Alicja Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 :multi::multi::multi:będą koniki i pieseczki :multi: te fotki z ogrodu EXTRA ;)ale to normalka :p COLA pozdrów DBSST i SZPILKĘ:p Quote
madzia20sosnowiec Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Cola napisał(a):Fotki miały być wczoraj, ale jak dochodziłam do siebie, to mi choopy zaczeły rozbierać kompa i coś tam majstrować...tak czekałam...i zasnełam oj cola co ty masz za chłopów ze zamiast kobiety to oni komputer rozbierają :mad: ps.czekam na foty :eviltong: Quote
Cola Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Ala będą koniki i pieski i jeszcze więcej kwiatków..nie wiem jak ja się z tymi fotami uporam, bo jest ich trochę :roll: madziu kompa rozbierali dla mnie :evil_lol: żebym mogła przy nim dłuuugo siedzieć i nic mu się nie spaliło :evil_lol: Zapomniałam wam powiedzieć, że wczoraj Rudi skończył roczek :multi: :tort: :BIG: :BIG: :new-bday: więc chlup za jego zdrowie :drinking: :drinking: :knajpa: :knajpa: Quote
Alicja Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 RUDI :multi: :multi: 1 0 0 latek:multi::multi::multi: :BIG::laola::BIG::drink1::drink1::drink1::chlup::chlup::chlup::laola: Quote
PIKA Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 100 lat dla Rudiego :multi: :sweetCyb::tort::new-bday: :new-bday::new-bday::BIG::BIG::BIG::laola::laola::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
Cola Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Ktoś mnie zmolestował i mus wstawiać fotki od końca, czyli wczorajszy festyn na Polach Mokotowskich....Bobo był skoncentrowany na agility :) tylko pogoda była do d... :angryy: :angryy: bo były czarne chmury, strasznie ciemno, strasznie wiało...i foty wyszły takie sobie bleeee najpierw foty gdy było słonko :) ...mały pokazik..choopy które nie były niech żałują :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cola Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 ..i pogoda się popsuła, a w przerwie ludki pakowały się na tor ze swoimi pieskami... Quote
anetta Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Przesliczne, nawet take zle nie wyszly przez ta pogode :sweetCyb: Dziekuje :sweetCyb: A takiej wielkej szychy to nie widzialam :laugh2_2: Jestem slepak, nie widzialam panny mlodej :oops:Wszystkiego najlepszego dla Rudieegooo :bday::new-bday: Quote
Cola Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 anetta napisał(a):Przesliczne, nawet take zle nie wyszly przez ta pogode :sweetCyb: Dziekuje :sweetCyb: A takiej wielkej szychy to nie widzialam :laugh2_2: Jestem slepak, nie widzialam panny mlodej :oops: haha bo te złe poszły do kosza :diabloti: szycha ogrommmnnniiiaaasta była..mojego wzrostu wręcz :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 no nie fotki jak zwykle boskie :multi: :loveu: :cool3: Quote
Alicja Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Super foteczki :multi: a ten mały wielkouchy ...to jakiś znajomy :razz: Quote
Alicja Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a co tam bede skakać :p Quote
Hanna R. Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Cola'] szycha ogrommmnnniiiaaasta była..mojego wzrostu wręcz :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Cola, ile masz wzrostu ??? :razz: [SIZE=2]Moja Aśka jest ogromniasta - ma 150 - iale nie jest zbyt zadowolona ... :cool1: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Cola [IMG']http://img453.imageshack.us/img453/4677/20060514img99992227of.jpg jaaaaaaaaaaaaaaaaaki piękny kudłatek :loveu: Quote
martynkao Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 witaj Cola:) seper foteczki:) strasznie fajnie ze nam popstrykalas takie cudniaste fotencje :D czy moge wykorzystac Twoje zdjecia do swojej storny??:) z podpisem of cors:D:D i poprosilabym Imie i Nazwwisko zeby ladnie podpisac:) ja to ta od wachacza beagla vel Lucjana:D Quote
Cola Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 PIKA nawet nie wiesz jak bardzo :evil_lol: choopy to dopiero się bawili, a raczej stali z otwartymi dziapami jak kobitki tańczyły (z tyłkami na wierzchu :evil_lol: ) evaxon :oops: dzięki za te boskie Ala niom tego wielkoucha to na pewno skądś znasz :cool3: a mała bagietka...khm...popatrz jak patrzy i czeka na aprobatę, czyli smakołyka :evil_lol: za ładnie pokonaną przeszkodę na amen :evil_lol: :evil_lol: Hanka khmm...ja mam trochę więcej niż 150 :razz: madziu a co Cię tak ciągnie do kudłatków?? :cool3: ;) martynko witaj :) to spoko, że fotki się podobają...a byłam wczoraj załaman tą pogoda i ilością dobrych fot...szkoda, że było tak ciemno, albo że nie mam jasnego szkła :-( ok nie ma sprawy, możesz wykorzystać foty do swojej stronki, ale dane to na priv wyślę :razz: Quote
Hanna R. Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Cola'] Hanka khmm...ja mam trochę więcej niż 150 :razz: No to czemu podpuszczasz z tą szyszką ??? :razz: Aśka poczuła w Tobie bratnią duszę ... A tak pozostaje jej nadal tylko Maga .... :p Quote
Maga100 Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 piękne, piękne, ale rozumiem, że twoich potworów nie zauważyłam na torze tylko przez przeoczenie? :diabloti: [quote name='HankaRupczewska'] Aśka poczuła w Tobie bratnią duszę ... A tak pozostaje jej nadal tylko Maga .... :p Bo Maga ze swoim giga wzrostem już jej nie wystarcza, tak? :placz: Quote
Jerez Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Nasza Figulka wyszła ślicznie. Jeszcze takiego zdjęcia to nie miała!!!!!!! Ona wszystkie przeszkody pokonuje superowo! Jestem z niej dumna i mojej Karolli za to, że tak wspaniale ją wychowuje.:multi::multi::multi: Quote
Jerez Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Fotki są piekne! Czy mogę wykorzystać fotkę Figusi, aby wstawić na stronkę naszego klubu w dziale klubowiczów? Jest śliczna!!!!! Quote
Recommended Posts