Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:oops: dziękuję

bubu w Powsinie ten botanik :razz:

Gosiu jedź, jedź....to mnie zakasujesz :evil_lol: :evil_lol: swoimi fotami...tylko nie wiem czy męża weźmiesz....bo mój TZ to ciągle burkał po co go brałam skoro przykleiłam się do aparatu i ziemi :evil_lol: i tam gdzie były ksiatki, to on siadał na ławce, a ja biegałam dookoła i cykałam :roll:

Posted

[quote name='PIKA']Cola a czy ja sobie moge zamowic zdjęcia Twojego ptasznika ? :razz:

a możesz...tylko nie wiem jak zrobie te foty, bo makro to moje małe jest, a ptaszniki jeszcze nie podrośnięte....ale postaram się coś wykombinowac :cool3:

Posted

[quote name='Cola']:oops: dziękuję

bubu w Powsinie ten botanik :razz:

Gosiu jedź, jedź....to mnie zakasujesz :evil_lol: :evil_lol: swoimi fotami...tylko nie wiem czy męża weźmiesz....bo mój TZ to ciągle burkał po co go brałam skoro przykleiłam się do aparatu i ziemi :evil_lol: i tam gdzie były ksiatki, to on siadał na ławce, a ja biegałam dookoła i cykałam :roll: haha nie zakasuję bo nie mam czym :eviltong:

a właśnie Powsin uwielbiam - tylko jeżdżę tam głównie jak kwitna róże ;)
Mężyk mi obiecał Powsin juz miesiac temu - moze sie nie wykręci. Ostatnio nawet mnie zszokował bo powiedział ze lubi moje zdjecia :crazyeye::multi:
a tak to też tylko wciąż słyszałam ze mi aparat do ręki chyba przyrósł i nic tylko bym fociła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ale piękne :loveu: nazw pewnie nie pamiętasz?

Posted

Gosiek napisał(a):
haha nie zakasuję bo nie mam czym :eviltong:

a właśnie Powsin uwielbiam - tylko jeżdżę tam głównie jak kwitna róże ;)
Mężyk mi obiecał Powsin juz miesiac temu - moze sie nie wykręci. Ostatnio nawet mnie zszokował bo powiedział ze lubi moje zdjecia :crazyeye::multi:
a tak to też tylko wciąż słyszałam ze mi aparat do ręki chyba przyrósł i nic tylko bym fociła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

...nazw pewnie nie pamiętasz?

Twój Mężyk chyba nie wie na co się pisze :evil_lol: :evil_lol:
oo...na różyczki to ja też się szykuje :cool3: jak powiedziałam, że będę chciała przyjechać na róże....to odparł: ok, ale ja zostaję w domu :mad:

..o nazwy to mnie nie pytaj :oops: bom zapomniała...a botanik ze mnie jak z koziej d*** trąba :evil_lol:

Posted

:razz:ale cuda ..i rododendrony są , u nas w Rudach w parku też są cudne roślinki ale póki park był państwowy to było ok a jak zrobili park kościelny :cool3:czyli podarowali połać ziemi kościołowi to jest zakaz wejścia dla psiego pomiotu:angryy:a byłoby co focić :razz:

Posted

Gosiek napisał(a):
rewelacja :loveu:

Och jak bym chciała pojechać do botanika ... muszę chyma mężyka wyciągnąć w niedzielę ;)
Wyciągnij, wyciągnij koniecznie :multi: !!!!
Mojego mężyka z aparatem wywiało i wróci w niedzielę, ale późno, więc ja mogę się wybrać za dwa tygodnie :eviltong: . Będziemy na zmianę botanika focić :multi: !!!

Posted

[quote name='Cola']:oops: dziękuję

bubu w Powsinie ten botanik :razz: To Ciebie do Powsina wywiało :crazyeye: ??? Myślałam że do warszawskiego pójdziesz :crazyeye: ??? My z Sabiną o tym myślałyśmy mówiąc o alei bzów i złotokapów :evil_lol: .

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
to pomarańczowe to chyba tak nosek brudzi jak sie go wącha, co?:eviltong:

czesc cola:buzi:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo nosek to się myje;)

Posted

Poświatko do tego bliżej centrum też się wybieram...ale nie wiem kiedy... chcę tam pojechać na pewno jak będą kwitły róże :loveu: :loveu: fajne są tam alejki różane....przynajmniej kiedyś były :razz:

madziu cześć :) nie wiem czy brudzą noski, bo aż tak blisko do nich nie podchodziłam :roll:

Posted

haha qrcze zawsze jak chce sie zdolowac to wchodze do twojej i Debe galerii :evil_lol:
kwiotki extra :D kolorki niesamowicie nasycone :) czyli cos co lubie:loveu:

Posted

:question: O masz, rzeczywiscie podkowe zgubil :question:

PRZEPIEKNE KWIATUSZKI Achhhhhhhhh :angel: Ten ostatni bardzo mi sie podoba, taki, taki delikatniutki :iloveyou:

Posted

Super, że zdjęcia się wam podobają :multi: bardzo się cieszkam z tego powodu :multi: i chyba zaczynam rozumieć dlaczego was kocham :loveu: :loveu:

PIKA nie zrobię np. foty na której będą widoczne wszystkie oczka pająka, ani portretu mu nie zrobię, tylko w całości jakiś maciupki :angryy: a duże rzeczy przy max zbliżeniu to dobrze wychodzą...tak ja te ksiatki :evil_lol:

....ale się objadłam dzisiaj...TZ mi zajął kompa, a ja przypomniałam sobie, że od kilku dni robię gofry i zrobić nie mogę...aż do dziś :evil_lol: pychotka :eviltong: