Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cola']Kwitnąco mam w mieszkanku :cool3: :loveu:

No cudnie kwitnie ta hoja :loveu: , moja mama miała taki piękny długaśny okaz, kwitła non stop jak szalona.
Może ja po remoncie też taką sobie na oknie wyhoduję :hmmmm:, tylko muszę sprawdzić czy nie jest trująca, bo milunia lubi liście podgryzać :roll: :mad:.

Posted

[quote name='Cola']Poświatko :evil_lol: :evil_lol: rozgryzłaś nas...już wiadomo dlaczego tak psy skaczą wysoko ;) :evil_lol: :evil_lol:

to czym Ty je karmisz ze tak sadzą? :evil_lol:

a co o n się tak zwija w klebuszek? :razz:

A co to? :crazyeye:

Posted

bigos, luthien, Poświata, dbsst dziękuję :oops:

Poświata to mi teraz dopiero zacznie kwitnąć, do jesieni :p Ja mam prawie wszystki kwiatki poza zasuęgiem kotów, bo lubią mi ziemię wygrzebywać i podgryzać liście :mad:

PIKA a jedzą sobie suchą karmę i trawkę na podwórku :evil_lol:
J zawsze lubił kłębuszki :evil_lol:
Co to? Fajerwerki :lol:

Posted

[quote name='Cola']Poświata to mi teraz dopiero zacznie kwitnąć, do jesieni :p Ja mam prawie wszystki kwiatki poza zasuęgiem kotów, bo lubią mi ziemię wygrzebywać i podgryzać liście :mad: Skąd ja to znam :mad: , jakbyś o Miluni pisała, tylko że u mnie nie ma miejsca poza jej zasięgiem, ta mała cholera wlezie wszędzie, na każdą najwyższą półkę :diabloti: .

Posted

[quote name='Cola']dbsst, waszka z was to normalnie sadystki kwiatkowe...wam to tylko kaktusy dać :evil_lol: może przeżyją

a założymy się?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

fajerwerki CUDNE!!!!!!!:loveu:

Posted

Przesliczna ta hoja, te kwiatuszki wygladaja jak delikatna gąbeczka albo puch. Czy takie cudo potrzebuje jakis specjalnych warunkow? Nie wiem czemu, ale u mnie kwiatki umierają :placz:

Posted

cześć Cola
dobiłaś mnie tymi zdjeciami - buuuuu a mi takie śliczne nie wychodzą :placz:

fantastyczne i kolorki i zdjecia

a to to już normalnie jak pocztówka

pogrążona w rozpaczy i zazdrosci

Posted

:multi: Witajcie....mamy słoneczko i cieplutko się robi :multi:
Dzisiaj Joker pozbył się pacynki i możemy wyjść sobie na spokojny, dłuższy spacerek :multi: ale się Joker cieszka z odzyskania łapki :p

PIKA, waszka, paula, Gosiu, an3czka, AlKil dziękuję wam za zachwyty :oops: cieszkam się, że moje zdjęcia się podobają...więc z czystym sumieniem mogę robić dalej fotki :p

PIKA nie mam pojęcia z jakiej okazji te fajerwerki były...sama byłam zdziwiona :roll:

Poświata :lol: ja mam takie miejsca, do których kotom wstęp wzbrioniony :diabloti: Jeden pokój jest cały czas zamknięty i tam chowam moje okazy :evil_lol: :evil_lol: Taka mała dżungla :lol:

waszka ja się domyślam, że nawet kaktusy zmarnujesz...bo one nie potrzebują duuużo wody i się zapomina o nich na amen :evil_lol:

paula taka roślinka nie jest wymagająca, moja stoi przy oknie, ale nie bezpośrednio na słońcu, no trzeba ją oczywiście podlewać i przesadzać jak doniczka robi się za mała, kurz z liści zmyć co jakiś czas :p ot i cała filozofia.... A jakie kwiatki klimatyzujesz u siebie w domu? Najlepiej jest klimatyzować takie malutki (duże potrzebują duużo czasu na przyzwyczajenie się i marnieją w wiekszości przypadków). A może złe miejsca im wybierasz? :razz:

Gosiu Ty się specjalizujesz w makro :p a ja zaczynam w innej dziedzinie....i to Ty mnie pogrążasz w rozpacz i zazdrość swoimi robalami i kwiatkami :placz:

an3czka hihi może uda się na nich zarobić :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Cola - świetne, naprawdę świetne zdjęcia. Z wielką przyjemnością się je ogląda :loveu:
Portret Toffiego na pierwszej stronie jest po prostu obłędny :crazyeye:
A ze zdjęcia Jokera pierdzącego... znaczy się skaczącego :cool3: mało się nie popłakałam ze śmiechu :lol:

Posted

Tośka witaj w naszej galeryjce i dziekuję :oops:

eva witaj przelotem ;) :lol:

Ala khm khm ehm ehm moje badanka czy psa? Psa zrobione czym prędzej...moje jakoś się odłożyły na dalszy plan :roll:

Posted

[quote name='Cola']

Gosiu Ty się specjalizujesz w makro :p a ja zaczynam w innej dziedzinie....
bardzo zgrabnie to ujęłaś :cool1::lol:

faktycznie - muszę to przyznać ze moją specjalnością i przy okazji ulubionym tematem zdjeć jest własnie makro.... Axelek naturalnie jest na pierwszy miejscu ale to sie rozumie samo przez się ;)
Mam jednak nadzieję ze sfotografowane przeze mnie krajobrazy też będą jakosciowo dobre :p