Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cola']PIKA nie zrobię np. foty na której będą widoczne wszystkie oczka pająka, ani portretu mu nie zrobię, tylko w całości jakiś maciupki :angryy: a duże rzeczy przy max zbliżeniu to dobrze wychodzą...tak ja te ksiatki :evil_lol:

No to mi wytlumaczylas tak, ze nic nie skumalam :lol:

W takim razie jaka jest róznica pomiedzy obiektywem Gosiek a twoim, ze ona może zrobić robala a Ty juz nie za bardzo :lol:

Posted

PIKA napisał(a):
W takim razie jaka jest róznica pomiedzy obiektywem Gosiek a twoim, ze ona może zrobić robala a Ty juz nie za bardzo :lol:

Nie wiem jaki sprzęt ma Gosiek....Ja mam za mały zoom:angryy:

Posted

Cimi u niego to jest różnie :evil_lol: czasami przednimi a doopskiem na Jokera :evil_lol: albo jak kot na 4 łapki :cool3:

PIKA To jest max zbliżenie jakie mogę wykrzesać z mojego obiektywu...Gosiek to by pewnie mu zrobiła portret wszystkich oczu :cool3: ale nie chce, bo się boja

Posted

Gosiek robi Panasoniciem z tego co pamiętam

I trza bylo tak od razu, ze to o zoom chodzi :lol:

[quote name='Cola']

PIKA To jest max zbliżenie jakie mogę wykrzesać z mojego obiektywu...Gosiek to by pewnie mu zrobiła portret wszystkich oczu :cool3: ale nie chce, bo się boja

One sie boją? :crazyeye: To Ty sie powinnas bac :evil_lol:
a jaki ty masz zoom?, tylko mi w mm nie mow bo się nie skapne :roll:

[quote name='Cola']

łokropniaście fajny :evil_lol:

Ale tak na marginesie to się przyznam, ze nie lubiam pajaków :oops: :evil_lol:

ale fotki pooglądac moge :cool1: :lol:

Posted

[quote name='Cola']
maga to coraz więcej osób się zbiera kiedyś patatajkowych :) To może kiedyś wszystkie się skrzykniemy i pojedziemy na obóz oklepać tyłki ?? :razz:

nie no, z obozem to chyba przesadziłaś :shock:
ale jakiś niedzielny wypadzik :cool3:

Posted

PIKA jak sprawię sobie lepszy obiektyw (czytaj dłuższy) to specjalnie dla Ciebie obfocę moje ptaszyska :cool3:

...kolejne foty z oszołomami :cool1:

T się zezłował, bo J mu wyrwał talerek

Posted

[quote name='Maga100']nie no, z obozem to chyba przesadziłaś :shock:
ale jakiś niedzielny wypadzik :cool3:

hihi przyznaj się...boisz się zakwasów :evil_lol: :evil_lol:
niedzielny wypadzik powiadasz :cool3: zobaczymy...ale gdzie?? :cool3:

Posted

[quote name='Maga100']Znowu rzuciłaś Toffikiem! :angryy: Ja rozumiem, ze chcesz mieć oryginalen zdjecia, ale chyba zgłoszę cię do TOZu :diabloti:

:evil_lol: :evil_lol: Tym razem to nie ja :evil_lol: :evil_lol: To J go podciął :evil_lol: ja sobie grzecznie stałam daleeeeeeeeko....a to że T lubi się popisywać to inna historia
A Twój tak nie robi?? no tak zapomniałam, że to kluseczka i nie może :P

anetta ja też musiałam przez chwilkę popatrzeć zanim doszło do mnie gdzie co jest....ale wywrotka była lajtowa a podniesienie się ekspresowe :evil_lol: bo talerek uciekał

Posted

[quote name='Cola']hihi przyznaj się...boisz się zakwasów :evil_lol: :evil_lol:
niedzielny wypadzik powiadasz :cool3: zobaczymy...ale gdzie?? :cool3:

jak mi powiesz, że jazdy konnej się nie zapomina - tak jak jazdy na rowerze - to niczego się nie boję :lol:
Gdzie? Gdzieś, gdzie można pojechać w teren, a nie kręcic się w kółko po padoku, bo tego nie lubię :shake:

Posted

[quote name='PIKA']Gosiek robi Panasoniciem z tego co pamiętam

I trza bylo tak od razu, ze to o zoom chodzi :lol:
Do robienia makro w maro to są jeszcze dodatkowo różne soczewki i konwektery, czy jakoś tak :hmmmm:, podejrzewam że żadnym "normalnym aparatem" nie zrobi się takiego fiku miku jak Gosiek. Ale to już Cola będzie najlepiej wiedziała o co mi chodzi :roll: :lol: .

Posted

[quote name='Maga100']jak mi powiesz, że jazdy konnej się nie zapomina - tak jak jazdy na rowerze - to niczego się nie boję :lol:
Gdzie? Gdzieś, gdzie można pojechać w teren, a nie kręcic się w kółko po padoku, bo tego nie lubię :shake:

Ja pamiętam zawsze :cool3: Ja to mało się znam na warszawskich klubach, gdzie można tak od razu jechać w teren bez sprawdzania umiejętności, ale słyszałam, że takowe są :mad: ....W teren powiadasz, extra, tylko napisz na jakim poziomie zaawansowania jesteś....bo kłus po lesie to lipa....ja wolę ile fabryka da i jeszcze jakieś przeszkódki by się przydały :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='Poświata']Do robienia makro w maro to są jeszcze dodatkowo różne soczewki i konwektery, czy jakoś tak :hmmmm:, podejrzewam że żadnym "normalnym aparatem" nie zrobi się takiego fiku miku jak Gosiek. Ale to już Cola będzie najlepiej wiedziała o co mi chodzi :roll: :lol: .

tia wiem o co chodzi....ale ja jeszcze nie posiadam takich rzeczy...trochę to kosztuje :diabloti: