dbsst Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Cola napisał(a): eeeee :roll: nerworodka już dawno nie ma.....przekształcił się w niemowlaka :evil_lol: i trenuje moje muły, bo waży już 4900g ale jak to nie ma jak się przekształcił jak waży prawie 5kg jak dopiero co się urodził czegoś nie rozumiem ja kudłata durnowata :P Quote
Cola Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 dbsst napisał(a):ale jak to nie ma jak się przekształcił jak waży prawie 5kg jak dopiero co się urodził czegoś nie rozumiem ja kudłata durnowata :P uwierz mi ja też tego nie rozumiem...przecież niedawno go urodziłam, nitki jeszcze ze mnie lecą...a on a on a on zniknął i pojawił się jakiś inny chłopczyk...chyba A. podmienił ostatnio jak byłam w sklepie Quote
Olcia Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 ech moje kochane mamusie , mnie parę dni temu naszło na wspomnienia i aż się łezka w oku zakręciła, bo niedawno Alan był malutki(hmm kurde on od urodzenia nie był malutki:) , ale teraz ma już prawie 9 miesięcy i już nie potrzebuje mnie tak bardzo tak taki maluszek sam się przemieści weźmie sobie sam co chce, napyskuje po drodze a mi się już tęskni do takiego malucha:):), a mam już 11 kg chłopa:) Quote
Cola Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Olcia echhhhh...mój ma prawie 5kg (albo nawet i już :roll:) a mi się już tęskni jak był taki maluni i ważył tyle co nic :evil_lol: a propos wagi :p Quote
Cola Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 mały podrywacz rośnie :diabloti: jak na razie trenuje na mamusi, ale potem...piaskownica itd...:cool3: Quote
Cola Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 haha...jeszcze scerbol, ale za jakiś czas będą ząbalki i będzie horrorrroooo i terrrrorrrooo w domu :flaming: Moje dziecko odkryło lusterko na swojej macie edukacyjnej i zaniemówiło i znieruchomiało :evil_lol: tylko co jakiś czas łypnie na mnie i znowu na lusterko :roll: chyba szuka podobieństw :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 [quote name='Olcia']ech moje kochane mamusie , mnie parę dni temu naszło na wspomnienia i aż się łezka w oku zakręciła, bo niedawno Alan był malutki(hmm kurde on od urodzenia nie był malutki:) , ale teraz ma już prawie 9 miesięcy i już nie potrzebuje mnie tak bardzo tak taki maluszek sam się przemieści weźmie sobie sam co chce, napyskuje po drodze a mi się już tęskni do takiego malucha:):), a mam już 11 kg chłopa:) [FONT=Arial] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: mój miał tyle jak miał 2 latka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:fakt że byl szczuplutki zajebiaszcza fota http://img444.imageshack.us/img444/6617/img12712.jpg[/FONT] Quote
Olcia Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: mój miał tyle jak miał 2 latka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:fakt że byl szczuplutki http://img444.imageshack.us/img444/6617/img12712.jpg[/FONT] no mam nadzieje że Alan przystopuje szczególnie jak teraz już łazi:) Quote
Maga100 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 [quote name='Cola']a propos wagi :p to on, pan G.? I jaka waga! Takiej dla maluchów nie widziałam... same elektroniczne tylko.... Świetne zdjęcie Quote
Cola Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Mamy już wiosnę :multi: słoneczko świeci i jest cieplutko....już nie mogę się doczekać spacerku z Gerardem :cool3: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]zajebiaszcza fota http://img444.imageshack.us/img444/6617/img12712.jpg[/FONT] dziękować :grins: [quote name='Maga100']to on, pan G.? I jaka waga! Takiej dla maluchów nie widziałam... same elektroniczne tylko.... Świetne zdjęcie tak, to pan G. ...już tyle nie waży, przekroczyliśmy już 5kg :p eee....w szpitalu mieli właśnie takie wagi :roll: ...a że wycofują stare wagi z przychodni i szpitali na rzecz elektronicznych, to mam takową wagę w domu :grins: i możemy się ważyć, i ważyć i ważyć ;) dziękować :grins: Quote
Cola Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 :siara: ale mnie dawno nie było...a to wszystko sprawka wiosny...bo sezon spacerowy rozpoczęłam na całego :multi: pan G. ma już 6 tygodni :cool3: i 5,5kg ... coraz ciężej mi się nosi kluska :evil_lol: szczególnie w nocy, jakby ołowiu się najadł i wpakował wszystko w d... :roll: Quote
Alicja Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [quote name='Cola']:siara: ale mnie dawno nie było...a to wszystko sprawka wiosny...bo sezon spacerowy rozpoczęłam na całego :multi: pan G. ma już 6 tygodni :cool3: i 5,5kg ... coraz ciężej mi się nosi kluska :evil_lol: szczególnie w nocy, jakby ołowiu się najadł i wpakował wszystko w d... :roll: poka dużego pana G. ;) Quote
Cola Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 pan G. podróżuje :) ...i druga wersja podróżowania :p Quote
Alicja Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [FONT=Arial]podmienili Ci syna :razz::razz:...bowski chłopak :cool2: http://img717.imageshack.us/img717/5089/img17452.jpg o kurde ...toż ty cały czas taka laska z mega długimi włosami:crazyeye:[/FONT] Quote
Cola Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]podmienili Ci syna :razz::razz:...bowski chłopak :cool2: http://img717.imageshack.us/img717/5089/img17452.jpg o kurde ...toż ty cały czas taka laska z mega długimi włosami:crazyeye:[/FONT] pewnie na jakimś spacerze mi podmienili wózki z zawartością ;) :evil_lol::evil_lol: :oops: no tak jakoś mi zostało....5 tygodni i po ciąży ni śladu :multi: znowu mieszczę się w "stare" spodnie :cool3: ...takim aniołkiem jestem :loveu: i sztópencje słodziaszcze ....tak mi źle... Quote
Alicja Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [FONT=Arial]sztupencje są the best :loveu: ale tutaj to jest sama żałość ....aż człekowi sie miętko robi ;) http://img31.imageshack.us/img31/5561/img14283.jpg[/FONT] Quote
Olcia Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 ech zazdroszczę figury:( kawał chłopa już z Pana G:) Quote
agbar Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Ooooo podkowka....serce mi krwawi jak ja widze...na szczescie nie pojawia sie zbyt czesto:-) Quote
Maga100 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='Cola']....tak mi źle... podkówki mnie rozwalają :mdleje: Tako prezentuje się wspaniale.Pchacz też :p Quote
dbsst Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Cola a po kim Pan G. taki rudawy jest co :diabloti: Quote
anetta Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Ale pomarscony. Jak Cię dawno nie widziałam, nic się nie zmieniłaś, jedynie chyba masz dłuuższe włosy :loveu: Quote
Cola Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]sztupencje są the best :loveu: ale tutaj to jest sama żałość ....aż człekowi sie miętko robi ;) http://img31.imageshack.us/img31/5561/img14283.jpg[/FONT] sztupencje będą the best do momentu rozmiaru 45 i dojrzewania :evil_lol: oj miętko, miętko na sercu i w kolanach :p [quote name='Olcia']ech zazdroszczę figury:( kawał chłopa już z Pana G:) figurę zawdzięczam synowi :evil_lol: który nie daje mi chwili spokoju i zapisał mi odgórnie dietę :diabloti: oj kawał chłopa, kawał....zaraz dobijemy do 6kg :cool3: [quote name='agbar']Ooooo podkowka....serce mi krwawi jak ja widze...na szczescie nie pojawia sie zbyt czesto:-) całe szczęście :p [quote name='Maga100']podkówki mnie rozwalają :mdleje: Tako prezentuje się wspaniale.Pchacz też :p a jak fajnie się prowadzi to tako :grins: [quote name='dbsst']Cola a po kim Pan G. taki rudawy jest co :diabloti: jak to po kim, po mnie :diabloti: [quote name='anetta']Ale pomarscony. Jak Cię dawno nie widziałam, nic się nie zmieniłaś, jedynie chyba masz dłuuższe włosy :loveu: gdzie Ty widzisz pomarscone?? :diabloti: to chyba już kilka lat :hmmmm: Quote
Cola Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 ehhhh....święta święta i po świętach....goście u nas, my w gościach i oczywiście zajączek z prezentami dla Gerarda :p hihihi kocham gości :loveu: oczywiście nie obyło się bez pytań o poród i czy doszłam już do siebie :roll: a ja już nie pamiętam o porodzie :evil_lol: bo to przecież było AŻ 7 TYGODNI TEMU - prawie 2 miechy temu, bosz jak ten czas szybko leci i dziecko mi podmienili ;) i muszę przestać go karmić modyfikowanymi drożdżami :diabloti: Quote
Recommended Posts