e.v.a Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 haha a tu znowu mowa o jedzeniu :eviltong: az zglodnialam :evil_lol: Quote
Mi. Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 evaxon napisał(a):haha a tu znowu mowa o jedzeniu :eviltong: az zglodnialam :evil_lol: ide na kolacje :cool3: żegnam :p Quote
anetta Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Nawiazujac do kulinariow to uwieeelbiam grzybki, pod kazda postacia, czasnku nienawidze ihihihihih za to moj brat uwielbia i na kazda chorobe je czasnek. Co to fotek...widze ze Toffi polknal bakcyla na dobre i baaardzo dobrze!! :multi: Cola, ciesze ze sie bo moze spotkamy sie na Polach M. :razz: Moj klub bedzie miec tam pokazy o 15. W sumie bedziemy tam caly dzien zbierac datki dla psiakow ze schroniska :smilecol: Bedzie mozna poskakac z naszymi psiakami po torze za datek ;) i wiele innych atrakcji :) Quote
PIKA Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 O!! moja zaginiona zeberka sie znalazła :evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Cola, przyszłam się do ciebie pożalić, że nie kupię sobie w maju mojego wypatrzonego aparatu, bo do 20 maja musze zapłacić haracz (czytaj podatek) do US taki, że mi kapcie spadły :placz: :placz: :placz: I to wszystko przez Malawaszkę, bo mi pożałowała :angryy: Quote
Patka Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 oj ja tez bym chciała taki aparacik i tez nie moge .... :evil_lol: maga nie jestes sama :evil_lol: Quote
Cola Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 Poświata straszne rzeczy piszesz o tym aparacie :shake: ale mam nadzieję, że do niedzieli narobisz całą masę fot i będziesz coś wklejać :cool3: Alu niom..jeśli wszystko wypali i będzie ładna pogoda, to tak...bo na nadzielę zapowiadali deszcz :mad: a tu tyle atrakcji - kunie i psy evaxon luthien hihi głodomorki :evil_lol: anetta Toffi ma bakcyla jak Jokera trzyma się na smyczy...wtedy robi wygibasy i śmieszne minki...Joker ma większego bakcylka i bardziej zacięty :evil_lol: To może się spotkamy na polach :cool3: agabass dzięki :) PIKA hahaha takich Twoich zeberek to jest pełno nad Smródką :evil_lol: KaRa rzeczywiście wygląda jak by chciał zjeść liście z drzewa...żyrafa :evil_lol: Maga biedactwo:glaszcze: ale kupisz po 20 maja :cool3: na pewno masz tam jakieś wypchane skarpetki ;) i mały wygibas Quote
panienkabubu Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 [quote name='Cola'] toż to RTG stawow biodrowych w powietrzu :evil_lol: Quote
Poświata Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Cola koniecznie weź udział w konkursie MAJA. Te foty poprostu wymiatają:cool2: :klacz: . [quote name='Cola']Poświata straszne rzeczy piszesz o tym aparacie :shake: ale mam nadzieję, że do niedzieli narobisz całą masę fot i będziesz coś wklejać :cool3: Eeeeeeeeeeeee :shake: , ja se chyba wezmę urlop, pooglądam Wasze galerie z fotami. Za to potem, jak Wojtecki wróci to ho,ho,ho.... będzie się działo :multi: . Quote
madzia20sosnowiec Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 [quote name='Cola'] ..a którą fotkę majową chcesz wstawić?? :cool3: cola wszystkieeee!!:cool3: a na powaznie to jak tylko bede miała dostep do netu i chwilke czasu to poszukam czegos i zapytam jeszcze raz czy te mogą być, ok?:eviltong: bo sie zdecydowac nie moge wszystkie mi sie podobują straaaasznie :cool3: a z tej sie usmiałam co niemiara :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: miłego dnia :buzi: Quote
Cola Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 [quote name='panienkabubu']toż to RTG stawow biodrowych w powietrzu :evil_lol: :evil_lol: i nie trzeba znieczulać psa :lol: jednak trochę mu żabki z czasów sceniacka zostało :evil_lol: a może zapiszę go na balet :evil_lol: szpagat w powietrzu już robi :evil_lol: [quote name='Poświata']Cola koniecznie weź udział w konkursie MAJA. Te foty poprostu wymiatają:cool2: :klacz: . Eeeeeeeeeeeee :shake: , ja se chyba wezmę urlop, pooglądam Wasze galerie z fotami. Za to potem, jak Wojtecki wróci to ho,ho,ho.... będzie się działo :multi: . Tiaaa...może bym i wzieła udział, ale mam problem z wyborem fotki :roll: ..no tak urlopik dobrze Ci zrobi, odpoczniesz sobie od aparatu (ja odpoczywam od poniedziałku, aby w weekend...ehhhh :) )...a potem czekamy na zasyp galerii :cool3: [quote name='madzia18sosnowiec']cola wszystkieeee!!:cool3: a na powaznie to jak tylko bede miała dostep do netu i chwilke czasu to poszukam czegos i zapytam jeszcze raz czy te mogą być, ok?:eviltong: bo sie zdecydowac nie moge wszystkie mi sie podobują straaaasznie :cool3: Ok. a wstawiaj które chcesz i nawet się nie pyatj :lol: będę miała niespodziewankę :evil_lol: Quote
Poświata Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 [quote name='Cola'][quote name='Poświata']Cola koniecznie weź udział w konkursie MAJA. Te foty poprostu wymiatają:cool2: :klacz: Tiaaa...może bym i wzieła udział, ale mam problem z wyborem fotki :roll: Jest jeszcze wersja, że ktoś może nominować zdjęcia zrobione przez Ciebie :cool3: . Quote
Cola Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 [quote name='Poświata']Jest jeszcze wersja, że ktoś może nominować zdjęcia zrobione przez Ciebie :cool3: . madzia się do tego szykuje :cool3: ale ma problem które :lol: ..jeszcze jedno zdjęcie trójki, tym razem wszyscy patrzą w obiektyw :) Quote
anetta Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 :roflt: Toffi, ty wygibusie :roflt: wyglada jakby ktos go upuscil z kilkunastu metrow :lol: Toffik spada na cztery lapy :lol: A jaka ma mine przy tym :roflt: Tak patrze na ta ostatnia fote i czegos mi brakuje :lol: Cola, powinnas tez miec wywalony jezor :lol::lol: Quote
Cola Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 anetta napisał(a):Tak patrze na ta ostatnia fote i czegos mi brakuje :lol: Cola, powinnas tez miec wywalony jezor :lol::lol: ..zostałam usytuowana w środku, bo właśnie nie mam jęzorka na brodzie... taka symetria się stworzyła :eviltong: Quote
e.v.a Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 [quote name='Cola'] :roflt:hahaha wyglada jak by piłka go trafiła :roflt: Quote
PIKA Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Cola a gdzie jest Smródka? :roll: [quote name='Maga100']bo do 20 maja musze zapłacić haracz (czytaj podatek) do US taki, że mi kapcie spadły :placz: :placz: :placz: za duzo zarobilas :evil_lol: i nie pomyslalas, bo trza bylo sobie jakies odpisy pozalatwiac :evil_lol: O matko :roflt: on ma wszystko w innych kierunkach, nawet pysk nie taki jak trzeba :roflt: rozpadnie sie biedak :roflt: Quote
Maga100 Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 o rany, a jakim cudem taka poza?? Przyznaj się, rzucałaś Toffim! Quote
Cola Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 PIKA Smródka to jest Potok Służewiecki (Sadurka) i chyba wszystko jasne....a dlaczego wszyscy mówią na nią Smródka...sami się domyślcie :evil_lol: Maga :-o :roflt: :roflt: :roflt: Ja taka drobniutka, delikatna i miałabym udźwignąć 35 kg i jeszcze nim rzucać?? :roflt::roflt::roflt: A jakim cudem? Salto w powietrzu robił :evil_lol: Quote
Patka Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Porządne psy same o siebie dbają :cool3: i trenuja wygibasy?? Cola nie wiem czy Cie o to pytałam jeśli to nie problem?? Czy Twoje chłopaki mają klejnoty i jak sobie radzisz w końcu 2 dojrzałych mężczyzn razem i na fotkach bawią sie jednym przedmiotem a krwi nie widac ... wiesz znając samce AST i Labów :crazyeye: i pełen podziw jak to robisz :cool3: Quote
Recommended Posts