KaRa_ Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Kwiatki chciał zjeść?:lol: Rozumiem,że to szare nad Toffim to piłeczka?:lol: Quote
Gosiek Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 hahaha no nie ma to jak wejśc do Twojej galerii na poprawę humorku :lol: Quote
Paula Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Hahahaha....jaki skoczny Joker :D Superasne fotki :multi: Wszyskiego najlepszego dla zwierzoli na dzien dziecka Quote
Cola Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 KaRa :lol: :lol: tak, to piłeczka Gosiu zapraszamy, zapraszamy...tutaj zawsze oszołomy coś odwalą :lol: paula dziekujemy bardzo :buzi: Dawno Jogusia nie było...dzisiaj w większym formacie, więc w formie linku :cool3: http://img158.imageshack.us/img158/4515/nosio1ru.jpg Quote
Poświata Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='Cola'] Dawno Jogusia nie było...dzisiaj w większym formacie, więc w formie linku :cool3: http://img158.imageshack.us/img158/4515/nosio1ru.jpg Normalnie odjechałam :mdleje: , poproszę jeszcze, jeszcze, jeszcze :multi: !!! Quote
malawaszka Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Cola :klacz: Joker to chyba skakał za jakąś wirtualną piłką bo z tegoi co widzę to piłka na ziemi :evil_lol: Quote
Cola Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 Poświata tylko nie odjeżdżaj daleko ;) jak coś jeszcze wynajdę to wstawię...kotom ciężko jest zrobić jakąś fotkę, bo ciągle gdzieś zakamuflowane śpią :mad: waszka on zapomniał się przestawić z frisbee na piłkę :evil_lol: Quote
Poświata Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='malawaszka']Cola :klacz: Joker to chyba skakał za jakąś wirtualną piłką bo z tegoi co widzę to piłka na ziemi :evil_lol:On już tyle skacze, że jest mu wszystko jedno za czym skacze i czy wogóle ma po co skoczyć :shake: . Ot skacze dla samego skakania, może coś złapie niejako przy okazji :multi: . [quote name='Cola']Poświata tylko nie odjeżdżaj daleko ;-) jak coś jeszcze wynajdę to wstawię...kotom ciężko jest zrobić jakąś fotkę, bo ciągle gdzieś zakamuflowane śpią :mad: Ty kochana nie wykręcaj kota ogonem :shake: , już ja wiem ile i jak sypiają koty :evil_lol: , jak się uprzerz to zrobisz foty w czasie kiedy nie sypiają :mad:. Zresztą śpiące koty są przesłodkie i pięknie wychodzą na fotkach :lol: . Quote
Cola Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 Poświata napisał(a):Ty kochana nie wykręcaj kota ogonem :shake: , już ja wiem ile i jak sypiają koty :evil_lol: , jak się uprzerz to zrobisz foty w czasie kiedy nie sypiają :mad:. Zresztą śpiące koty są przesłodkie i pięknie wychodzą na fotkach :lol: . Pięknie wychodzą jak śpią, pod warunkiem, że nie są schowane w szafie, na pawlaczu lub gdzieś w jakimś ciemnym miejscu...bo wtedy musowo używać flesza i świecić im po gałach, i przepalać kolory :angryy: Quote
anetta Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 O matko, jaka bomba http://img57.imageshack.us/img57/6563/20060528img99991683oz.jpg:evil_lol: :megagrin: Dobrze ze nie spadl Tofikowi na glowe :megagrin: Kociamber, boski :-o Quote
Alicja Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 :razz:nie to nie jest naturalne :shake:on pewno ma turbodoładowanie pod ogonkiem:razz: Quote
Cola Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 anetta dzięki :oops: Ala to wersja z przezroczystymi skrzydełkami już niet? :evil_lol: Quote
Poświata Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:nie to nie jest naturalne :shake:on pewno ma turbodoładowanie pod ogonkiem:razz: za przeproszeniem bąka puścił i go w powietrze wyrzuciło :oops: :megagrin:. Quote
dbsst Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 jaaaaaaaaka rewela hahahhahahhahaha kiedy wpadasz po kffiatki ;) i po inna takie tam :cool1: powiem tak trenuje te kwaiatki szkołą debe wiec nie wiem czy nie zostana z nich doniczki :evil_lol: Quote
Cola Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 Poświatko :evil_lol: :evil_lol: rozgryzłaś nas...już wiadomo dlaczego tak psy skaczą wysoko ;) :evil_lol: :evil_lol: debe powiedz tylko kiedy :cool3: z tego co wiem, to jutro wybywasz...więc kiedy będziesz?? Domyślam się, że intensywnie je szkolisz :mad: :mad: Quote
Poświata Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='Cola']Poświatko :evil_lol: :evil_lol: rozgryzłaś nas...już wiadomo dlaczego tak psy skaczą wysoko ;) :evil_lol: :evil_lol: Nie ma to jak kapusta z grochem :evil_lol: , a nikt dopingu nie zakazał . Quote
dbsst Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='Cola']debe powiedz tylko kiedy :cool3: z tego co wiem, to jutro wybywasz...więc kiedy będziesz?? Domyślam się, że intensywnie je szkolisz :mad: :mad: hahahah szkole je pierwsza klasa bedziesz miala kwiaty ktore w KAŻDYCH warunkach przetrwaja ;) :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cola Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 Poświata groch z kapustą? :hmmmm: a to psy jedzą? debe nawet na pustyni przetrwają :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='Cola']Poświata groch z kapustą? :hmmmm: a to psy jedzą? debe nawet na pustyni przetrwają :evil_lol: pustaynia to bedzie RAJ :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='Cola']debe nawet na pustyni przetrwają :evil_lol: buuuhahaha moje tyż takie szkolone :evil_lol: Quote
Poświata Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='Cola']Poświata groch z kapustą? :hmmmm: a to psy jedzą? No twoje chyba tak, skoro maja takie.......... dopalacze :evil_lol: . Quote
Alicja Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='Cola']anetta dzięki :oops: Ala to wersja z przezroczystymi skrzydełkami już niet? :evil_lol::shake:już nie ....ze skrzydełkami to niemożliwe :razz:Wersja Poświaty jest bardzo prawdopodobna :p Quote
bigos Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Ale piękny wyskok:crazyeye::crazyeye::crazyeye::multi::multi::multi: Quote
Cola Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 dbsst, waszka z was to normalnie sadystki kwiatkowe...wam to tylko kaktusy dać :evil_lol: może przeżyją Poświata to ja już wszystko rozumiem dlaczego mi ta kapusta znika w nocy :lol: :lol: Ala zdradzę tajemnice psiaków...to jest tak: do biegania używają skrzydełek, tych niewidzialnych...a do skoków odpalacze załączają :evil_lol: bigos dziekuję w imieniu Jokera :) Takie wczoraj było niebo :loveu: Quote
Recommended Posts