Maga100 Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 ale że te 3 tony (czy 10 ton, bo nie pamiętam :hmmmm: ) nie zmiażdżyły jeszcze talerza :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
anetta Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Aaaaaaaaahhahahahhaahahahahaah http://img281.imageshack.us/img281/4224/20060520img99991230oi.jpg Fajny efekt, najpierw sie usmiecha a potem taka mine strzela :roflt: No brawo!!! Robisz oszalamiajace postepy http://img164.imageshack.us/img164/9743/20060520img9999337sq.jpg :klacz::klacz: Quote
Paula Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Cola, foty sa rewelacyjne, wciaz sie zastanawiam jak Ty to robisz, talent czy tacy super modele :diabloti: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 cola co robisz jutro :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Cola Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 Witam :) 4 strona, nie jest źle :p Ja dalej walczę i chyba wygrywam...jak ja nienawidzę mieć gorączkę :angryy: Wczoraj miałam 39, więc nawet nie dałam rady podejść do kompa i zobaczyć co w wielkim świecie piszczy :lol: Wszystkim dziękuję za boskie, rewelacyjne, niesamowite itd. :oops: ale w większej mierze należy to się psiakom :p madzia dalej leżę w łóżku :angryy: paula może jedno i drugie :razz: ...ale tak naprawde, to mam cyrkowe psy :cool3: waszeczko nie wszystkie psy dostają fioła na punkcie talerka od pierwszego wejrzenia... :lol: anetta dzięki...tylko teraz co dalej? Pewnie talerki normalne będę musiała sprowadzić :roll: Maga te 10 ton czasami potrafi być baaaardzo delikatne, a talerek jest wytrzymały (bardziej niż myślałam :p ) an3czka czego to psy nie wymyślą, aby złapać i powkurzać przeciwnika :evil_lol: ....i jaka pogoń się zaczyna :cool3: ...waniliowe niebo...ostatnio zachody są piękne :loveu: Quote
bigos Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 [quote name='Cola'] Ale skoki:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:Świetnie:multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 [quote name='Cola']waszeczko nie wszystkie psy dostają fioła na punkcie talerka od pierwszego wejrzenia... :lol: ale Twoje psy dostają fioła na punkcie wszystkiego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: moja Luna dostaje fioła na patyki, ale tak skakać nie chce :placz: Quote
Gosiek Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 [quote name='Cola'] ..waniliowe niebo...ostatnio zachody są piękne :loveu: hahaha widze że ten sam zachód fotografowałaś :multi::multi::multi: piękne zdjecie... no i zachody są ostatnio baaardzo malownicze :loveu: tylko ja mam gorszy punkt focenia bo tylko pierwsze piętro i drzewa mi zasłaniają :diabloti: Quote
Alicja Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 cudny ten zachodzik:loveu: lecz się dziewczyno ...bo psom smutno ...i nam :razz: Quote
e.v.a Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 [quote name='Cola'] bombastyczne niebo :D Cola zdrowiej :beerchug: Quote
an3czka Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 [quote name='Cola'] ...waniliowe niebo...ostatnio zachody są piękne :loveu: Cola cudne!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cola Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 Dziękuję wszystkim :oops: Już mi lepiej i nie mogę się doczekać, żeby zabrać psy na spacer i trochę się nad nimi "poznęcać" :evil_lol: ...a smutno to im jest :shake: ciągle do mnie przychodzą, zaglądają czy śpie czy nie, a może wyjdę z nimi...i tak od niedzieli chodzą z nosem przy ziemi :-( Gosiu to samo zauważyłam :evil_lol: rano zdążyłam tylko nadrobić zaległość w Twoim topiku i mnie na odwyk odesłali grrrrr... a zachodzik to dwa dni temu robiony :) pewnie ten am co u Ciebie...tylko, że ja mam punkt widokowy na 7 piętrze :evil_lol: ......a nie próbowałaś na dach wejść?? :razz: waszka ja też miałam na początku problemy, żeby psy za piłką biegały....ale w końcu się udało i teraz dostają fioła w szybkim tempie na punkcie prawie wszystkiego :evil_lol: ...nie wszystkie psy mają takie predyspozycje :roll: bigos dzięki...staramy się i myślimy nad kolejnymi figurami :cool3: ...a to wczorajszy zachodzik słońca :razz: o raju muszę okna umyć hihihi Quote
Gosiek Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 aaa ten wczorajszy zachodzik cudny :loveu: a ja przegapiłam :oops: na dach? oj nie.... to nie dla mnie.. choć leku wysokości nie mam :evil_lol: ale wiesz? moze na strychu zobaczę.. moze bedzie lepszy widok na zachodzące słonko :razz: Kuruj się kuruj bo widzę że to juz ładnych parę dni trwa i jakos mała poprawa :shake: Quote
Alicja Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Super zachodziki ...u nas jakies takie mdłe są ostatnio:razz: Quote
PIKA Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Cudne te zachodzy slonca :loveu: chyba powinnas zdjęcia robic w gorączce :razz: Quote
malawaszka Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Cola napisał(a):a smutno to im jest :shake: ciągle do mnie przychodzą, zaglądają czy śpie czy nie, a może wyjdę z nimi...i tak od niedzieli chodzą z nosem przy ziemi :-( łoo jakie bidoczki - dla nich to musi być katorga :shake: Quote
Cola Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 Gosiu kuruję się kuruję....dobrze, że mnie nie widziałaś w szczytowej formie choroby :evil_lol: bo byś uciekła oknem ze strachu :evil_lol: ;) ..i koniecznie wejdz na dach, albo wyjrzyj z komina..widoki są bombowe...ja u dziadków bardzo często wychodziłam na dach i czytałam książkę albo podziwiałam zachody słońca..eehhh to były czasy..no i się rozmazyłam Ala to Cię pocieszę...dzisiaj nie było rewelacji w zachodzie (pewnie dlatego ,że nie mam gorączki...prawda PIKA??) waszka katorga okropna...z panem to tylko na krótkie spacerki i do domku...psy czekają na mnie :roll: biedactwa Quote
e.v.a Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 [quote name='Cola'] waszka katorga okropna...z panem to tylko na krótkie spacerki i do domku...psy czekają na mnie :roll: biedactwa co za niedobry pan :mad: Quote
Cola Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 dobry dobry, tylko czasu ma mało :shake: ..muszę uciekać, bo mnie ciągle popędzają :mad: , więc.. DOBRANOC :) Quote
e.v.a Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 no to szybko zdrowiej bo pieski zapomna co to jest bieganie :evil_lol: dobranoc :) Quote
madzia20sosnowiec Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 cola cholera jakby wiedziała i znala adres to wpadłabym dzisiaj do ciebie z czym rozgrzewającym :lol: Quote
anetta Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 albo wyjrzyj z komina. :-o:roflt: Gosia, pobawi sie w Mikolaja :roflt: ja u dziadków bardzo często wychodziłam na dach Przez komin? :evil_lol: Te zachody zwalily mnie z nog BOOOOSKIEEEEE. Normalnie jakby sie cos palilo :mdleje: Walcz, walcz z anetta dzięki...tylko teraz co dalej? Pewnie talerki normalne będę musiała sprowadzić Zgadza sie :-P Ale z tym to juz na Sport idz ;) Nie mam po reka linkow ze sklepami gdzie mozna kupic fresbee ;) Quote
panienkabubu Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: wooooow............. jakie zachody :mdleje::mdleje: ja to musze wyczaic jakis komin, moje za małe i za dużo sadzy w nich :evil_lol: :evil_lol: a ja to akurat jak mikołaj wygladam, tylko mi brody brakuje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to pofocę ;) hyhy .. Cola, kuruj sie kobietko, kuruj :razz: bo moze 2giego z Kasia od Tenka i ze mna na browarka pojdziesz :razz: bo bede w wawie :razz: (nie wiem jak Madzia bo mi sie kobieta waha;p) Quote
Recommended Posts