madzia20sosnowiec Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 a mnie sie strasznie to podoba :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Cześć Cola :razz: zdjęcia jak zawsze powalające, TZ'ik ślicznie uchwycił przyrodę i śliczne mordeczki, a przybłedą cudowna :loveu: Quote
e.v.a Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 eee no tezecik sie postaral :cool3: foteczki ladniutkie i mile dla oka :) a przybłeda ...SLICZNA :crazyeye: :loveu: Quote
PIKA Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='Maga100'] boska jest ta przybłęda! :crazyeye: wszystkie przybledy sa boskie :laugh2_2::bigcool: to zdjęcie jest piekne, ale... takie jakies smutne :shake: Quote
agabass Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Cola piękne fotoski i pachnąco u ciebie od tych kwiatów no i co tu się dzieje psiak koteczkowi do nóg pada :lol: :lol: Quote
Cola Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 dziękuję w imieniu TZta :oops: jak zasłuży to mu przekażę ;) :evil_lol: Wszystkie przybłędy są boskie....a tam wszystkie psiaki są przybłędami :cool3: agabass to nie tak....Rudi gilał Jokera po nosie ogonkiem :evil_lol: PIKA to jest zdjęcie żebrającego psa o kiełbaskę z grila....a musiał być za płotem, żeby "intruzi" byli cali Zdradzę wam małą tajemnicę.....mam nowe fotki oszołomów :cool3: ze spacerku z piłeczką :multi: Quote
an3czka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='Cola']cześć eva :) Maga nadal nie ma nowych fotek oszołomów ze spacerków, ale jakieś jedno domowe się znalazło :razz: Cola śliczne. Świetnie razem wyglądają Quote
Alicja Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='Cola'] Zdradzę wam małą tajemnicę.....mam nowe fotki oszołomów :cool3: ze spacerku z piłeczką :multi::razz:jednak wyszłaś na psacerek;) Quote
malawaszka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Cola TZ te makro na automacie zrobił/??? :crazyeye: Quote
Cola Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 an3czka dzięki :oops: ładny kontraścik tworzą razem :cool3: Ala dzisiaj już nie było mocnych...TZ nie mógł mnie w domu zatrzymać :mad: no musiałam, musiałam wyjść :p eva nie wiem czy dam radę dzisiaj coś wstawić...nawet jeszcze ich nie przebrałam waszka tak, na makro automatycznym robił :cool3: Quote
Hanna R. Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='Cola'] waszka tak, na makro automatycznym robił :cool3: Cola - śliczne te foty ! A jaki to aparat ??? Quote
e.v.a Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 z racji ze chorujesz troszke to pozwole ci wkleic te zdiecia jutro :evil_lol: ;) Quote
Cola Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Haniu Canon 350D....dzięki za komplementa :oops: eva dziekuję za ułaskawienie ;) a raczej odroczenie :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: piekne te zdjecia na automacie :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: supper...... ciekawe jak mój s2 is będzie cykał ;) Colu, no to czekamy na fotki z piłeczką :) a jak się czujesz? lepiej? Quote
madzia20sosnowiec Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 cola i co poszczułas fotami i se poszłaś :mad: Quote
Cola Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 Witam :) madziu co poszczułaś i poszłaś...toć napisałam, że nie będę ich od razu wstawiać....i dostałam odroczenie do dzisiaj :cool3: bubu na pewno będzie cykał fajne fotki :razz: Patka dziękuję :oops: ...A jak ja się czuję?? hihi chyba już dobrze, bo dzisiaj "napadłam" na fryzjera :evil_lol: :evil_lol: Zaraz zacznę przeglądać foty oszołomów i może coś wstawię :cool3: a może nie? :p Quote
Alicja Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Noooo...jak już lepiej to wstawiaj fotki , wstawiaj :p Quote
Gosiek Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 no proszę - wszystkie fotki to cudowne perełki :loveu: jak zdrówko? Quote
Cola Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 Ala że niby co? pszczółki czy muszki a może komarki?? :evil_lol: :evil_lol: Gosiu dziękuję...już mi lepiej, zdecydowanie lepiej :multi: i mam nadzieję, że tak zostanie :p ..na podwórku mamy jeszcze taaaaaką trawę ...a wiatr wiał...aż uszy Tofiaka same fruwały :lol: widzę piłkę, widzę! rzucaj już ją, rzucaj! ..kolejne fotki w niedługim czasie :p Quote
Cimi Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']one maja przezroczyste skrzydełka :p Chciałabyś mieć takie, co :razz: :lol:.? ten jęzor :lol: I ta mina :lol:. Quote
Recommended Posts