Alicja Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:to w stolicy już sylwestra mają :razz: Niebo za.....e:razz: Quote
Cola Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 Kwitnąco mam w mieszkanku :cool3: :loveu: Ala w stolycy cały rok trwa sylwek :lol: Quote
Poświata Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='Cola']Kwitnąco mam w mieszkanku :cool3: :loveu: No cudnie kwitnie ta hoja :loveu: , moja mama miała taki piękny długaśny okaz, kwitła non stop jak szalona. Może ja po remoncie też taką sobie na oknie wyhoduję :hmmmm:, tylko muszę sprawdzić czy nie jest trująca, bo milunia lubi liście podgryzać :roll: :mad:. Quote
PIKA Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='Cola']Poświatko :evil_lol: :evil_lol: rozgryzłaś nas...już wiadomo dlaczego tak psy skaczą wysoko ;) :evil_lol: :evil_lol: to czym Ty je karmisz ze tak sadzą? :evil_lol: a co o n się tak zwija w klebuszek? :razz: A co to? :crazyeye: Quote
Mi. Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: nie mam słów:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: to jest C U D N E!! Quote
bigos Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Ale cudeńko :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Cola Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 bigos, luthien, Poświata, dbsst dziękuję :oops: Poświata to mi teraz dopiero zacznie kwitnąć, do jesieni :p Ja mam prawie wszystki kwiatki poza zasuęgiem kotów, bo lubią mi ziemię wygrzebywać i podgryzać liście :mad: PIKA a jedzą sobie suchą karmę i trawkę na podwórku :evil_lol: J zawsze lubił kłębuszki :evil_lol: Co to? Fajerwerki :lol: Quote
PIKA Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Cola a skąd te fajerwerki? :razz: aaaa to jest ta hoja sliczna :loveu: Quote
Poświata Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='Cola']Poświata to mi teraz dopiero zacznie kwitnąć, do jesieni :p Ja mam prawie wszystki kwiatki poza zasuęgiem kotów, bo lubią mi ziemię wygrzebywać i podgryzać liście :mad: Skąd ja to znam :mad: , jakbyś o Miluni pisała, tylko że u mnie nie ma miejsca poza jej zasięgiem, ta mała cholera wlezie wszędzie, na każdą najwyższą półkę :diabloti: . Quote
malawaszka Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='Cola']dbsst, waszka z was to normalnie sadystki kwiatkowe...wam to tylko kaktusy dać :evil_lol: może przeżyją a założymy się?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: fajerwerki CUDNE!!!!!!!:loveu: Quote
Paula Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Przesliczna ta hoja, te kwiatuszki wygladaja jak delikatna gąbeczka albo puch. Czy takie cudo potrzebuje jakis specjalnych warunkow? Nie wiem czemu, ale u mnie kwiatki umierają :placz: Quote
Gosiek Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 cześć Cola dobiłaś mnie tymi zdjeciami - buuuuu a mi takie śliczne nie wychodzą :placz: fantastyczne i kolorki i zdjecia a to to już normalnie jak pocztówka pogrążona w rozpaczy i zazdrosci Quote
an3czka Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='Cola'] Cola do cyrku z nimi!:multi: :eviltong: Quote
an3czka Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='Cola']Takie wczoraj było niebo :loveu: Ale widok!!!:loveu: Quote
an3czka Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='Cola']I jeszcze coś takiego :) G-E-N-I-A-L-N-E!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Cola Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 :multi: Witajcie....mamy słoneczko i cieplutko się robi :multi: Dzisiaj Joker pozbył się pacynki i możemy wyjść sobie na spokojny, dłuższy spacerek :multi: ale się Joker cieszka z odzyskania łapki :p PIKA, waszka, paula, Gosiu, an3czka, AlKil dziękuję wam za zachwyty :oops: cieszkam się, że moje zdjęcia się podobają...więc z czystym sumieniem mogę robić dalej fotki :p PIKA nie mam pojęcia z jakiej okazji te fajerwerki były...sama byłam zdziwiona :roll: Poświata :lol: ja mam takie miejsca, do których kotom wstęp wzbrioniony :diabloti: Jeden pokój jest cały czas zamknięty i tam chowam moje okazy :evil_lol: :evil_lol: Taka mała dżungla :lol: waszka ja się domyślam, że nawet kaktusy zmarnujesz...bo one nie potrzebują duuużo wody i się zapomina o nich na amen :evil_lol: paula taka roślinka nie jest wymagająca, moja stoi przy oknie, ale nie bezpośrednio na słońcu, no trzeba ją oczywiście podlewać i przesadzać jak doniczka robi się za mała, kurz z liści zmyć co jakiś czas :p ot i cała filozofia.... A jakie kwiatki klimatyzujesz u siebie w domu? Najlepiej jest klimatyzować takie malutki (duże potrzebują duużo czasu na przyzwyczajenie się i marnieją w wiekszości przypadków). A może złe miejsca im wybierasz? :razz: Gosiu Ty się specjalizujesz w makro :p a ja zaczynam w innej dziedzinie....i to Ty mnie pogrążasz w rozpacz i zazdrość swoimi robalami i kwiatkami :placz: an3czka hihi może uda się na nich zarobić :evil_lol: :evil_lol: Quote
Tośka_m Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Cola - świetne, naprawdę świetne zdjęcia. Z wielką przyjemnością się je ogląda :loveu: Portret Toffiego na pierwszej stronie jest po prostu obłędny :crazyeye: A ze zdjęcia Jokera pierdzącego... znaczy się skaczącego :cool3: mało się nie popłakałam ze śmiechu :lol: Quote
e.v.a Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 witaj Cola ja przyszlam tylko si eprzywitac i uciekam :razz: fotki jak zwyle rewelacja:-o Quote
Alicja Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Czołem spacerowicze :multi: Cola a badanka zrobione :razz:bo mi się właśnie przypomniało ,że chorowałaś :cool3: Quote
Cola Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 Tośka witaj w naszej galeryjce i dziekuję :oops: eva witaj przelotem ;) :lol: Ala khm khm ehm ehm moje badanka czy psa? Psa zrobione czym prędzej...moje jakoś się odłożyły na dalszy plan :roll: Quote
an3czka Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='Cola']an3czka hihi może uda się na nich zarobić :evil_lol: :evil_lol: Jeszcze się okaże, że to całkiem niezły biznes jest:lol: Quote
Vectra Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 wow ale wyskok :crazyeye: :crazyeye: a te fajerwerki niesamowite :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Gosiek Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='Cola'] Gosiu Ty się specjalizujesz w makro :p a ja zaczynam w innej dziedzinie.... bardzo zgrabnie to ujęłaś :cool1::lol: faktycznie - muszę to przyznać ze moją specjalnością i przy okazji ulubionym tematem zdjeć jest własnie makro.... Axelek naturalnie jest na pierwszy miejscu ale to sie rozumie samo przez się ;) Mam jednak nadzieję ze sfotografowane przeze mnie krajobrazy też będą jakosciowo dobre :p Quote
Recommended Posts