Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]kto kogo pilnuje ;)
http://img59.imageshack.us/img59/9175/img35372.jpg
[/FONT]

no dobra :roll: to ja ich pilnuję

[quote name='dbsst']hahahahahha swojej miejscówki hahahahhaa

też :p

[quote name='Maga100']jak to kot? :roll: Kot? Z DZIECKIEM? :shake:
Przecież koty układają się na szyi dziecka, wkładają ogon do gardła i uduszają :diabloti:
albo napadają na ruszające się nocną porą grdyki :diabloti:

:roflt::roflt::roflt: haha kto Ci takich rzeczy naopowiadał?? ;) Takie bajki to w średniowieczu były dobre

[quote name='anetta']Aaaaaa więc tak wygląda Joker......:errrr: Suuper! Poprosze go WIĘCEJ :diabloti:

Rozumiem że pieluszka służy przed zafajdaniem pieknego obicia kanapy? :p
http://img687.imageshack.us/img687/6914/img31432.jpg

Tak, właśnie tak wygląda mój pies :p zeszłoroczny, wypchany i wygnany z domu w pola :diabloti:

hahahaha ta pięknego obicia kanapy :evil_lol: zafajdać może...pieluszka zabezpiecza przed wciumaniem jakiegoś paprocha, kłaka itd.

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
czym go tak umęczyłaś?

hihi leżeniem na brzuchu i gapieniem się w TV ;):evil_lol:

dbsst napisał(a):
ale masz ładne kolory kanapy

senkju :p

:hmmmm: dlaczego niektórzy ludzie dziękują wychodząc z windy?? :niewiem: dziękują że ich nie napadłam, nie zabrałam poczty czy zakupów??:evil_lol: czyż nie jest prościej powiedzieć ewentualnie do widzenia?

Posted

Gerard ogląda TV?! a jakie programy lubi najbardziej :D
obstawiam napadnięcie z oczu ci patrzy takim mordercą hahahahahahha morderca z dzieciem na ręku hahahhahaha

Posted

dbsst napisał(a):
Gerard ogląda TV?! a jakie programy lubi najbardziej :D
obstawiam napadnięcie z oczu ci patrzy takim mordercą hahahahahahha morderca z dzieciem na ręku hahahhahaha

programy naukowe :grins:
:splat: zapomniałam o TYM spojrzeniu :evil_lol:

malawaszka napisał(a):
a nie wyskakujesz przodem i nie otwierasz przed nimi drzwi wolną ręką, którą akurat nie trzymasz Gerarda? :lol:

nie nie nie...ja wtedy trzymam kurczowo obiema rączkami wózek i zaciągam hamulec nogami :diabloti: żeby mi nie ukradli

agbar napisał(a):
Poka kocyk :evil_lol: tak bardziej poka....hehe

:evil_lol: i tak dużo widać...słonko widać:p

Posted

Cola napisał(a):

:hmmmm: dlaczego niektórzy ludzie dziękują wychodząc z windy?? :niewiem: dziękują że ich nie napadłam, nie zabrałam poczty czy zakupów??:evil_lol: czyż nie jest prościej powiedzieć ewentualnie do widzenia?

dziękują ci za wspólną podróż :diabloti:

Alicja napisał(a):
dziękują ci za to ze mieli zaszczyt z wami windą pomykać ;)

Alicja widzę zna się się ZASADACH :evil_lol:

http://img202.imageshack.us/i/img3895w.jpg/][IMG]http://img202.imageshack.us/img202/8398/img3895w.jpg

haha, jaki zachwycony

Posted

Maga100 napisał(a):
dziękują ci za wspólną podróż :diabloti:

Alicja widzę zna się się ZASADACH :evil_lol:

http://img202.imageshack.us/i/img3895w.jpg/][IMG]http://img202.imageshack.us/img202/8398/img3895w.jpg

haha, jaki zachwycony

wiedziałam, że jestem sławna i wogóle...ale żeby aż tak? :diabloti:

zachwyt i umiłowanie pełną gębą śliny :evil_lol:

dbsst napisał(a):
hahahah widzę, że równie dobry gust ma co reszta towarzystwa jedni małpy inni smoczyce hahahahhaha

:roll: ehhhh i co najgorsze on się w niej miłuje już drugi tydzień i nie chce innych zabawek

Alicja napisał(a):

ba po mnie, po mnie :evil_lol:

malawaszka napisał(a):
hahahahaha to jest miłość :roflt:

wielka, ogromna love....i nie odda jej nigdy, przenigdy - co zresztą widać na zdjęciu, który to palec pokazuje tym co się zbliżają do smoczycy :evil_lol:

Posted

Witanko :p

Muszę się pochwalić co chciałam ostatnio zrobić, ale nie zrobiłam, i że czasami rzeczy martwe nie są złośliwe, ale mnie kochają :cool3:

Ostatnio, czyli dwa dni temu postanowiłam uprasować ubranka dla dziecia mego (cały stos czekał :siara:). Dzięcie już uśpione, smacznie chrabąszczy w łóżeczku..a ja wyciągam deskę i żelazko - zaczynamy prasowanie :grins: ....Po jakimś czasie już uprasowane....ale...ale...patrzę peeeeeełno pieluszek do prasowanie - działka TZta, ale co tam myślę sobie, wyręczę go choć troszeczkę....rozkładam pieluszkę na desce, a żelazko co robi?? co robi?? POPEŁNIA SAMOBÓJSTWO :mdleje: Gdyby nie samobójstwo żelazka, to chyba ja bym przy tym prasowaniu padła :roll: bo TZ któregoś raza wpadł na genialny pomysł i dokupił dwie paczki tetry - stwierdził, że nie będzie prasował co chwila pieluch i woli czynić to raz w tygodniu :evil_lol: żebyście widziały jego minę, gdy pierwszy raz usiadł do prasowania :evil_lol: BEZCENNA

Koty czasami mają przeorane pod kopułą :diabloti:

Posted

Jak nic kolega maz poleci i dokupi jeszcze ze dwie paczki :diabloti:

A swoja droga jak lubie prasowac tak tetra mnie zabija na raty...ta niemiecka tetra,bo polskie pieluszki jakos sie lepiej prasuje....;-)

Posted

Mój TZ na tetrze zajechał magiel domowy ...przegrzał się :roflt:
no ale myśmy mieli ok 80 tetrowych i jeszcze kilka flanelek :roll: Huggiesy były na mega wielkie wyjścia na poczatku

Posted

agbar napisał(a):
Jak nic kolega maz poleci i dokupi jeszcze ze dwie paczki :diabloti:

A swoja droga jak lubie prasowac tak tetra mnie zabija na raty...ta niemiecka tetra,bo polskie pieluszki jakos sie lepiej prasuje....;-)

:eek2: poleci i kupi, ale żelazko

nie znam niemieckiej tetry, ale polską prasuje mi się rewelacyjnie :grins: za pomocą TZta

Alicja napisał(a):
Mój TZ na tetrze zajechał magiel domowy ...przegrzał się :roflt:
no ale myśmy mieli ok 80 tetrowych i jeszcze kilka flanelek :roll: Huggiesy były na mega wielkie wyjścia na poczatku

:roflt:

:roll: my mamy 60 tetrowych i parę flanelowych....a to wszystko przez lenistwo TZ