panienkabubu Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 A gdzie ten botanik? Bo jak bede w wawie to moze wstąpie:) Quote
Cimi Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 WUielbiam te kwiatki, a na działce mam taką malutkę łączkę ich :loveu:. Quote
Cola Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 :oops: dziękuję bubu w Powsinie ten botanik :razz: Gosiu jedź, jedź....to mnie zakasujesz :evil_lol: :evil_lol: swoimi fotami...tylko nie wiem czy męża weźmiesz....bo mój TZ to ciągle burkał po co go brałam skoro przykleiłam się do aparatu i ziemi :evil_lol: i tam gdzie były ksiatki, to on siadał na ławce, a ja biegałam dookoła i cykałam :roll: Quote
PIKA Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Cola a czy ja sobie moge zamowic zdjęcia Twojego ptasznika ? :razz: Quote
Cola Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 [quote name='PIKA']Cola a czy ja sobie moge zamowic zdjęcia Twojego ptasznika ? :razz: a możesz...tylko nie wiem jak zrobie te foty, bo makro to moje małe jest, a ptaszniki jeszcze nie podrośnięte....ale postaram się coś wykombinowac :cool3: Quote
Paula Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Cola, zglos jąkąs swoją fotke do konkursu na "Najlepsze Makro". Quote
Gosiek Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='Cola']:oops: dziękuję bubu w Powsinie ten botanik :razz: Gosiu jedź, jedź....to mnie zakasujesz :evil_lol: :evil_lol: swoimi fotami...tylko nie wiem czy męża weźmiesz....bo mój TZ to ciągle burkał po co go brałam skoro przykleiłam się do aparatu i ziemi :evil_lol: i tam gdzie były ksiatki, to on siadał na ławce, a ja biegałam dookoła i cykałam :roll: haha nie zakasuję bo nie mam czym :eviltong: a właśnie Powsin uwielbiam - tylko jeżdżę tam głównie jak kwitna róże ;) Mężyk mi obiecał Powsin juz miesiac temu - moze sie nie wykręci. Ostatnio nawet mnie zszokował bo powiedział ze lubi moje zdjecia :crazyeye::multi: a tak to też tylko wciąż słyszałam ze mi aparat do ręki chyba przyrósł i nic tylko bym fociła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale piękne :loveu: nazw pewnie nie pamiętasz? Quote
Cola Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 Gosiek napisał(a):haha nie zakasuję bo nie mam czym :eviltong: a właśnie Powsin uwielbiam - tylko jeżdżę tam głównie jak kwitna róże ;) Mężyk mi obiecał Powsin juz miesiac temu - moze sie nie wykręci. Ostatnio nawet mnie zszokował bo powiedział ze lubi moje zdjecia :crazyeye::multi: a tak to też tylko wciąż słyszałam ze mi aparat do ręki chyba przyrósł i nic tylko bym fociła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...nazw pewnie nie pamiętasz? Twój Mężyk chyba nie wie na co się pisze :evil_lol: :evil_lol: oo...na różyczki to ja też się szykuje :cool3: jak powiedziałam, że będę chciała przyjechać na róże....to odparł: ok, ale ja zostaję w domu :mad: ..o nazwy to mnie nie pytaj :oops: bom zapomniała...a botanik ze mnie jak z koziej d*** trąba :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 :razz:ale cuda ..i rododendrony są , u nas w Rudach w parku też są cudne roślinki ale póki park był państwowy to było ok a jak zrobili park kościelny :cool3:czyli podarowali połać ziemi kościołowi to jest zakaz wejścia dla psiego pomiotu:angryy:a byłoby co focić :razz: Quote
Poświata Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Gosiek napisał(a):rewelacja :loveu: Och jak bym chciała pojechać do botanika ... muszę chyma mężyka wyciągnąć w niedzielę ;)Wyciągnij, wyciągnij koniecznie :multi: !!!! Mojego mężyka z aparatem wywiało i wróci w niedzielę, ale późno, więc ja mogę się wybrać za dwa tygodnie :eviltong: . Będziemy na zmianę botanika focić :multi: !!! Quote
Poświata Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='Cola']:oops: dziękuję bubu w Powsinie ten botanik :razz: To Ciebie do Powsina wywiało :crazyeye: ??? Myślałam że do warszawskiego pójdziesz :crazyeye: ??? My z Sabiną o tym myślałyśmy mówiąc o alei bzów i złotokapów :evil_lol: . Quote
madzia20sosnowiec Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='Cola'] to pomarańczowe to chyba tak nosek brudzi jak sie go wącha, co?:eviltong: czesc cola:buzi: Quote
Alicja Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):to pomarańczowe to chyba tak nosek brudzi jak sie go wącha, co?:eviltong: czesc cola:buzi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo nosek to się myje;) Quote
madzia20sosnowiec Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo nosek to się myje;) a myje sie myje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cola Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 Poświatko do tego bliżej centrum też się wybieram...ale nie wiem kiedy... chcę tam pojechać na pewno jak będą kwitły róże :loveu: :loveu: fajne są tam alejki różane....przynajmniej kiedyś były :razz: madziu cześć :) nie wiem czy brudzą noski, bo aż tak blisko do nich nie podchodziłam :roll: Quote
Alicja Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 cudności:loveu: a rododendronki ...miodzio:loveu: Quote
PIKA Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='Cola'] bo makro to moje małe jest, A co to znaczy “małe makro” ? :oops: :roll: Quote
e.v.a Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 haha qrcze zawsze jak chce sie zdolowac to wchodze do twojej i Debe galerii :evil_lol: kwiotki extra :D kolorki niesamowicie nasycone :) czyli cos co lubie:loveu: Quote
anetta Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 :question: O masz, rzeczywiscie podkowe zgubil :question: PRZEPIEKNE KWIATUSZKI Achhhhhhhhh :angel: Ten ostatni bardzo mi sie podoba, taki, taki delikatniutki :iloveyou: Quote
Cola Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 Super, że zdjęcia się wam podobają :multi: bardzo się cieszkam z tego powodu :multi: i chyba zaczynam rozumieć dlaczego was kocham :loveu: :loveu: PIKA nie zrobię np. foty na której będą widoczne wszystkie oczka pająka, ani portretu mu nie zrobię, tylko w całości jakiś maciupki :angryy: a duże rzeczy przy max zbliżeniu to dobrze wychodzą...tak ja te ksiatki :evil_lol: ....ale się objadłam dzisiaj...TZ mi zajął kompa, a ja przypomniałam sobie, że od kilku dni robię gofry i zrobić nie mogę...aż do dziś :evil_lol: pychotka :eviltong: Quote
Alicja Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 śliczny kosaciec:loveu: Bardzo mi się podoba kolorystyka tych listeczków i krzewów i nawet pajączek :multi: Quote
Cola Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 hihi to nie jest pajączek, a tylko stary pancerzyk (zrobił się za mały i pająk z niego wyszedł) Quote
Recommended Posts