Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cola napisał(a):

eeeee :roll: nerworodka już dawno nie ma.....przekształcił się w niemowlaka :evil_lol: i trenuje moje muły, bo waży już 4900g

ale jak to nie ma jak się przekształcił jak waży prawie 5kg jak dopiero co się urodził czegoś nie rozumiem ja kudłata durnowata :P

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dbsst napisał(a):
ale jak to nie ma jak się przekształcił jak waży prawie 5kg jak dopiero co się urodził czegoś nie rozumiem ja kudłata durnowata :P

uwierz mi ja też tego nie rozumiem...przecież niedawno go urodziłam, nitki jeszcze ze mnie lecą...a on a on a on zniknął i pojawił się jakiś inny chłopczyk...chyba A. podmienił ostatnio jak byłam w sklepie

Posted

ech moje kochane mamusie , mnie parę dni temu naszło na wspomnienia i aż się łezka w oku zakręciła, bo niedawno Alan był malutki(hmm kurde on od urodzenia nie był malutki:) , ale teraz ma już prawie 9 miesięcy i już nie potrzebuje mnie tak bardzo tak taki maluszek sam się przemieści weźmie sobie sam co chce, napyskuje po drodze a mi się już tęskni do takiego malucha:):), a mam już 11 kg chłopa:)

Posted

Olcia echhhhh...mój ma prawie 5kg (albo nawet i już :roll:) a mi się już tęskni jak był taki maluni i ważył tyle co nic :evil_lol:

a propos wagi :p

Posted

haha...jeszcze scerbol, ale za jakiś czas będą ząbalki i będzie horrorrroooo i terrrrorrrooo w domu :flaming:

Moje dziecko odkryło lusterko na swojej macie edukacyjnej i zaniemówiło i znieruchomiało :evil_lol: tylko co jakiś czas łypnie na mnie i znowu na lusterko :roll: chyba szuka podobieństw :evil_lol:

Posted

[quote name='Olcia']ech moje kochane mamusie , mnie parę dni temu naszło na wspomnienia i aż się łezka w oku zakręciła, bo niedawno Alan był malutki(hmm kurde on od urodzenia nie był malutki:) , ale teraz ma już prawie 9 miesięcy i już nie potrzebuje mnie tak bardzo tak taki maluszek sam się przemieści weźmie sobie sam co chce, napyskuje po drodze a mi się już tęskni do takiego malucha:):), a mam już 11 kg chłopa:)
[FONT=Arial]
:crazyeye::crazyeye::crazyeye: mój miał tyle jak miał 2 latka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:fakt że byl szczuplutki

zajebiaszcza fota
http://img444.imageshack.us/img444/6617/img12712.jpg
[/FONT]

Posted

Mamy już wiosnę :multi: słoneczko świeci i jest cieplutko....już nie mogę się doczekać spacerku z Gerardem :cool3:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]zajebiaszcza fota
http://img444.imageshack.us/img444/6617/img12712.jpg
[/FONT]

dziękować :grins:

[quote name='Maga100']to on, pan G.?
I jaka waga!
Takiej dla maluchów nie widziałam... same elektroniczne tylko....
Świetne zdjęcie

tak, to pan G. ...już tyle nie waży, przekroczyliśmy już 5kg :p
eee....w szpitalu mieli właśnie takie wagi :roll: ...a że wycofują stare wagi z przychodni i szpitali na rzecz elektronicznych, to mam takową wagę w domu :grins: i możemy się ważyć, i ważyć i ważyć ;)
dziękować :grins:

• 2 weeks later...
Posted

:siara: ale mnie dawno nie było...a to wszystko sprawka wiosny...bo sezon spacerowy rozpoczęłam na całego :multi:

pan G. ma już 6 tygodni :cool3: i 5,5kg ... coraz ciężej mi się nosi kluska :evil_lol: szczególnie w nocy, jakby ołowiu się najadł i wpakował wszystko w d... :roll:

Posted

[quote name='Cola']:siara: ale mnie dawno nie było...a to wszystko sprawka wiosny...bo sezon spacerowy rozpoczęłam na całego :multi:

pan G. ma już 6 tygodni :cool3: i 5,5kg ... coraz ciężej mi się nosi kluska :evil_lol: szczególnie w nocy, jakby ołowiu się najadł i wpakował wszystko w d... :roll:

poka dużego pana G. ;)

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]podmienili Ci syna :razz::razz:...bowski chłopak :cool2:
http://img717.imageshack.us/img717/5089/img17452.jpg

o kurde ...toż ty cały czas taka laska z mega długimi włosami:crazyeye:
[/FONT]

pewnie na jakimś spacerze mi podmienili wózki z zawartością ;) :evil_lol::evil_lol:

:oops: no tak jakoś mi zostało....5 tygodni i po ciąży ni śladu :multi: znowu mieszczę się w "stare" spodnie :cool3:

...takim aniołkiem jestem :loveu:

i sztópencje słodziaszcze

....tak mi źle...

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]sztupencje są the best :loveu:

ale tutaj to jest sama żałość ....aż człekowi sie miętko robi ;)
http://img31.imageshack.us/img31/5561/img14283.jpg
[/FONT]

sztupencje będą the best do momentu rozmiaru 45 i dojrzewania :evil_lol:

oj miętko, miętko na sercu i w kolanach :p

[quote name='Olcia']ech zazdroszczę figury:(

kawał chłopa już z Pana G:)

figurę zawdzięczam synowi :evil_lol: który nie daje mi chwili spokoju i zapisał mi odgórnie dietę :diabloti:

oj kawał chłopa, kawał....zaraz dobijemy do 6kg :cool3:

[quote name='agbar']Ooooo podkowka....serce mi krwawi jak ja widze...na szczescie nie pojawia sie zbyt czesto:-)

całe szczęście :p

[quote name='Maga100']podkówki mnie rozwalają :mdleje:

Tako prezentuje się wspaniale.Pchacz też :p

a jak fajnie się prowadzi to tako :grins:

[quote name='dbsst']Cola a po kim Pan G. taki rudawy jest co :diabloti:

jak to po kim, po mnie :diabloti:

[quote name='anetta']Ale pomarscony.

Jak Cię dawno nie widziałam, nic się nie zmieniłaś, jedynie chyba masz dłuuższe włosy :loveu:

gdzie Ty widzisz pomarscone?? :diabloti:

to chyba już kilka lat :hmmmm:

Posted

ehhhh....święta święta i po świętach....goście u nas, my w gościach i oczywiście zajączek z prezentami dla Gerarda :p hihihi kocham gości :loveu:

oczywiście nie obyło się bez pytań o poród i czy doszłam już do siebie :roll: a ja już nie pamiętam o porodzie :evil_lol: bo to przecież było AŻ 7 TYGODNI TEMU - prawie 2 miechy temu, bosz jak ten czas szybko leci i dziecko mi podmienili ;) i muszę przestać go karmić modyfikowanymi drożdżami :diabloti: