panienkabubu Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 malawaszka napisał(a):oo i nareszcie coś mądrego :cool1: tylko się spiesz bo niedługo za stara będę na naukę u Ciebie :p a to trzeba było mnie poznać jakieś 3 lata temu, to jeszcze byś się nauczyła ;) bo teraz to już stajnia pusta stoi :placz: :placz: Cola, OK, to ja poproszę takie prawie od podstaw ;) Nie znam fachowych nazw, w każdym razie marzy mi się taki fajny padok z ustawionymi przeszkodami, kilka pod rząd, tak na wysokości 50 cm, nie więcej, żebym odczuła to wszystko w mięsniach i potem z miłości przeniosła się na 60 cm, potem wyżej i wyżej, aż na jakieś 170 cm :evil_lol: och nie mówmy już o koniach,b o tak mi się tęskni za końskim grzbietem :placz: ja chcę konika! :placz: Quote
Cola Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 Dobra, koniec tematu jazdy konnej, bo jeszcze trochę a będę albumy wygrzebywać.... PIKA mój pajączek był łagodny i przywiązany tylko do mnie :evil_lol: ale gryźć nie gryzł ludków, bo zawsze był dobrze odpasiony :cool3: Na dzisiaj koniec....dobranoc :) Quote
malawaszka Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 panienkabubu napisał(a):a to trzeba było mnie poznać jakieś 3 lata temu, to jeszcze byś się nauczyła ;) bo teraz to już stajnia pusta stoi :placz: :placz: nosz ja chciałam, chciałam, ale Ciebie nie było nigdzie :shake: Quote
olcha Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='Cola']Dobra, koniec tematu jazdy konnej, bo jeszcze trochę a będę albumy wygrzebywać.... PIKA mój pajączek był łagodny i przywiązany tylko do mnie :evil_lol: ale gryźć nie gryzł ludków, bo zawsze był dobrze odpasiony :cool3: Na dzisiaj koniec....dobranoc :) A może by tak....drugie frisbee....:evil_lol: ?? Quote
madzia20sosnowiec Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 moje jezorki :buzi::loveu: dobranoc cola :buzi: Quote
PIKA Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Cola i tak bym go w ręce nie wzięła :lol: ojej byla awantura? :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 cola a co ty robisz 2 czerwca z debe?:cool3: Quote
Cola Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 Witam :) w ten pochmurny poranek i niezbyt przyjemny brrrr olcha jak uaktywni się drugie frisbee, to psy durnieją...a razcej Joker durniej, bo nie wie za którym ma biegać i które ma zabierać Tofiemu.... zdecydować się chłopak nie może :evil_lol: PIKA ...a ja bym tak po cichaczu na ramionko posadziła i nawet byś nie wiedziała ;) :evil_lol: Obyło się bez krwi...chwilkę sobie pociągały, powarczały i Joker ostał się z talerkiem :razz: madziu Ja planowałam trochę posiedzieć u mamusi :cool3: i powypoczywać :cool3: ..i może coś ufocić fajnego....ale z moimi planami to nic nie wiadomo....a debe albo będzie w wawie albo wyjedzie na zjazd. A co?? Będziesz w wawce 2 czerwca?? :cool3: Quote
Gosiek Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='Cola'] PIKA ...a ja bym tak po cichaczu na ramionko posadziła i nawet byś nie wiedziała ;) :evil_lol: Obyło się bez krwi...chwilkę sobie pociągały, powarczały i Joker ostał się z talerkiem :razz: hmm jak byś mi takiego psikusa zrobiła to bym pól Wawy na nogi wrzaskiem postawiła a potem padła na zawał :lol: Kurczę jak Ty to robisz że masz takie swietne ujecia psiaków? no normalnie zaśmiewam sie przed kompem jak głupia - niesamowite hopki i wygibasy :lol::lol::lol: Quote
Cola Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 :evil_lol: a które pół byś postawiła?? :razz: ;) hihi bo moje psy chyba mają w genach cyrkowców :lol: :lol: ...a wiesz ile akcji nie zostało uwiecznionych na fotach?? bo nie wytrzymywałam i padałam ze śmiechu :lol: na żywo można się posikac :evil_lol: Quote
Gosiek Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Cola napisał(a)::evil_lol: a które pół byś postawiła?? :razz: ;) hihi bo moje psy chyba mają w genach cyrkowców :lol: :lol: ...a wiesz ile akcji nie zostało uwiecznionych na fotach?? bo nie wytrzymywałam i padałam ze śmiechu :lol: na żywo można się posikac :evil_lol: hahaha wierzę - pewnie bym nie zdołała ani 1 fotki zrobić gdybym na zywo widziala te wairactwa ;) no pół najbliższej wrzaskowi :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Cola napisał(a):A co?? Będziesz w wawce 2 czerwca?? :cool3: a planujee planujee :cool3: ps. a u nas dzisiaj pieknie i słonecznie :loveu: Quote
an3czka Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='Cola'] O cholera!! Rewelacja!!! Brawo!! Quote
an3czka Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='Cola']...kolejne foty z oszołomami :cool1: T się zezłował, bo J mu wyrwał talerek Te też świetne!! Dobre masz oko:p Quote
Cimi Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 No, no widzę, że masz dwóch frisbomaniaków :lol:. Nie próbowałaś z nimi różnych frisbowych kombinacji :) ? Quote
PIKA Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='Gosiek'][quote name='Cola']PIKA ...a ja bym tak po cichaczu na ramionko posadziła i nawet byś nie wiedziała ;-) :evil_lol: Obyło się bez krwi...chwilkę sobie pociągały, powarczały i Joker ostał się z talerkiem :razz: hmm jak byś mi takiego psikusa zrobiła to bym pól Wawy na nogi wrzaskiem postawiła a potem padła na zawał :lol: Matko Cola zrobilabys mi to ? :crazyeye: to ie dość, ze bylby wrzask zupelnie jak Gosiny to jeszcze do tego dzikie tańce i wymachiwanie łapami I nie wiem, czy by nie bylo próby zamordoewania noga biednego pajączka :shake: :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 ja też będę w wawie :razz: i mamy zamiar pić z madzią i z teklunią :razz: Cola, zalapiesz sie z debe? :razz: Quote
olcha Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='Cola']Witam :) w ten pochmurny poranek i niezbyt przyjemny brrrr olcha jak uaktywni się drugie frisbee, to psy durnieją...a razcej Joker durniej, bo nie wie za którym ma biegać i które ma zabierać Tofiemu.... zdecydować się chłopak nie może :evil_lol: :lol: :lol: :lol: U mnie jest dokładnie tak samo. To juz taki urok posiadania dwóch psów. Zawsze kupuję im po tyle samo...ale to nie ma sensu bo i tak się zawsze o jedno leją, a potem przechodzą do drugiego :evil_lol: Muszę im dawać w dwóch rogach pokoju...a i to czasem nie skutkuje :eviltong: bo trzeba sprawdzić czy druga przypadkiem nie ma lepszego :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='panienkabubu']ja też będę w wawie :razz: i mamy zamiar pić z madzią i z teklunią :razz: Cola, zalapiesz sie z debe? :razz::mad:no tak tu się na pijaństwo umawiają , a potem jak cóś to u Rydzewskiej w galerii klub NAA :cool1: COLA super ten pajaczek :pa jak ma na imię :razz: Quote
panienkabubu Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:no tak tu się na pijaństwo umawiają , a potem jak cóś to u Rydzewskiej w galerii klub NAA :cool1: przepraszam bardzo, ale to Monika mowila o NAA :D Quote
Cola Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Witam :) mamy pochmurny i mokry dzionek :mad: o długim spacerku nie ma mowy :placz: Nie było mnie wczoraj prawie cały dzionek na dogo i nawet daleko siebie nie musiałam szukać :p super.... Wczoraj znowu naszło mnie na odgrużanie mieszkania (a jest co robić, bo mieszkanie jest po babci TZta) i znalazłam starą kolejkę (tory, ciuchcie, wagoniki :razz: ) .... Trochę się przemeblowało ...i jakoś znowu inaczej, fajniej :multi: [quote name='Gosiek']hahaha wierzę - pewnie bym nie zdołała ani 1 fotki zrobić gdybym na zywo widziala te wairactwa :lol: no może by coś się udało cyknąć....ale niebo, bo by się tarzała po trawie ze śmiechu z fikołków, turlania, przepychania, szpagatów w powietrzu, salt itd.... :razz: madzia, bubu oooo....we dwie będziecie...i jakieś pićku się szykuje, hmmm zobaczymy gdzie która będzie wtedy się coś ustali....jest jeszcze duuużo czasu :cool1: an3czka dziękuję :oops: [quote name='Cimi']No, no widzę, że masz dwóch frisbomaniaków :lol:. Nie próbowałaś z nimi różnych frisbowych kombinacji? Ja?? Niby takich, że po mnie skaczą? Wbijają we mnie swoje pazurki i te najmniej 30-35 kg :lol: Najpierw musiałabym na siłownię się zapisać :evil_lol: A tak na poważnie, to coś tam myślałam...ale chyba to jest jeszcze za wcześnie..one dopiero co załapały talerka :cool3: szybko się uczą choopy te moje kofane :loveu: [quote name='PIKA']Matko Cola zrobilabys mi to ? :crazyeye: to ie dość, ze bylby wrzask zupelnie jak Gosiny to jeszcze do tego dzikie tańce i wymachiwanie łapami I nie wiem, czy by nie bylo próby zamordoewania noga biednego pajączka :shake: Żartowałam....przecież nie narażałabym mojego pajączka na niechybną śmierć :diabloti: olcha u mnie jest podobnie, wręcz identycznie....ale dobrze, że krew się nie leje..ufff :) Ala czepiasz się szczegółów ;) :evil_lol: ...a pajączek nazywa się Nandu Quote
Alicja Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 :multi:Ja też mam kolejkę z wagonikami / PIKO/ fajna sprawa :razz: Nandu , skąś znam to imię ;) Quote
Cimi Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Cola napisał(a):Ja?? Niby takich, że po mnie skaczą? Wbijają we mnie swoje pazurki i te najmniej 30-35 kg :lol: Niekoniecznie ;). Np. skoki przez Twoją nogę. Ja gdybym mieszkała w Warszawie to bym chodziła do DiscBusters :D. Quote
Cola Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Wstawiam kilka fotek i uciekam na jakiś czas...trochę wiosny wpuścimy :) Quote
Recommended Posts