Cola Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 Patka napisał(a):coś o tym wiem dlatego bojam ;) sie mieć 2 psa :evil_lol: siemie jest dobre i wit z grupy B :cool3: lakiery Sally hansen sa super :cool3: szczególnie ta pomarańczowa odżywka multiwit z Sally jest dobra, ale jeszcze lepsza na łamliwe paznokcie jest Peggy Sagge (jakoś tak się pisze, chyba) mi tak po 1 razie wzmocniła paznokcie, że hohoho wbijać w mięso można :evil_lol: :evil_lol: co się tam bojać :evil_lol: chyba, że zejścia ze śmiechu :evil_lol: Quote
Cola Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 Patka napisał(a):ale pocioesze z wiekiem tych problemów sraczkowych jest coraz mniej :cool3: zauważyłam, że jest mnie....bo już zanikły te sraczki...tylko pierdaczki zostały i inne przypadłości :evil_lol: :evil_lol: Rany..ja jem i mało bym się nie zadławiła... Quote
Cola Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']urok bulkowatych:razz: Co do pazurków to szukałam i nic w madrych ksiażkach nie znalazłam :angryy: tia...te bulkowate, to wogóle jakieś chorowite i strasznie delikatne, wszystko jest nie tak, wszystko im nie pasuje :angryy: Quote
dbsst Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 odrazu mowie NIE czytam OGLADAM zdjecia rewela chyba jednak nie wstawie swoich wypocin :evil_lol: Quote
Gosiek Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 dbsst napisał(a):odrazu mowie NIE czytam OGLADAM zdjecia rewela chyba jednak nie wstawie swoich wypocin :evil_lol: :bigcool::sweetCyb::laugh2_2::bigcool::sweetCyb::laugh2_2::bigcool::sweetCyb::laugh2_2::bigcool::sweetCyb::laugh2_2::bigcool::sweetCyb::laugh2_2: Dominisia wróciła :bigcool::sweetCyb::laugh2_2::bigcool::sweetCyb::laugh2_2::bigcool::sweetCyb::laugh2_2: Quote
dbsst Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Gosiek napisał(a)::bigcool::sweetCyb::laugh2_2::bigcool::sweetCyb::laugh2_2::bigcool::sweetCyb::laugh2_2::bigcool::sweetCyb::laugh2_2::bigcool::sweetCyb::laugh2_2: Dominisia wróciła :bigcool::sweetCyb::laugh2_2::bigcool::sweetCyb::laugh2_2::bigcool::sweetCyb::laugh2_2: hahaha dziekuje :oops: Quote
an3czka Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='Cola'] Jęzor mu w tyle został:evil_lol: Quote
Cola Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 dbsst wstawiaj, wstawiaj :cool3: an3czka hihi dobrze, że nie na zawsze :diabloti: waszka przecież ja cały czas pisze, że oszołomy dwa :evil_lol: :evil_lol: ..a tak dzisiaj Joker i Rudi się opalali :cool3: Quote
KaRa_ Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Śliczne zdjecie:loveu: jak one oboje zgodnie pozuja:loveu: :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Biedna lapecka :shake: biednego pieska :shake: ale jazda :evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 witaj Cola :cool3: no prosze 1 dzien nie obecnosci a tu foteczki :razz: sliczniaste :loveu: Quote
bigos Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Piękne:loveu::loveu::loveu: A podczas opalania krem z filtrem był?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 jestem, czytam, oglądam. Nic więcej nie napiszę, bo dech mi zaparło :cool1: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 prawdopodobnie gydby to byla moja gaja a nie twoj joker cola, to juz bys kota nie miala :lol: Quote
an3czka Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Cola']dbsst wstawiaj, wstawiaj :cool3: an3czka hihi dobrze, że nie na zawsze :diabloti: waszka przecież ja cały czas pisze, że oszołomy dwa :evil_lol: :evil_lol: ..a tak dzisiaj Joker i Rudi się opalali :cool3: Śliczne, śliczne, śliczne!!!:loveu: A co się w łapeńkę stało? Quote
bigos Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): prawdopodobnie gydby to byla moja gaja a nie twoj joker cola, to juz bys kota nie miala :lol: Mój Bigosek też by tak spokojnie przy kocie nie lezał:evil_lol::evil_lol: Quote
Cola Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 dbsst, PIKA, Ala oj biedna i jaka marudna :evil_lol: Patka, evaxon, bigos, an3czka dziękuję :oops: bigos oczywiście, że tak, na nosek i jajca :evil_lol: Maga mam nadzieję, że oddychasz już normalnie...wdech i wydech... :evil_lol: madziu dlatego ja mam Jokera, a nie Gaje...chociaż jak niosłam kociaka do domu, to się strasznie bojałam co to będzie, czy kot dożyje jutra...ale się udało...kociak ciągle molestował Jokera, a on ze stoickim spokojem to wszystko znosił :cool3: an3czka pazurek się urwał w spodniej części :( Dzisiaj idziemy na zmianę opatrunku...a może już nie będzie potrzebny :p Jeszcze tylko kupić lakier multiwit i malowac mu pazurki :lol: Quote
an3czka Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Cola']an3czka pazurek się urwał w spodniej części :( Dzisiaj idziemy na zmianę opatrunku...a może już nie będzie potrzebny :p Jeszcze tylko kupić lakier multiwit i malowac mu pazurki :lol: Urwał???:-o Jak to sie stało? Walnął w coś? Quote
Recommended Posts