Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agbar']Zazdroszcze ci tej niepamieci...:-)

syn nie dał mi innego wyboru :roll: cały czas coś chce :diabloti:

[quote name='Alicja']Jokerek go zdeptał :hmmmm:
http://img530.imageshack.us/img530/6725/img19982.jpg

poka te fote z NK ;)

:oops: nieopatrznie położyłam Gerusia na podłodze i niestety Jokerek przebiegł po nim kilka razy

proszę :grins:

:hmmmm: może któraś mama mnie uświadomi jak to jest, że jak wyjdę z domu na godzinkę i zostawię chłopaków samych...to po powrocie zastaję taki burdellos :shock::mdleje::flaming: pełno zabrudzonych pieluch, zamoczonych bodziaków i nie wiem co oni robią z tą tetrą :niewiem: po całym mieszkaniu się wala, przewijak ubabrany....a dziecko śpi :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:loveu: ta fota jest REWELACYJNA

ty może nie pytaj dlaczego tak bagałania ...tylko sprawdzaj zegarek ;) czy dobrze Ci chodzi ;)

:Rose:

:ices_bla: wiedziałam, że z tym zegarkiem jest coś nie tak...bo jak nigdy zakupy robiłam w tempie ekspresowym :evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']Fota zapiera dech.....piekni jestescie jakniewiemco :-)

[quote name='Maga100']Przepiekne zdjecie. Wydrukuj, w ramki i na kominek, na wieki. Serio.

dziękuję :)

to już drugie zdjęcie na kominek :p

Posted

[quote name='Cola']dziękuję :)

to już drugie zdjęcie na kominek :p

to będą 2 ;)
musisz mieć duży kominek , bo takich fot sie pewnie jeszcze kilka nazbiera

Posted

oj się nazbiera, nazbiera...już jest trochę tych fotek :D i będę musiała mieć wielgachną chałupę (wieeelki kominek swoją drogą :) ) żeby porozwieszać te ramki na ścianach :D

Posted

dbsst napisał(a):
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i wszystko jasne :diabloti:

jasne jak słońce w deszczowy dzień :diabloti:

Uwielbiam spacerować z wózkiem :loveu: szczególnie moment jak podchodzę do przejścia dla pieszych :cool3: nagle samochody się zatrzymują...ostatnio nawet autobus się zatrzymał :-o jak jeszcze mnie tramwaj przepuści to będzie masakra :evil_lol:

czeka nas szczepionka :nerwy:

Posted

Cola napisał(a):
gdzie Ty widzisz pomarscone?? :diabloti:

to chyba już kilka lat :hmmmm:

No jak to, tam na stópkach :evil_lol:

Nooo, będzie...4 lata :roll:

Prześliczne zdjęcie! Dziewczyny dobrze godoją, druk i w ramkę :loveu:

Posted

[quote name='Alicja']:cool2: dacie rade

nie mamy innego wyjścia.....chociaż :diabloti: zawsze możemy uciekać :evil_lol:

[quote name='dbsst']może cię puszczają bo wymuszasz pierwszeństwo:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dlaczego Ty mnie śledzisz :shake: myślałam, że jak wyjadę tak daleko od Ciebie to dasz mi spokój....a tu nie...dalej mnie śledzisz i inwigilujesz ;):evil_lol:

[quote name='anetta']No jak to, tam na stópkach :evil_lol:

Nooo, będzie...4 lata :roll:

Prześliczne zdjęcie! Dziewczyny dobrze godoją, druk i w ramkę :loveu:

haha na stópkach to on ma załamania tłuszczyku :evil_lol: generalnie robi się grubiutki i zaopatrza się w coraz to większe ilości oponek :evil_lol:

to już 4 lata :crazyeye: jak ten czas szybko leci

druk będzie w dużym formacie :cool3: i na ścianę jak na razie, bo kominka teraz nie mam (miałam służbowy będąc singlem :evil_lol:)

CO DO TEJ CAŁEJ TRAGEDII, KATASTROFY.....

"OSZCZĘDŹMY SŁÓW, NIECH POZOSTANIE WIELKIE MILCZENIE" - Jan Paweł II

Posted

malawaszka napisał(a):
GRATULUJĘ!!!! :klacz: a teraz proszę o wyjaśnienie co będziesz robić? uczyć konie czy uczyć ludzi jak jeździć czy uczyć ludzi jak uczyć konie? :oops:

haha, ja mogę pochwalić sie podobną widzę i też czekam :evil_lol:

Posted

Cola napisał(a):
Dzisiaj zdałam egzamin na trenera koni biegających kłusem (kłusaków) :)

rzec by można KOŃGRATULEJSZYN :evil_lol:
Bardzo fajnie. Czyli teraz ty będziesz trenować a Gerard będzie dzieckiem stajni - (to lepsze niż dziecko przychodni:evil_lol:)
Jakieś plany zdradzisz sekret :cool1:

Posted

Alicja napisał(a):
BRAWO :klacz: pani Trener :Rose:

dziękuję :p

malawaszka napisał(a):
GRATULUJĘ!!!! :klacz: a teraz proszę o wyjaśnienie co będziesz robić? uczyć konie czy uczyć ludzi jak jeździć czy uczyć ludzi jak uczyć konie? :oops:

również dziękuję :p
eeee...wszystko :evil_lol: mogę teraz trenować konie do wyścigów OFICJALNIE, a nie pod przykrywką innego trenera :diabloti: mogę uczyć ludzi jak powozić i jaką taktykę stosować oraz uczyć ludzi jak uczyć konie, kurna teraz będę musiała być odpowiedzialna za konia i człowieka haha taki człowiek orkiestra jestem :evil_lol:

Maga100 napisał(a):
haha, ja mogę pochwalić sie podobną widzę i też czekam :evil_lol:

:hmmmm: eee...a mogę prosić o tłumaczenie na polski??

dbsst napisał(a):
rzec by można KOŃGRATULEJSZYN :evil_lol:
Bardzo fajnie. Czyli teraz ty będziesz trenować a Gerard będzie dzieckiem stajni - (to lepsze niż dziecko przychodni:evil_lol:)
Jakieś plany zdradzisz sekret :cool1:

dziękować iiiihhhhaaaa :evil_lol:
Gerard jeszcze będąc w mym łonie był dzieckiem stajni :evil_lol: jeździł, startował i wygrywał :cool3: Wczoraj był dzieckiem egzaminu i rozpraszał komisję w przerwach :diabloti:
Plany...hmmm...jak na razie dalsze starty w wyścigach a jak się dorobię to pojadę do żabojadów i zakupię własnego kłusaka i będziemy zgarniać wszystko co się da :errrr: