Alicja Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='Cola']hihi to nie jest pajączek, a tylko stary pancerzyk (zrobił się za mały i pająk z niego wyszedł):razz:ale cfaniaczek Quote
Poświata Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 No bo pajączki to eleganciki są, zawsze muszą mieć dopasowane ubranko :cool3: :lol: . Quote
Cola Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 Dobra...zostawimy resztę kwiatków na później...a teraz oszołomy dwa :evil_lol: Quote
PIKA Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='Cola']PIKA nie zrobię np. foty na której będą widoczne wszystkie oczka pająka, ani portretu mu nie zrobię, tylko w całości jakiś maciupki :angryy: a duże rzeczy przy max zbliżeniu to dobrze wychodzą...tak ja te ksiatki :evil_lol: No to mi wytlumaczylas tak, ze nic nie skumalam :lol: W takim razie jaka jest róznica pomiedzy obiektywem Gosiek a twoim, ze ona może zrobić robala a Ty juz nie za bardzo :lol: Quote
malawaszka Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 buuahhaha jojka za Jokim nie nadążają :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cola Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 PIKA napisał(a):W takim razie jaka jest róznica pomiedzy obiektywem Gosiek a twoim, ze ona może zrobić robala a Ty juz nie za bardzo :lol: Nie wiem jaki sprzęt ma Gosiek....Ja mam za mały zoom:angryy: Quote
Cimi Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 hehe :lol:. Mały wypadek, kto złapie pierwszy frisbee :lol: :cool3:? A czy Toffi opada na ziemię tylko tylnimi łapami ? Quote
Cola Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 Cimi u niego to jest różnie :evil_lol: czasami przednimi a doopskiem na Jokera :evil_lol: albo jak kot na 4 łapki :cool3: PIKA To jest max zbliżenie jakie mogę wykrzesać z mojego obiektywu...Gosiek to by pewnie mu zrobiła portret wszystkich oczu :cool3: ale nie chce, bo się boja Quote
PIKA Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Gosiek robi Panasoniciem z tego co pamiętam I trza bylo tak od razu, ze to o zoom chodzi :lol: [quote name='Cola'] PIKA To jest max zbliżenie jakie mogę wykrzesać z mojego obiektywu...Gosiek to by pewnie mu zrobiła portret wszystkich oczu :cool3: ale nie chce, bo się boja One sie boją? :crazyeye: To Ty sie powinnas bac :evil_lol: a jaki ty masz zoom?, tylko mi w mm nie mow bo się nie skapne :roll: [quote name='Cola'] łokropniaście fajny :evil_lol: Ale tak na marginesie to się przyznam, ze nie lubiam pajaków :oops: :evil_lol: ale fotki pooglądac moge :cool1: :lol: Quote
Maga100 Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='Cola'] maga to coraz więcej osób się zbiera kiedyś patatajkowych :) To może kiedyś wszystkie się skrzykniemy i pojedziemy na obóz oklepać tyłki ?? :razz: nie no, z obozem to chyba przesadziłaś :shock: ale jakiś niedzielny wypadzik :cool3: Quote
Cola Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 PIKA jak sprawię sobie lepszy obiektyw (czytaj dłuższy) to specjalnie dla Ciebie obfocę moje ptaszyska :cool3: ...kolejne foty z oszołomami :cool1: T się zezłował, bo J mu wyrwał talerek Quote
anetta Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Musialam sie psa doszukac http://img57.imageshack.us/img57/4233/20060516img9999853uq.jpg :-o o matko :lol: http://img57.imageshack.us/img57/4021/20060516img9999845xq.jpg Quote
Maga100 Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Znowu rzuciłaś Toffikiem! :angryy: Ja rozumiem, ze chcesz mieć oryginalen zdjecia, ale chyba zgłoszę cię do TOZu :diabloti: Quote
Cola Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 [quote name='Maga100']nie no, z obozem to chyba przesadziłaś :shock: ale jakiś niedzielny wypadzik :cool3: hihi przyznaj się...boisz się zakwasów :evil_lol: :evil_lol: niedzielny wypadzik powiadasz :cool3: zobaczymy...ale gdzie?? :cool3: Quote
Cola Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 [quote name='Maga100']Znowu rzuciłaś Toffikiem! :angryy: Ja rozumiem, ze chcesz mieć oryginalen zdjecia, ale chyba zgłoszę cię do TOZu :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Tym razem to nie ja :evil_lol: :evil_lol: To J go podciął :evil_lol: ja sobie grzecznie stałam daleeeeeeeeko....a to że T lubi się popisywać to inna historia A Twój tak nie robi?? no tak zapomniałam, że to kluseczka i nie może :P anetta ja też musiałam przez chwilkę popatrzeć zanim doszło do mnie gdzie co jest....ale wywrotka była lajtowa a podniesienie się ekspresowe :evil_lol: bo talerek uciekał Quote
malawaszka Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 hahaha niesamowite oszołomy o gumowych kościach :lol: :lol: :lol: Quote
olcha Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Bojam siem :nerwy: Ale ładny jest...:roll: ...na swój sposób :eviltong: A to zdjęcie wymiata: Quote
PIKA Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 o matko a ten znowu balet w powietrzu odwala :lol: Quote
e.v.a Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='Cola'] :roflt::roflt::roflt: kobiety górą:D:lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='Cola']hihi przyznaj się...boisz się zakwasów :evil_lol: :evil_lol: niedzielny wypadzik powiadasz :cool3: zobaczymy...ale gdzie?? :cool3: jak mi powiesz, że jazdy konnej się nie zapomina - tak jak jazdy na rowerze - to niczego się nie boję :lol: Gdzie? Gdzieś, gdzie można pojechać w teren, a nie kręcic się w kółko po padoku, bo tego nie lubię :shake: Quote
Poświata Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='PIKA']Gosiek robi Panasoniciem z tego co pamiętam I trza bylo tak od razu, ze to o zoom chodzi :lol: Do robienia makro w maro to są jeszcze dodatkowo różne soczewki i konwektery, czy jakoś tak :hmmmm:, podejrzewam że żadnym "normalnym aparatem" nie zrobi się takiego fiku miku jak Gosiek. Ale to już Cola będzie najlepiej wiedziała o co mi chodzi :roll: :lol: . Quote
Cola Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 [quote name='Maga100']jak mi powiesz, że jazdy konnej się nie zapomina - tak jak jazdy na rowerze - to niczego się nie boję :lol: Gdzie? Gdzieś, gdzie można pojechać w teren, a nie kręcic się w kółko po padoku, bo tego nie lubię :shake: Ja pamiętam zawsze :cool3: Ja to mało się znam na warszawskich klubach, gdzie można tak od razu jechać w teren bez sprawdzania umiejętności, ale słyszałam, że takowe są :mad: ....W teren powiadasz, extra, tylko napisz na jakim poziomie zaawansowania jesteś....bo kłus po lesie to lipa....ja wolę ile fabryka da i jeszcze jakieś przeszkódki by się przydały :cool3: :cool3: Quote
Cola Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 [quote name='Poświata']Do robienia makro w maro to są jeszcze dodatkowo różne soczewki i konwektery, czy jakoś tak :hmmmm:, podejrzewam że żadnym "normalnym aparatem" nie zrobi się takiego fiku miku jak Gosiek. Ale to już Cola będzie najlepiej wiedziała o co mi chodzi :roll: :lol: . tia wiem o co chodzi....ale ja jeszcze nie posiadam takich rzeczy...trochę to kosztuje :diabloti: Quote
Recommended Posts