziecko :)

hahaha, morzyłaś go głodem i tyle :)
Ale ja Tadzia też nie karmię :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']hahaha, morzyłaś go głodem i tyle :)
Ale ja Tadzia też nie karmię :diabloti:

:crazyeye: jak to nie karmisz?? to czym on żyje?? powietrzem i kamyczkami? biedne dziecko, biedne :shake: muszę gdzieś donieść na Ciebie czy jak :diabloti: a te paróweczki, kurczaczki, bułeczki z twarożkiem to kto zjada??

odświętny pan G. :p

Posted

Łooo Ząbkowanie będzie :cool3:
ząbkowanie straszna rzecz :scared: Mój chrześniak (synek siostry) ma już te gorsze momenty za sobą, ale to było straszne na prawdę :roll: on przy ząbkowaniu miał gorączkę, wymiotował i był okropnie słaby, a ja za każdym razem przy tym byłam, straszne, straszne, straszne...

Posted

agbar napisał(a):
e na cholere te rogi???::mdleje::roflt:

Cola , przyzwyczaja G od dziecka do rogów :diabloti:
oswaja sie dzieciak , by na stare lata szoku nie doznał

Posted

[quote name='smallpati']Łooo Ząbkowanie będzie :cool3:
ząbkowanie straszna rzecz :scared: Mój chrześniak (synek siostry) ma już te gorsze momenty za sobą, ale to było straszne na prawdę :roll: on przy ząbkowaniu miał gorączkę, wymiotował i był okropnie słaby, a ja za każdym razem przy tym byłam, straszne, straszne, straszne...

ząbkowanie będzie :roll: jak na razie Gerard robi przygotowania i powoli nas przygotowuje na najgorsze :placz:

[quote name='Alicja']ale mniamniuśny torcik :multi:

[quote name='Vectra']ale fajny tort :eating::eating::eating:

fajnie mniamusiowy był i szybko wyszedł :sabber: podobno teściu zdążył schować figurkę bobasa, bo też by zjedli :evil_lol: księżyc niestety zginął rozdarty na pół przez TZta i jego siostrzenicę :diabloti:

[quote name='agbar']Spojrzalam na tort i mysle: ok tort piekny ale na cholere te rogi???::mdleje::roflt:
Upal mi sie na mozg rzuca jak nic....:evil_lol:

oj rzuca się rzuca...u mnie też się upał rzuca, wszystkie okna i balkony otwarte a i tak :mdleje:

[quote name='Vectra']Cola , przyzwyczaja G od dziecka do rogów :diabloti:
oswaja sie dzieciak , by na stare lata szoku nie doznał

jemu od urodzenia nie brakuje diabelskich rogów :evil_lol:

w załączniku dodaję zdjęcie, na którym zamiast aureolki widać różki i w tle ogonek :diabloti: