Alicja Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Jokerek go zdeptał :hmmmm: http://img530.imageshack.us/img530/6725/img19982.jpg poka te fote z NK ;) Quote
Cola Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='agbar']Zazdroszcze ci tej niepamieci...:-) syn nie dał mi innego wyboru :roll: cały czas coś chce :diabloti: [quote name='Alicja']Jokerek go zdeptał :hmmmm: http://img530.imageshack.us/img530/6725/img19982.jpg poka te fote z NK ;) :oops: nieopatrznie położyłam Gerusia na podłodze i niestety Jokerek przebiegł po nim kilka razy proszę :grins: :hmmmm: może któraś mama mnie uświadomi jak to jest, że jak wyjdę z domu na godzinkę i zostawię chłopaków samych...to po powrocie zastaję taki burdellos :shock::mdleje::flaming: pełno zabrudzonych pieluch, zamoczonych bodziaków i nie wiem co oni robią z tą tetrą :niewiem: po całym mieszkaniu się wala, przewijak ubabrany....a dziecko śpi :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 :loveu: ta fota jest REWELACYJNA ty może nie pytaj dlaczego tak bagałania ...tylko sprawdzaj zegarek ;) czy dobrze Ci chodzi ;) Quote
Cola Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='Alicja']:loveu: ta fota jest REWELACYJNA ty może nie pytaj dlaczego tak bagałania ...tylko sprawdzaj zegarek ;) czy dobrze Ci chodzi ;) :Rose: :ices_bla: wiedziałam, że z tym zegarkiem jest coś nie tak...bo jak nigdy zakupy robiłam w tempie ekspresowym :evil_lol: Quote
agbar Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Fota zapiera dech.....piekni jestescie jakniewiemco :-) Quote
Maga100 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Cola'] proszę :grins: Przepiekne zdjecie. Wydrukuj, w ramki i na kominek, na wieki. Serio. Quote
Cola Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='agbar']Fota zapiera dech.....piekni jestescie jakniewiemco :-) [quote name='Maga100']Przepiekne zdjecie. Wydrukuj, w ramki i na kominek, na wieki. Serio. dziękuję :) to już drugie zdjęcie na kominek :p Quote
Alicja Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Cola']dziękuję :) to już drugie zdjęcie na kominek :p to będą 2 ;) musisz mieć duży kominek , bo takich fot sie pewnie jeszcze kilka nazbiera Quote
Cola Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 oj się nazbiera, nazbiera...już jest trochę tych fotek :D i będę musiała mieć wielgachną chałupę (wieeelki kominek swoją drogą :) ) żeby porozwieszać te ramki na ścianach :D Quote
dbsst Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Cola napisał(a): jak to po kim, po mnie :diabloti: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i wszystko jasne :diabloti: Quote
Cola Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 dbsst napisał(a):aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i wszystko jasne :diabloti: jasne jak słońce w deszczowy dzień :diabloti: Uwielbiam spacerować z wózkiem :loveu: szczególnie moment jak podchodzę do przejścia dla pieszych :cool3: nagle samochody się zatrzymują...ostatnio nawet autobus się zatrzymał :-o jak jeszcze mnie tramwaj przepuści to będzie masakra :evil_lol: czeka nas szczepionka :nerwy: Quote
dbsst Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 może cię puszczają bo wymuszasz pierwszeństwo:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Cola napisał(a):gdzie Ty widzisz pomarscone?? :diabloti: to chyba już kilka lat :hmmmm: No jak to, tam na stópkach :evil_lol: Nooo, będzie...4 lata :roll: Prześliczne zdjęcie! Dziewczyny dobrze godoją, druk i w ramkę :loveu: Quote
Cola Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 [quote name='Alicja']:cool2: dacie rade nie mamy innego wyjścia.....chociaż :diabloti: zawsze możemy uciekać :evil_lol: [quote name='dbsst']może cię puszczają bo wymuszasz pierwszeństwo:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dlaczego Ty mnie śledzisz :shake: myślałam, że jak wyjadę tak daleko od Ciebie to dasz mi spokój....a tu nie...dalej mnie śledzisz i inwigilujesz ;):evil_lol: [quote name='anetta']No jak to, tam na stópkach :evil_lol: Nooo, będzie...4 lata :roll: Prześliczne zdjęcie! Dziewczyny dobrze godoją, druk i w ramkę :loveu: haha na stópkach to on ma załamania tłuszczyku :evil_lol: generalnie robi się grubiutki i zaopatrza się w coraz to większe ilości oponek :evil_lol: to już 4 lata :crazyeye: jak ten czas szybko leci druk będzie w dużym formacie :cool3: i na ścianę jak na razie, bo kominka teraz nie mam (miałam służbowy będąc singlem :evil_lol:) CO DO TEJ CAŁEJ TRAGEDII, KATASTROFY..... "OSZCZĘDŹMY SŁÓW, NIECH POZOSTANIE WIELKIE MILCZENIE" - Jan Paweł II Quote
Cola Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 normalnie nie mogę się nacieszyć dzisiaj :grins: Od dzisiaj można do mnie mówić TRENERZE :p :multi: Quote
Cola Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Dzisiaj zdałam egzamin na trenera koni biegających kłusem (kłusaków) :) Quote
Alicja Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Cola napisał(a):Dzisiaj zdałam egzamin na trenera koni biegających kłusem (kłusaków) :) BRAWO :klacz: pani Trener :Rose: Quote
malawaszka Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 GRATULUJĘ!!!! :klacz: a teraz proszę o wyjaśnienie co będziesz robić? uczyć konie czy uczyć ludzi jak jeździć czy uczyć ludzi jak uczyć konie? :oops: Quote
Maga100 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 malawaszka napisał(a):GRATULUJĘ!!!! :klacz: a teraz proszę o wyjaśnienie co będziesz robić? uczyć konie czy uczyć ludzi jak jeździć czy uczyć ludzi jak uczyć konie? :oops: haha, ja mogę pochwalić sie podobną widzę i też czekam :evil_lol: Quote
dbsst Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Cola napisał(a):Dzisiaj zdałam egzamin na trenera koni biegających kłusem (kłusaków) :) rzec by można KOŃGRATULEJSZYN :evil_lol: Bardzo fajnie. Czyli teraz ty będziesz trenować a Gerard będzie dzieckiem stajni - (to lepsze niż dziecko przychodni:evil_lol:) Jakieś plany zdradzisz sekret :cool1: Quote
Cola Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 Alicja napisał(a):BRAWO :klacz: pani Trener :Rose: dziękuję :p malawaszka napisał(a):GRATULUJĘ!!!! :klacz: a teraz proszę o wyjaśnienie co będziesz robić? uczyć konie czy uczyć ludzi jak jeździć czy uczyć ludzi jak uczyć konie? :oops: również dziękuję :p eeee...wszystko :evil_lol: mogę teraz trenować konie do wyścigów OFICJALNIE, a nie pod przykrywką innego trenera :diabloti: mogę uczyć ludzi jak powozić i jaką taktykę stosować oraz uczyć ludzi jak uczyć konie, kurna teraz będę musiała być odpowiedzialna za konia i człowieka haha taki człowiek orkiestra jestem :evil_lol: Maga100 napisał(a):haha, ja mogę pochwalić sie podobną widzę i też czekam :evil_lol: :hmmmm: eee...a mogę prosić o tłumaczenie na polski?? dbsst napisał(a):rzec by można KOŃGRATULEJSZYN :evil_lol: Bardzo fajnie. Czyli teraz ty będziesz trenować a Gerard będzie dzieckiem stajni - (to lepsze niż dziecko przychodni:evil_lol:) Jakieś plany zdradzisz sekret :cool1: dziękować iiiihhhhaaaa :evil_lol: Gerard jeszcze będąc w mym łonie był dzieckiem stajni :evil_lol: jeździł, startował i wygrywał :cool3: Wczoraj był dzieckiem egzaminu i rozpraszał komisję w przerwach :diabloti: Plany...hmmm...jak na razie dalsze starty w wyścigach a jak się dorobię to pojadę do żabojadów i zakupię własnego kłusaka i będziemy zgarniać wszystko co się da :errrr: Quote
Recommended Posts