Cola Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 to kilka foteczek umieścimy....wygibańców :lol: prawie jak superman lub baciątko :evil_lol: Quote
Cola Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 panienkabubu napisał(a):czosnek? :crazyeye: fuuuuuuuuu:shake: jakie fuuuuu...mniamuśkie a jakie zdrowe...teraz to musowo będę wcinać, bo brat mi na anginę padł, a sama jakoś tak niemrawo się czuję... czosnek marynowany z ziołami lub bez pychotka...mogę wtrynić mały słoiczek i dmuchnąć komuś prosto w twarz, a ta osoba nie powie, że jadłam czosnek :cool3: Tak prawdę pisząc, to ten marynat uratował mnie przed chorobami...kiedy u lekarza byłam?? fiu fiu dawno temu, za górami, za lasami... :cool3: Quote
panienkabubu Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Cola napisał(a):jakie fuuuuu...mniamuśkie a jakie zdrowe...teraz to musowo będę wcinać, bo brat mi na anginę padł, a sama jakoś tak niemrawo się czuję... czosnek marynowany z ziołami lub bez pychotka...mogę wtrynić mały słoiczek i dmuchnąć komuś prosto w twarz, a ta osoba nie powie, że jadłam czosnek :cool3: Tak prawdę pisząc, to ten marynat uratował mnie przed chorobami...kiedy u lekarza byłam?? fiu fiu dawno temu, za górami, za lasami... :cool3: no ja nawet za pieniadze bym nie zjadla, juz nawet o zapach nie chodzi tylko o smak, bleeeee :eviltong: :eviltong: Quote
Cola Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 jadłaś marynowany? to nie gadaj, że ma blee smak....smak i zapach ma zupełnie inny niż surowy :p Quote
Alicja Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='Cola']jadłaś marynowany? to nie gadaj, że ma blee smak....smak i zapach ma zupełnie inny niż surowy :pczosnek pod każdą postacią to pychotka Jadł kto tzatziki bez czosnku , albo pieczywko czosnkowe albo szaszłyczki peklowane albo zakąseczkę z marynowanym ....mniammmmmmmmm slinka mi pociekła Quote
Cola Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']czosnek pod każdą postacią to pychotka Jadł kto tzatziki bez czosnku , albo pieczywko czosnkowe albo szaszłyczki peklowane albo zakąseczkę z marynowanym ....mniammmmmmmmm slinka mi pociekła albo pizza z sosem czosnkowym pychotka..ostatnio z debe tak się zajadamy.....aż się potforniaście głodna zrobiłam, dobrze, że zaraz obiadek będę szamać :cool3: Quote
Alicja Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='Cola']albo pizza z sosem czosnkowym pychotka..ostatnio z debe tak się zajadamy.....aż się potforniaście głodna zrobiłam, dobrze, że zaraz obiadek będę szamać :cool3:ide se zrobić kolacje ..........:p Quote
e.v.a Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 haha nie ma to jak gadac o czosnku:eviltong: :evil_lol: a ja nie lubie tego cholerstwa smierdzacego :eviltong: a marynowany jadlam iii.... i jesy oki :) ale i tak nieprzepadam :) a foty ...łojeja jak zwykle cudenko :D:D a ta mi si enajbardziej podoba :D Quote
Maga100 Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='Cola']czosnek marynowany z ziołami lub bez pychotka... hahaha, a ja właśnie patrzę na czosnek w oleju z ziołami :lol: Zaraz będę go jeść UWIELBIAM!!!! :eating: Quote
panienkabubu Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj ! a fe ! blee ! nie znoszę czosnku, nie znoszę jego zapachu, smaku, BLE ! :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cola Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 Wstajemy, wstajemy w ten piękny dzień :) :multi: jak to dobrze, że nie tylko ja uwielbiam czosneczek....bubu się nie zna na rzeczy ;) :evil_lol: eva i paula dzięki, że chociaż wy zauważyłyście nowe fotki :lol: ;) Quote
Cola Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 oooo.....grzybki, cebulki, oliwki....miammmm Quote
panienkabubu Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Cola napisał(a):oooo.....grzybki, cebulki, oliwki....miammmm cebulki zjem, ale z grymasem, oliwki zielone mniam, granatowe fu :) ale grzybki to mniam... pieczareczki i podgrzybki, mniam mniam:) ale nie mowmy juz o jedzeniu, bo ja bez sniadania jestem i mi w brzusiu burczy :p Quote
Cola Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 ja już jestem po śniadanku i mogę gadać i gadać ;) :eviltong: Trochę natury złapanej na spacerku... Quote
madzia20sosnowiec Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 czesc cola :buzi: widze ze temat kulinarny sie wkrecił:cool3: a ja kocham czosnek swiezy uwielbiam, marynowane grzybki pieczarki ogórki i wogóle wszystko kocham poza wątróbką i flakami :loveu: :loveu: :loveu: a tak sobie przeglądam twoje zdjecia cola, czy ja moge je wrzucic do konkursu zdjecia na maj :cool3: no prosze prosze proszeeee :eviltong: Quote
panienkabubu Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 A ja zachecam do wziecia udzialu w konkursie na najlepsze makro :p Quote
Cola Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 cześć madziu :) niom...kulinaria mnie pochłoneły :lol: tak jak ja je pochłaniam :evil_lol: ..a którą fotkę majową chcesz wstawić?? :cool3: bubu najpierw to ja muszę zrobić jakieś fajne makro i na pewno się pojawię w konkursie :) Quote
Poświata Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Natura prześliczna, lubię takie foty . O "psich" fotach nic nie powiem, bo....................słów mi zabrakło . Quote
Cola Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 :oops: ....natury by było więcej gdybym wybrała się do botanika, ale jakoś tak ciężko się wybrać :roll: a wybieram się od 2 lat.. Quote
Poświata Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Cola napisał(a)::oops: ....natury by było więcej gdybym wybrała się do botanika, ale jakoś tak ciężko się wybrać :roll: a wybieram się od 2 lat..To czas najwyższy !!! Mnie też Sabina ochoty narobiła, może w niedzielę dziatwę zabiorę na spacer..... bzy kwitną.... A w Warszawie jest jeszcze jedno podobno cudne miejsce, do którego też się wybieram jak sójka za morze - ogród na dachu BW. Bez psów :shake: . Quote
Cola Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 Też słyszałam, że tam jest ładnie....ale ja również jestem sójką Jak coś to ja się wybiorę do ogrodu w sobotę, bo w niedzielę wybieram się do stajni na zawody pofocić trochę :cool1: a potem na pola mokotowskie. Ma być jakiś festyn pieskowy, ale nic więcej na razie nie wiem :roll: Quote
Poświata Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Cola napisał(a):Też słyszałam, że tam jest ładnie....ale ja również jestem sójką Jak coś to ja się wybiorę do ogrodu w sobotę, bo w niedzielę wybieram się do stajni na zawody pofocić trochę :cool1: a potem na pola mokotowskie. Ma być jakiś festyn pieskowy, ale nic więcej na razie nie wiem :roll:Ooooo to widzę że się dużo fotek szykuje do oglądania :). To dobrze, bo w niedzielę Wojtecki wyjeżdża z Poświatą na tydzień na kursy i zostaję bez aparatu :shake: :-( . Quote
Recommended Posts