agbar Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Lo matko ale Ci syn rosnie...szok:-)Moj maluch dzis wazony ma 6370...a jak go troche ponosze to jakies dwa razy wiecej zaczyna wazyc...:) Quote
Alicja Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 bo Geri pije mlecko i zagryza paluszkami i dlatemu tak rośnie ;) http://img10.imageshack.us/img10/5827/img25042.jpg Quote
dbsst Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 [quote name='Alicja']bo Geri pije mlecko i zagryza paluszkami i dlatemu tak rośnie ;) http://img10.imageshack.us/img10/5827/img25042.jpg hahahahha typowo męska dieta mleko i zagrycha hahahha Quote
Cola Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Oj rośnie, rośnie chłopak :p a teraz dostanie zastrzyk świeżego górskiego powietrza przez tydzień....dopiero wyrośnie :evil_lol: ...jutro szczepimy :nerwy: Quote
dbsst Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Cola napisał(a):Oj rośnie, rośnie chłopak :p a teraz dostanie zastrzyk świeżego górskiego powietrza przez tydzień....dopiero wyrośnie :evil_lol: ...jutro szczepimy :nerwy: ale, że szczepisz go powietrzem? hahahha Quote
Cola Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 haha...nie, szczepionką....a tygodniowy pobyt w górach ma gratis do szczepionki :D Quote
agbar Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Cola napisał(a):haha...nie, szczepionką....a tygodniowy pobyt w górach ma gratis do szczepionki :D w nagrode;-) Quote
Alicja Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Cola coś dla twojego TZta ...chyba cholerka ma racje w tym swoim wydziwianiu http://uwaga.onet.pl/32657,wideo,171898,niebezpieczne_foteliki_samochodowe_dla_dzieci,niebezpieczne_foteliki_samochodowe_dla_dzieci,reportaz.html Quote
dbsst Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Cola napisał(a):haha...nie, szczepionką....a tygodniowy pobyt w górach ma gratis do szczepionki :D hahahhahhahaha ufffffffff bo już się bałam, że macie jakiś cudowny zastrzyk i nie chcecie powiedzieć. A czy mnie zaszczepisz i dasz mi taki fajny gratis!!! Quote
Alicja Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 a ja poproszę ten gratis ...bez szczepionki :grins: Quote
Cola Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 agbar napisał(a):w nagrode;-) aha :p dzielny był chłopak na szczepieniu :cool3: ja też :grins: Alicja napisał(a):Cola coś dla twojego TZta ...chyba cholerka ma racje w tym swoim wydziwianiu http://uwaga.onet.pl/32657,wideo,171898,niebezpieczne_foteliki_samochodowe_dla_dzieci,niebezpieczne_foteliki_samochodowe_dla_dzieci,reportaz.html tak, zdecydowanie coś dla niego...oj on się napatrzył na testy zderzeniowe i najmocniejszy odcisk na psyche został właśnie po testach fotelików dziecięcych...więc wydziwia w słusznej sprawie :p a z dzieckiem jeździ taaaakkkk stttrrrasznie ostrożnie :roll: bo foteliki dla najmłodszych są do D. dbsst napisał(a):hahahhahhahaha ufffffffff bo już się bałam, że macie jakiś cudowny zastrzyk i nie chcecie powiedzieć. A czy mnie zaszczepisz i dasz mi taki fajny gratis!!! tak, mamy taką straszną igłę i szczepimy w łapkę...mogę zaszczepić, ale musisz przyjechać do mnie i kupić sobie szczepionkę :diabloti: Alicja napisał(a):a ja poproszę ten gratis ...bez szczepionki :grins: Alu ty masz góry rzut beretem z bloku...gratis byłby nie trafionym gratisem :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Cola napisał(a): Alu ty masz góry rzut beretem z bloku...gratis byłby nie trafionym gratisem :evil_lol: [FONT=Arial]ale mam Beskidy .. takie małe:roll:[/FONT] Quote
Cola Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]ale mam Beskidy .. takie małe:roll:[/FONT] a ja Kotlinę Kłodzką :) ...też niskie pagórki :D Quote
Alicja Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Cola napisał(a):a ja Kotlinę Kłodzką :) ...też niskie pagórki :D ale jakże urokliwe ;) Quote
Cola Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 to fakt, urok mają :) i dlaczego przez pierwsze dni przechodzę szok tlenowy?? :D Quote
dbsst Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Cola napisał(a): tak, mamy taką straszną igłę i szczepimy w łapkę...mogę zaszczepić, ale musisz przyjechać do mnie i kupić sobie szczepionkę :diabloti: wszystko tylko gratis chce :evil_lol: Quote
Cola Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 osyfiście :] spoko mam wtyki w przemyśle medycznym haha Quote
dbsst Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 gratisy medyczne mnie nie kręcą :roll: no chyba, że jest to fajny polar który gubię w drodze do Bydgoszczy a raczej zostawiam w pociągu :angryy: Quote
Cola Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 haha....polar "zgubiłaś" ...ale takie wtyki są fajne :) traktują Cię priorytetowo, bez kolejek, poskładają jak trzeba, sanatorium załatwią na stare lata :D Quote
dbsst Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 hahaha ja nie myślę o starych latach hahaha ani o gadżetach od firm zresztą jak będę stara to sama sobie wykupie pobyt naprzykład w takim uzdrowisku :cool1:hotel Burj-Al-Arab Quote
dbsst Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 a jak zrobi mi się za gorąco to pójdę sobie na ski do SKI Dubai :loveu: Quote
Maga100 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Cola napisał(a): bo foteliki dla najmłodszych są do D. no właśnie jest na odwrót... Foteliki dla niemowląt, poczatkowe, sa najbezpieczniejsze, potem bezpieczeństwo wszystkich fotelików zmniejsza się. Widac to chociażby po niekwestionowanych Maksi Cosi czy Recaro - tzw. nosidła - oceny 4/5 na 5 w testach zderzeniowych, a modele 9-18kg 3/4 na 5 dbsst napisał(a):zresztą jak będę stara to sama sobie wykupie pobyt naprzykład w takim uzdrowisku :cool1:hotel Burj-Al-Arab PAMIĘTAJ, ze ja jadę z tobą :diabloti::diabloti::diabloti::loveu: Quote
Alicja Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 polarami dzielą ...to i ja poprosze :diabloti: Quote
Cola Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Maga100 napisał(a):no właśnie jest na odwrót... Foteliki dla niemowląt, poczatkowe, sa najbezpieczniejsze, potem bezpieczeństwo wszystkich fotelików zmniejsza się. Widac to chociażby po niekwestionowanych Maksi Cosi czy Recaro - tzw. nosidła - oceny 4/5 na 5 w testach zderzeniowych, a modele 9-18kg 3/4 na 5 wszystko zależy od modelu, te najbezpieczniejsze niemowlęce trochę kosztują :roll:...i bronić się przed różnego rodzaju bazami pod foteliki...i generalna zasada dobrze zapiąć i dopasować...ehhh to jest temat rzeka :evil_lol: TZ mógłby rozprawiać o tym godzinami :roll: Gerard walczy z badziewiem, które mu wczoraj wstrzyknięto...Całą noc skarżył się przez sen, rano marudził, bo miał temp 37, a około południa zasnął i jeszcze śpi...i nie wiem co mam ze sobą zrobić ehhh chyba się uzależniłam od niańczenia dziecka :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Cola napisał(a): i nie wiem co mam ze sobą zrobic zajmij się psem :grins: jakieś zdjęcia mu zrób :grins: Quote
Recommended Posts