AlKil Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Ja mam dach pod swoim oknem, ale cóż, na wysokości 1 piętra i w dodatku na wschód słońca, a do takich poświęceń na razie nie jestem zdolna..:sleep2: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 hej Colus i jak tam dziisaj zdróweczko?:buzi: Quote
olcha Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Sklepiki z psimi frisbee: http://www.frisbee.net.pl/ (ja tutaj kupowałam i jestem bardzo zadowolona) http://www.discbusters.com/sklepik.html http://www.woof.com.pl/sklepfrisbee.html https://www.skyhoundz.com/store.htm Linki dzięki Marysi_i_Unie :p :p :p Quote
madzia20sosnowiec Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 biedna cola pewnie nam umiera :buzi: głowa do góry laska, chlapnij sobie to ci przejdzie :cool3: :lol: Quote
Maga100 Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 zgodnie za radą mojej babci: tylko wódka z pieprzem :drinking: :evil_lol: i zagryź czosnkiem :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Wypij wódkę z pieprzem ( nawet w nielimitowanej objętości ) - ale na litość nie zagryzaj czosnkiem ! :p Quote
Cimi Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='olcha']Sklepiki z psimi frisbee: http://www.frisbee.net.pl/ (ja tutaj kupowałam i jestem bardzo zadowolona) Ja też tu kupowałam.. dwa Jawzy. Ale jak narazie w sklepie są braki :lol:. Quote
Cola Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 Witam :) w ten pochmurny i deszczowy dzień :( (oby tylko weekend był znośny, bo mam plany na wyrwanie się z mieszkania :cool3: ) Chyba już mi o wiele lepiej. Wczoraj przeleżałam caaały dzionek w łóżeczku, a wieczorkiem mmmm jakie jadło pochłonełam (kebab, frytki i piwo - to chyba nie jest ze mną źle :p ). Cieszkam się :multi: , że zaglądacie do mnie...i jak tu was nie kochać :buzi: Dzięki za linki do frisbee....to my jeszcze poczekamy, aż uzupełnią braki :p Wódka z pieprzem i czosnek..hmmm...czemu nie..na pewno mnie rozgrzeje :evil_lol: Ostatnio namawiam TZta na zlot do Morska...odkopałam foty z III i dzisiaj mu pokazywałam....trochę się nakręca, ale zawsze jakieś tam ale wymyśla :mad: ...no nic...do sierpnia jest jeszcze trochę czasu i pewnie ostanie nam się namiot, albo podłoga w jakimś domku na śledzika :lol: :lol: Zmykam dalej do łóżeczka, ale najpierw to ja chyba napadnę jakieś jadło w kuchni :cool3: ...lepiej się dogrzać niż przewiać :p ...ale jak fajnie mieć temperaturkę w okolicach 37 a nie 38,5-39 :evil_lol: jaka ulga :evil_lol: Później pewnie jeszcze zajrzę :) Quote
Alicja Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 O to kamul z serduszka ,że Tobie lepiej . Co do Morska , my chyba też wpadniemy na chwilkę czyli jakieś 2 dzionki pod namiocik:cool3:.W zeszłym roku mieliśmy zamówiony domek ale Ozzulek się rozchorował i zostaliśmy w domku:razz: Quote
Paula Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Cola, to dobrze, ze Ci lepiej :multi: . Wrzuc jakies foteczki chlopaczkow :razz: Quote
Cola Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 Ala to szkoda, że rok temu tak wam wyszło :shake: ...ale w tym roku może się uda...tylko, że mój TZ jak usłyszał, że pewnie będziemy pod namiotem (bo domki już są zarezerwowane) to mu się trochę odwidziało - bo to nie te lata, aby pod namiotem koczować :evil_lol: :evil_lol: staruszek się wziął :mad: paula jak na razie nie mam nowych fotek chłopaków, bo cały tydzień siedzę w domku i choruję...a w pomieszczeniu nie lubię robić fot, bo do większości fot muszę używać flesza, a nie lubię świecić psom po gałach :roll: Bosszzz..miałam leżeć, ale jak popatrzyłam trzeźwym wzrokiem po mieszkaniu to :eek2: :eek2: i tylko się :flaming: ...masakra jak choopy potrafią bałaganić. Naczynia zostały pozmywane dopiero jak wszystkie wyszły :mad: ...ja nie wiem jak tak można żyć....dobrze, że jakieś robactwo nie przylazło...i weź tu człowieku choruj albo wyjedź :angryy: hihi a ja na lipiec planuję ucieć z mamą nad jakieś jeziorka - to dopiero będzie sajgon w mieszkaniu Quote
anetta Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Cola, dobrze ze temperaturka spada :fadein: Mam cicha nadzieje ze bedziecie w Powsinie:-P I ciagle zapominalam napisac, masz ekstra! emblemacik :shiny: Ach te chopy :x Biednas Ty, wszystko na Twojej glowie...:shake: Quote
Cola Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 anettko dziękuję ...ja też mam taką nadzieję, że znajdę się w Powsinie...i że nie będzie padać, bo mnie choop nie wypuści z domu :roll: żebym znowu nie była chora ..a wy bedziecie startować? Zastanawiałam się czy psy brać ze sobą, ale chyba zostawię je w domu ..tia choopy co do bałaganiarstwa są pierwsze, ale posprzątać to nie :mad: ...ale wybaczam, bo co rusz biegał do sklepu i apteki :cool3: Quote
Cola Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 :lol: żywa to ja byłam cały czas, ale w innym wymiarze ;) :evil_lol: Quote
anetta Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 No to chociaz dobrze ze do apteki biegali ;) W koncu zdecydowalam ze biore psa, ale nie do zawodow. Nie bedzie pokonywac tego mega slalomu ;) Biore go zeby sobie pobiegal po torze i za fresbee :rolleyes: Bedzie mozna pod nasz opieka sprobowac sil na torze, wiec jak chcecie zobaczyc jak to jest to bierz psiaki :)))))))) Wez fresbee :cool3: Quote
Cola Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 Zastanowię się..ale jak będzie zimno i pochmurno, to chyba je zostawię w domu ...ależ Ty mnie kusisz tym torem :mad: Joker raczej nie powinien mieć problemów, bo za młodu na szkoleniu czasami sobie coś tam skakał, Toffi nie jest obyty z torem, ale za piłką to pójdzie w ogień :evil_lol: frisbee powiadasz mam zabrać...hmmm...i tak polecą do Twojego żółtka :evil_lol: bo ten kolor im bardziej odpowiada :cool3: ...a ja tym czasem uciekam do kuchni upiec sobie kurczaczka na jutro:) Quote
PIKA Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 O Cola ozdrowiala :multi: i się nawet za robotę wzieła :razz: i gotowanie :razz: to juz zupelnie dobrze z Toba :razz: Quote
e.v.a Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 haha Cola chlapnela woodeczke z pieprzem i czosnekiem przegryzla i odrazu poprawe widac:evil_lol: :cool3: Quote
Cola Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 Cześć :) Byłam dzisiaj u lekarza....a lekarz zdębiał, bo nie wie co mi jest i zlecił mi różne badania :roll: raju, mam nadzieje, że to nic poważnego :roll: w zasadzie to nie miał do czego się przyczepić...ja to mam szczęście :placz: Quote
e.v.a Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 dziendoberek Cola:razz: lekarze sie na niczym nie znaja :razz: nie łam sie nic ci nie jest:cool3: przyznaj sie ze nie chce ci sie pracowac i choroby sobie wymyslasz:evil_lol: :eviltong: Quote
Alicja Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='Cola']Cześć :) Byłam dzisiaj u lekarza....a lekarz zdębiał, bo nie wie co mi jest i zlecił mi różne badania :roll: raju, mam nadzieje, że to nic poważnego :roll: w zasadzie to nie miał do czego się przyczepić...ja to mam szczęście :placz::razz:o żesz , czyli powstała nowa jednostka chorobowa ze ktoś choruje na COLĘ;) Fakt , lekarzom czasem trzeba podpowiedziec ,ze to może jest to czy tamto ...a tak na serio to życzę szybciutkiego wyzdrowienia :buzi: Quote
Cola Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 Ja i wymyślanie chorób :stupid: Zapytaj mnie kiedy ostatni raz byłam u lekarza, oprócz dzisiaj :razz: bedziesz mogła mnie zabić, a i tak sobie nie przypomnę kiedy :roll: ...ale to jest dziwne, że mam tylko gorączkę i ból głowy (przy 38-39 stopniach)...nieprawdaż?? Dziwne :roll: Alu ja sama się zastanawiałam...lekarz mnie wypytał wręcz o wszystko, osłuchał, obmacał brzuch itd... TSS to nie jest, choć przez moment podejrzewałam, ale to bym była już dawno trupem Quote
Alicja Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='Cola']Ja i wymyślanie chorób :stupid: Zapytaj mnie kiedy ostatni raz byłam u lekarza, oprócz dzisiaj :razz: bedziesz mogła mnie zabić, a i tak sobie nie przypomnę kiedy :roll: ...ale to jest dziwne, że mam tylko gorączkę i ból głowy (przy 38-39 stopniach)...nieprawdaż?? Dziwne :roll::cool3:ja przy bólu głowy mam najczęściej gorączkę , zrób może badanko krwi ....a nie dziabnął cię kleszcz ....cholera znowu panikuję :cool3:/ jak mnie dziabnął to miałam cykora :razz:/ Quote
Recommended Posts