Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poświata tylko nie odjeżdżaj daleko ;) jak coś jeszcze wynajdę to wstawię...kotom ciężko jest zrobić jakąś fotkę, bo ciągle gdzieś zakamuflowane śpią :mad:

waszka on zapomniał się przestawić z frisbee na piłkę :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']Cola :klacz: Joker to chyba skakał za jakąś wirtualną piłką bo z tegoi co widzę to piłka na ziemi :evil_lol:On już tyle skacze, że jest mu wszystko jedno za czym skacze i czy wogóle ma po co skoczyć :shake: . Ot skacze dla samego skakania, może coś złapie niejako przy okazji :multi: .
[quote name='Cola']Poświata tylko nie odjeżdżaj daleko ;-) jak coś jeszcze wynajdę to wstawię...kotom ciężko jest zrobić jakąś fotkę, bo ciągle gdzieś zakamuflowane śpią :mad: Ty kochana nie wykręcaj kota ogonem :shake: , już ja wiem ile i jak sypiają koty :evil_lol: , jak się uprzerz to zrobisz foty w czasie kiedy nie sypiają :mad:. Zresztą śpiące koty są przesłodkie i pięknie wychodzą na fotkach :lol: .

Posted

Poświata napisał(a):
Ty kochana nie wykręcaj kota ogonem :shake: , już ja wiem ile i jak sypiają koty :evil_lol: , jak się uprzerz to zrobisz foty w czasie kiedy nie sypiają :mad:. Zresztą śpiące koty są przesłodkie i pięknie wychodzą na fotkach :lol: .

Pięknie wychodzą jak śpią, pod warunkiem, że nie są schowane w szafie, na pawlaczu lub gdzieś w jakimś ciemnym miejscu...bo wtedy musowo używać flesza i świecić im po gałach, i przepalać kolory :angryy:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:nie to nie jest naturalne :shake:on pewno ma turbodoładowanie pod ogonkiem:razz: za przeproszeniem bąka puścił i go w powietrze wyrzuciło :oops: :megagrin:.

Posted

jaaaaaaaaka rewela hahahhahahhahaha

kiedy wpadasz po kffiatki ;) i po inna takie tam :cool1:

powiem tak trenuje te kwaiatki szkołą debe wiec nie wiem czy nie zostana z nich doniczki :evil_lol:

Posted

Poświatko :evil_lol: :evil_lol: rozgryzłaś nas...już wiadomo dlaczego tak psy skaczą wysoko ;) :evil_lol: :evil_lol:

debe powiedz tylko kiedy :cool3: z tego co wiem, to jutro wybywasz...więc kiedy będziesz?? Domyślam się, że intensywnie je szkolisz :mad: :mad:

Posted

[quote name='Cola']Poświatko :evil_lol: :evil_lol: rozgryzłaś nas...już wiadomo dlaczego tak psy skaczą wysoko ;) :evil_lol: :evil_lol: Nie ma to jak kapusta z grochem :evil_lol: , a nikt dopingu nie zakazał .

Posted

[quote name='Cola']debe powiedz tylko kiedy :cool3: z tego co wiem, to jutro wybywasz...więc kiedy będziesz?? Domyślam się, że intensywnie je szkolisz :mad: :mad:

hahahah szkole je pierwsza klasa

bedziesz miala kwiaty ktore w KAŻDYCH warunkach przetrwaja ;) :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Cola']Poświata groch z kapustą? :hmmmm: a to psy jedzą?

debe nawet na pustyni przetrwają :evil_lol:

pustaynia to bedzie RAJ :evil_lol:

Posted

[quote name='Cola']anetta dzięki :oops:

Ala to wersja z przezroczystymi skrzydełkami już niet? :evil_lol::shake:już nie ....ze skrzydełkami to niemożliwe :razz:Wersja Poświaty jest bardzo prawdopodobna :p

Posted

dbsst, waszka z was to normalnie sadystki kwiatkowe...wam to tylko kaktusy dać :evil_lol: może przeżyją

Poświata to ja już wszystko rozumiem dlaczego mi ta kapusta znika w nocy :lol: :lol:

Ala zdradzę tajemnice psiaków...to jest tak: do biegania używają skrzydełek, tych niewidzialnych...a do skoków odpalacze załączają :evil_lol:

bigos dziekuję w imieniu Jokera :)

Takie wczoraj było niebo :loveu: