Cola Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 Patka napisał(a):Porządne psy same o siebie dbają :cool3: i trenuja wygibasy?? Cola nie wiem czy Cie o to pytałam jeśli to nie problem?? Czy Twoje chłopaki mają klejnoty i jak sobie radzisz w końcu 2 dojrzałych mężczyzn razem i na fotkach bawią sie jednym przedmiotem a krwi nie widac ... wiesz znając samce AST i Labów :crazyeye: i pełen podziw jak to robisz :cool3: Oczywiście, że same robią salta, szpagaty i co tam jeszcze możliwe w powietrzu...Ja ich nie podrzucam do góry :evil_lol: Taaakkk, moje chłopaki są pełnowartościowe i pełnojajeczne :cool3: W okresie dojrzewania Joker potrafił być nieznośny (w stosunku do mojego brata, ale dla mnie był jak aniołek i dlatego go zabrałam do siebie) i wiele osób mówiło, żeby go wykastrować....ale jakoś tak się zeszło i jaja mu zostały :razz: Toffi i Joker zamieszkały pod jednym dachem jak już były dorośnięte (T 3 lata - Joker 2 lata) i nie było wojen ani rozlewu krwi. Psy tak się szybko i fajnie dogadały, że fiu fiu...Tofiak nabrał odwagi od J, a J nabrał spokoju od T :) Jeśli któremuś coś zagraża, drugi leci mu na pomoc. Dlaczego moje chłopaki są takie a nie inne....to chyba kwestia wychowania i pańci (spokojnej, milutkiej :cool1: ale jak trzeba to :mad: - psy tak samo :evil_lol: ). Quote
Patka Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Cola nasz zatem niesamowite szczęście i to dorosłe psy :multi: No tak jaka pani taki kram :cool3: Lilith ma charakterek spolegliwy ale jak jej ktoś podskoczy to ukryte cech sie włączają :evil_lol: i jak wprowadzać to chyba tylko szczeniaka do domu ... Quote
Cola Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 no tak z kobietami to różnie bywa..istna pogoda :lol: Zawsze się dogadywałam z samcami różnych gatunków, a z samiczkami to różnie bywało :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 czesc cola:buzi: juz wynominowała se 3 zdjecia :cool3: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25424&page=2 sie normalnie zdecydowac nie mogłam :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Czesc Cola :multi: Ostatnie zdjecia sa rewelacyjne :klacz::klacz::klacz::klacz: Quote
Cola Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 :oops: dzięki dziewczyny :) madziu byłam i widziałam :)...długo się zastanawiałaś które foty wybrać? :cool3: Quote
Alicja Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='Cola']:oops: dzięki dziewczyny :) madziu byłam i widziałam :)...długo się zastanawiałaś które foty wybrać? :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Madzia zrobiła na chybił trafił , bo jaka by nie wybrała to każda może być nominowana i wygrana :multi: ;) Quote
Cola Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 hahaha też prawda..losowanie lotto :evil_lol: :evil_lol: ale co do wygranej, to się okaże :p ...madzia i tak miała łatwo, bo w maju było mało fotek :p Quote
madzia20sosnowiec Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='Cola']:oops: dzięki dziewczyny :) madziu byłam i widziałam :)...długo się zastanawiałaś które foty wybrać? :cool3: aaa trduno było bo mi sie wszytskie podobują, jeszcze miałam problem z tytułem, ale ze ostatnio jestem w biegu to na szybko wrzuciłam, nie omieszkam wrzucic cie tez cola na czerwiec lipiec itd. :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
panienkabubu Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Madzia, tylko pamietaj, zeby zdjecie bylo zrobione w danym miesiacu :evil_lol: a widzialam, ze podpis do zdjecia Toffika to moj oryginalny yhyhyhyhyhyhyh :evil_lol: Quote
Cola Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):aaa trduno było bo mi sie wszytskie podobują, jeszcze miałam problem z tytułem, ale ze ostatnio jestem w biegu to na szybko wrzuciłam, nie omieszkam wrzucic cie tez cola na czerwiec lipiec itd. :eviltong: :eviltong: :eviltong: aż tak ciężko chyba nie było, majowych fotek jest mało :eviltong: :eviltong: nie za dużo mnie już będzie nawrzucanej do konkursu i na czerwiec i na lipiec itd? :razz: Quote
panienkabubu Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Cola napisał(a):aż tak ciężko chyba nie było, majowych fotek jest mało :eviltong: :eviltong: nie za dużo mnie już będzie nawrzucanej do konkursu i na czerwiec i na lipiec itd? :razz: najwyzej Cie wywalą :diabloti: ;) Quote
Cola Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 Witam wszytskich :) Udało mi się dzisiaj dotrzeć do ogrodu botanicznego.....złaziłam się i nogi to mi w ... wchodzą :lol: Kilka fotek pewnie się znajdzie godnych uwagi, ale o tym później...jak dojdę do siebie :) bubu najwyżej :evil_lol: Quote
Poświata Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='Cola']Witam wszytskich :) Udało mi się dzisiaj dotrzeć do ogrodu botanicznego.....złaziłam się i nogi to mi w ... wchodzą :lol: Kilka fotek pewnie się znajdzie godnych uwagi, ale o tym później...jak dojdę do siebie :) bubu najwyżej :evil_lol:Brawo :multi: , powiedz chociaż czy było ślicznie ??? Ja jestem uwiązana w domu na czas dłuższy :-( . Syncio w piątek dostał ataku duszności, dzieciak mi się odtlenił, prawie przez ręce leciał. Całe popołudnie szwendaliśmy się od lekarza do lekarza. Teraz ma trzy razy dziennie nabulizacje, na którą turlamy się do przychodni i zero wysiłku, spacery go męczą i dostaje napadu kaszlu. Ależ mi napędził strachu :roll: . Liczę na Twoje najpewniej ślicznościowe foty. Quote
Alicja Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Oj Poświatko , współczuję takich:angryy:atrakcji :shake: Cola , czekam na fotki;) Quote
madzia20sosnowiec Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 cola doszłas juz czy nie :eviltong: bo ja czekam :lol: Quote
Cola Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 Beatko ...straszne rzeczy opisujesz..brrrr...współczuję Czy warto było? Pełno tulipanów i innych kwiatków, w szkalrni oczywiście też kwieciście i gorąco hihi.. Fotki miały być wczoraj, ale jak dochodziłam do siebie, to mi choopy zaczeły rozbierać kompa i coś tam majstrować...tak czekałam...i zasnełam Miałam dzisiaj jechać cykać zawody jeździeckie, ale pogoda jest okropna. Nigdzie nie widać słonka, tylko ciemne chmury.. grrrr.... i chyba będę zmuszona zostać w domu :( Quote
Poświata Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 To fakt, pogoda za oknem nieciekawa, nie zachęca do wypadów. A na Pola Mokotowskie idziesz? Pewnie nie :shake: . Quote
Cola Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 Wstawię kilka fotek z ogrodu i uciekam.... :) Powoli się wypogadza i słoneczko zaczyna przebijać zza chmurek :multi: ..i coś dla bystrzaków o sokolim wzroku :cool3: Quote
panienkabubu Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 A ja kupiłam S2 IS :multi: :multi: :multi: :multi: Cola, co tu duzo mowic .. foty bowskie Quote
PIKA Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Cudne :loveu: ale u Coli inne być nie mogły :razz: Quote
Poświata Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Cola'] ..i coś dla bystrzaków o sokolim wzroku :cool3: Ja co prawda wzrok mam kiepski, ale wyobraźnię bogatą :lol: . Czy to chodzi o ten obrazak po prawekj stronie na mostku??? Młoda para jakaś :hmmmm:, długa biała suknia :hmmmm:.... może buziaka sobie dają :hmmmm:..... W takim zaczarowanym miejscu wcale nie byłoby to dziwne :lol: :lol: :lol: . Dobrze sobie wyobraziłam ??? Quote
Cola Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 bubu to czekam na nowe bajerandzkie foty :cool3: PIKA :oops: fajnie, że we mnie wierzysz :lol: Poświata brawo..tak, tam jest panna młoda i poprawia sobie welon :razz: Kilka par widziałam foconych :cool3: Wpadłam na moment do domu...zrzucam fotki z zawodów konikowych i wypadam dalej focić :cool3: na pola.... Quote
Recommended Posts