Alicja Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='Cola']z dzisiejszego spacerku.... wiem, że ktoś strasznie czekał na takie zdjęcie :evil_lol: :evil_lol: ...a zdjęcie mówi samo za siebie...padamy na nosy i idziemy spaciu dobranoc :buzi::multi:są są:multi:a dlaczego nie lezycie pod krzakiem;)/ śliczna foteczka:loveu:/ Quote
Poświata Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='Cola'] ...a zdjęcie mówi samo za siebie...padamy na nosy i idziemy spaciu dobranoc :buzi: Cola, a gdzie masz swoją piłeczkę :niewiem:??? Quote
e.v.a Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 hihih piłka jak piłka ale Cola jako jedyna nie ma jezyka na wierzchu:evil_lol: super focia:D Quote
Poświata Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Racja :evil_lol: , a skoro padnięta, to powinna................ :cunao: . Quote
Mi. Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 :sweetCyb: super:sweetCyb:super :sweetCyb:super :sweetCyb:super :sweetCyb:super :sweetCyb: super:sweetCyb: Quote
Cola Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 [quote name='*luthien*']tak na serio to dopiero się rozglądam ale za jakiś miesiąc lub krócej pewnie już będzie:loveu: A co polecasz?:cool1: co polecam? to zależy ile chcesz przeznaczyć na aparat :cool1: Ja jestem zadowolona ze swojego, dbsst również....I co mnie jeszcze cieszy, mam możliwość zmieniania obiektywów (tiiiaaa i teraz ciułam do świnki skarbonki kaskę na jakiś dłuższy obiektyw :p ) [quote name='panienkabubu'] ja mam obecnie Canona PS A60 ale niebawem kupię S2 IS, ale to juz wiesz i te konwer...cośtam może dokupię Tak się zastanawiam, czy nie lepiej Tobie poczekać i odłożyć jeszcze kilka stówek, i kupić lustarzankę cyfrową?? Tak jak patrzyłam, to jest mała różnica miedzy S2 IS a 350D (i ciągle on tanieje). A ten, który teraz posiadasz nie jest taki okropny...można naprawdę wyczarować piekne foty (poszukałam i znalazłam...np. plfoto) [quote name='Alicjarydzewska']Ja mam Canona A610 W swoim masz program: Automatyka ekspozycji z preselekcją czasu naświetlania (Tv) i czas otwarcia migawki 1/2500s...to wystarczy do zawiśnięcia psa w powietrzu :lol: (nawet wystarczy 1/800-1000). Ja robię na Manualu i sama sobie wszystko ustawiam (aparat nie traci czasu na myślunki i szybciej cyka :evil_lol: ). [quote name='PIKA']ja to mam zwykla cyfroweczke tyPu pól idiotcamera - SONY Cybeshot DCS-S60 Szukałam i szukałam i nic konkretnego nie znalazłam....rzeczywiście półidiot :evil_lol: ale ustawienia trybu ręcznego ma :) z czasem 1/1000s [quote name='evaxon']mam tylko zenita:evil_lol: od tygodnia wybieram sie po film i nie moge sie wybrac prędko się wybierz, bo niedługo nie będzie mleczyków :evil_lol: i co Tigra będzie szamała przed aparacikiem?? ;) [quote name='Maga100']Cola powiedz, nie czepiają się ciebie, gdy twoja dwa potwory latają bez smyczy i kagańca? Czy puszczasz je tylko na bezludziu? Bo ja to ciągle wysłu****ę jakiś tekstów, gdy puszczę Leona bez kagańca :angryy: W ciągu tygodnia nie mam czasu jeździć gdzieś dalej, a jak ma nosić patyki w kagańcu :shake: Na podwórku nikt się nie czepia, bo wszyscy je znają i wiedzą, że to spokojne pieski, więc luuuziik :) al staramy się nie spuszczać ich ze smyczy w ciagu dnia.....Na wybieganie chodzimy na sąsiednie podwórko, tam jest więcej zieleni i przestrzeni, ale nikt się nie czepia. Puszczam je też wśród ludków np. nad Smródką (tam jest trochę spacerujących ludków, ale nikomu nie wadzimy)....Tak średnio to raz na pół roku lub na rok przyczepi się jaki wstrętny babsztyl o kaganiec (sama powinna w nim chodzić i na smyczy również), ale o psa biegającego luźno obok naszych innej staruchy to już nie :angryy: bo ja mam psa mordercę :mad: :angryy: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:multi:są są:multi:a dlaczego nie lezycie pod krzakiem;) bo tam były drzewka :evil_lol: [quote name='Poświata']Cola, a gdzie masz swoją piłeczkę :niewiem:??? Pytanie powinno brzmieć: Gdzie Twój aparat...odkleił się od oczka i rączki?? :evil_lol: Wszystkie zachwyty nad fotką trójcy przekażę TZtowi :oops: i pewnie znowu będzie się pchał do kompa, aby na własne oczęta to zobaczyć :evil_lol: Quote
Paula Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='Cola']z dzisiejszego spacerku.... wiem, że ktoś strasznie czekał na takie zdjęcie :evil_lol: :evil_lol: ...a zdjęcie mówi samo za siebie...padamy na nosy i idziemy spaciu dobranoc :buzi: Ja sie tu zachwycam zwierzolami, a Pancia jeszcze ladniejsza :cool3: Quote
Cola Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 paula normalnie siem zawstydła :oops: ;) Nasz spacerek...zanim padliśmy pod drzewami :lol: ...on to ma zamiłowanie do foczek :evil_lol: Quote
Paula Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='Cola'] Nie no, Twoje fotki mnie rozwalaja. Zajebiste. Jedna lepsza od drugiej. Szczegolnie minki Tofika powalaja na kolana :lol: Quote
Alicja Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 :mad:moje nie oddam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='Cola'] :D super foteczka :cool2: a jaki jezorek :loveu: Quote
anetta Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Piekne http://img463.imageshack.us/img463/2797/20060507img99992670ul.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: Hhahahahahahah http://img148.imageshack.us/img148/9144/20060507img9999770cr.jpg Quote
madzia20sosnowiec Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 cola farbowałas włoski?:cool3: jakies takie ciemniejsze masz :cool3: wogóle ślicznie razem w trójkąciku wyglądacie a o pozach toffiego to ja nie wspomninam, przegiganciarz jest :eviltong: Quote
PIKA Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Cola napisał(a): Wszystkie zachwyty nad fotką trójcy przekażę TZtowi :oops: i pewnie znowu będzie się pchał do kompa, aby na własne oczęta to zobaczyć :evil_lol: To niech jeszcze moje zachwyty przeczyta :loveu: Cola napisał(a): Szukałam i szukałam i nic konkretnego nie znalazłam....rzeczywiście półidiot :evil_lol: ale ustawienia trybu ręcznego ma :smile: z czasem 1/1000s taaa,ale na ręcznym nie wychodza takie jakbym chciala :shake: Za to na automacie kilka razy mi pies zawisnął :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='PIKA']To niech jeszcze moje zachwyty przeczyta :loveu: taaa,ale na ręcznym nie wychodza takie jakbym chciala :shake: Za to na automacie kilka razy mi pies zawisnął :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:na ręcznym to ja bym zawisła :evil_lol:ale to w samochodzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='Cola']:angryy: bo ja mam psa mordercę :mad: :angryy: :evil_lol: hihihi, oczywiście masz na myśli tego biszkoptowego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cola Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 Witam wszystkich :) ..ale jestem padnięta i jakaś niepatomna :roll: Maga taaak taaak chodzi o biszkopta :evil_lol: madzia nie...to mój naturalny kolor :cool3: dwukolorowy (końcówki zawsze miałam rudawo brązowe - pewnie słońce mi przepala :lol: ) Widzę, że Toffiak robi karierę swoimi wygibańcami... :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='Cola']Witam wszystkich :) ..ale jestem padnięta i jakaś niepatomna :roll: Maga taaak taaak chodzi o biszkopta :evil_lol: madzia nie...to mój naturalny kolor :cool3: dwukolorowy (końcówki zawsze miałam rudawo brązowe - pewnie słońce mi przepala :lol: ) Widzę, że Toffiak robi karierę swoimi wygibańcami... :evil_lol::poba chłopaki robią furorę swoimi wygibańcami :p działa mi tylko 1 emotka o taka :p Quote
Cola Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 to mi działa więcej emotków, ale sporo fot i avatarków nie widzę :-( wogóle jakoś dzisiaj bleeee działa :mad: tylko się pochlastać :placz: Quote
Mi. Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Witaaaamy :loveu: śliczniaste foty:cool3: codziennie co wejde na dogo to do waszej galerii :oops: czasami się nie wpisuje, ale zawsze oglądam :wink: Quote
Alicja Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='Cola']to mi działa więcej emotków, ale sporo fot i avatarków nie widzę :-( wogóle jakoś dzisiaj bleeee działa :mad: tylko się pochlastać :placz:kurcze jak mi brakuje tych emotów Quote
panienkabubu Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 a mnie juz wszystko dziala :eviltong: :eviltong: Quote
Alicja Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='panienkabubu']a mnie juz wszystko dziala :eviltong: :eviltong:a ja mam same napisiki Quote
Cola Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 a u mnie to różnie bywa..raz wszystko jest, a raz nic nie ma :roll: ale co tam..czosneczek spokojnie sobie zjem miammmm pychotka (marynowany oczywiście :lol: ) luthien miło mi to czytać :) Quote
Recommended Posts