Cola Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 dbsst napisał(a):no to pięknie bardzo pięknie :p a do pełni szczęścia brakuje 6 w totka ;):evil_lol: anetta napisał(a)::klacz: brawo, gratuluję!! :multi: dziękuję :) A TAK WYGLĄDA GERARD, KTÓRY NIE CHCE SMOCZKA :evil_lol: WOLI ŁAPKI Quote
Tengusia Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Cola']Dzisiaj zdałam egzamin na trenera koni biegających kłusem (kłusaków) :) gratulacje :klacz::klacz::klacz: Quote
Cola Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 [quote name='Alicja']Smasny palusek ;) oj bardzo smasny :p [quote name='Tengusia']gratulacje :klacz::klacz::klacz: dziękuję [quote name='Maga100']no usta ma twoje, twoje i tylko twoje czasami się zastanawiam czy aby na pewno moje :roll: Gerard poważny obserwator Quote
malawaszka Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 obserwator-kombinator :lol: słodziak!!!! Quote
Alicja Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 ale jestem koffany :) http://img718.imageshack.us/img718/6914/img28792.jpg Quote
dbsst Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 http://img638.imageshack.us/img638/7306/img28602.jpg czy on przymierza się do śpiewu Quote
Alicja Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='dbsst']http://img638.imageshack.us/img638/7306/img28602.jpg czy on przymierza się do śpiewu w chórze kościelnym :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Napisał Cola Dzisiaj zdałam egzamin na trenera koni biegających kłusem (kłusaków) a to gratuluje, aczkolwiek , to taki dla mnie dziwaczny sport :) Quote
Cola Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 [quote name='malawaszka']obserwator-kombinator :lol: słodziak!!!! kombinuje jak koń pod górkę :evil_lol: [quote name='Alicja']ale jestem koffany :) http://img718.imageshack.us/img718/6914/img28792.jpg strasnie kofany :loveu: [quote name='Maga100']haha, jaki zdziwiony tata czasami różne dziwne rzeczy robi :evil_lol: [quote name='dbsst']http://img638.imageshack.us/img638/7306/img28602.jpg czy on przymierza się do śpiewu trenował na casting Mam talent...ale się rozmyślił w ostatniej chwili :roll: [quote name='Alicja']w chórze kościelnym :evil_lol: kościoła nie znosi :niewiem: a śpiewy kościelne go złoszczą :evil_lol: [quote name='Vectra']a to gratuluje, aczkolwiek , to taki dla mnie dziwaczny sport :) dziękuję...jaki tam dziwaczny, normalny :diabloti: Quote
Cola Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 :hmmmm: dlaczego moje dziecko ostatnio zaczęło się tak strasznie ślinić?? Rozważam opcję założenia mu śliniaka :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Cola napisał(a)::hmmmm: dlaczego moje dziecko ostatnio zaczęło się tak strasznie ślinić?? Rozważam opcję założenia mu śliniaka :evil_lol: Pewno będzie zęby pokazywał światu niebawem :) a sport to ja znam , jak byłam u swensonów , to na taki tor mnie zabrano z tymi kunikami kłusującymi ;) Quote
Cola Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Vectra napisał(a):Pewno będzie zęby pokazywał światu niebawem :) a sport to ja znam , jak byłam u swensonów , to na taki tor mnie zabrano z tymi kunikami kłusującymi ;) aaaaa...nie strasz mnie, on ma dopiero 9 tygodni, gdzie mu tam do ząbkowania :roll: zjadacze żab to dopiero tym sportem się fascynują :p Quote
dbsst Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Cola napisał(a)::hmmmm: dlaczego moje dziecko ostatnio zaczęło się tak strasznie ślinić?? Rozważam opcję założenia mu śliniaka :evil_lol: hahahahahahahahhahahaha zapomnij już teraz o dzieciu z obrazka będzie obśliniony aż po same kostki hahahahhaha jak kiedyś ktoś mnie zapyta czy Szpilka się ślini dam mu na dzień Jana hahahahahhahha człowiek to się dopiero ślini. I dlaczego myślałam, że NAS ślinienie ominie hahahahha Quote
Cola Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 dbsst napisał(a):hahahahahahahahhahahaha zapomnij już teraz o dzieciu z obrazka będzie obśliniony aż po same kostki hahahahhaha jak kiedyś ktoś mnie zapyta czy Szpilka się ślini dam mu na dzień Jana hahahahahhahha człowiek to się dopiero ślini. I dlaczego myślałam, że NAS ślinienie ominie hahahahha jak na razie zaczyna obśliniać się po pas i łokcie :D ja też głupia myślałam, że NAS to ominie... Quote
dbsst Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Cola napisał(a):jak na razie zaczyna obśliniać się po pas i łokcie :D ja też głupia myślałam, że NAS to ominie... jak na początek to zupełnie nieźle hahahahhaa Quote
Maga100 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='Vectra']Pewno będzie zęby pokazywał światu niebawem :) hehe, Tadziowi jedynki wychodziły 3 miesiące :diabloti: Quote
dbsst Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='Maga100']hehe, Tadziowi jedynki wychodziły 3 miesiące :diabloti: hahahah śmigneły jak złe hahahahahahhahahaha Quote
Cola Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 [quote name='dbsst']jak na początek to zupełnie nieźle hahahahhaa na początek? haha mówisz, że zacznie ślinić się aż po stopy i wszystko dookoła?? :roll: [quote name='Maga100']hehe, Tadziowi jedynki wychodziły 3 miesiące :diabloti: biedny Tadzio :shake: 3 miesiące się męczyć... Moje dziecko jest jakieś modyfikowane czy jak? A może ja mam jakieś dziwne mleko?? Tak, to pewnie wina Czarnobyla i tego pyłu nad Polską!! Ważyłam go tydzień temu - 6300, ważę dzisiaj 6700 :mdleje: HUNGRY MONSTER Quote
dbsst Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 hahahha to pięknie wielki chłop niedługo jak tak pójdzie nie będzie mógł się ruszyć a ty zgubisz ręce gdzieś po drodze hahahahhahaha Quote
Recommended Posts