Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cola']z dzisiejszego spacerku.... wiem, że ktoś strasznie czekał na takie zdjęcie :evil_lol: :evil_lol:

...a zdjęcie mówi samo za siebie...padamy na nosy i idziemy spaciu
dobranoc :buzi::multi:są są:multi:a dlaczego nie lezycie pod krzakiem;)/ śliczna foteczka:loveu:/

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='*luthien*']tak na serio to dopiero się rozglądam ale za jakiś miesiąc lub krócej pewnie już będzie:loveu: A co polecasz?:cool1:

co polecam? to zależy ile chcesz przeznaczyć na aparat :cool1: Ja jestem zadowolona ze swojego, dbsst również....I co mnie jeszcze cieszy, mam możliwość zmieniania obiektywów (tiiiaaa i teraz ciułam do świnki skarbonki kaskę na jakiś dłuższy obiektyw :p )

[quote name='panienkabubu']

ja mam obecnie Canona PS A60

ale niebawem kupię S2 IS, ale to juz wiesz

i te konwer...cośtam może dokupię

Tak się zastanawiam, czy nie lepiej Tobie poczekać i odłożyć jeszcze kilka stówek, i kupić lustarzankę cyfrową?? Tak jak patrzyłam, to jest mała różnica miedzy S2 IS a 350D (i ciągle on tanieje). A ten, który teraz posiadasz nie jest taki okropny...można naprawdę wyczarować piekne foty (poszukałam i znalazłam...np. plfoto)

[quote name='Alicjarydzewska']Ja mam Canona A610

W swoim masz program: Automatyka ekspozycji z preselekcją czasu naświetlania (Tv) i czas otwarcia migawki 1/2500s...to wystarczy do zawiśnięcia psa w powietrzu :lol: (nawet wystarczy 1/800-1000). Ja robię na Manualu i sama sobie wszystko ustawiam (aparat nie traci czasu na myślunki i szybciej cyka :evil_lol: ).

[quote name='PIKA']ja to mam zwykla cyfroweczke tyPu pól idiotcamera - SONY Cybeshot DCS-S60

Szukałam i szukałam i nic konkretnego nie znalazłam....rzeczywiście półidiot :evil_lol: ale ustawienia trybu ręcznego ma :) z czasem 1/1000s

[quote name='evaxon']mam tylko zenita:evil_lol: od tygodnia wybieram sie po film i nie moge sie wybrac

prędko się wybierz, bo niedługo nie będzie mleczyków :evil_lol: i co Tigra będzie szamała przed aparacikiem?? ;)

[quote name='Maga100']Cola powiedz, nie czepiają się ciebie, gdy twoja dwa potwory latają bez smyczy i kagańca? Czy puszczasz je tylko na bezludziu?
Bo ja to ciągle wysłu****ę jakiś tekstów, gdy puszczę Leona bez kagańca :angryy: W ciągu tygodnia nie mam czasu jeździć gdzieś dalej, a jak ma nosić patyki w kagańcu :shake:

Na podwórku nikt się nie czepia, bo wszyscy je znają i wiedzą, że to spokojne pieski, więc luuuziik :) al staramy się nie spuszczać ich ze smyczy w ciagu dnia.....Na wybieganie chodzimy na sąsiednie podwórko, tam jest więcej zieleni i przestrzeni, ale nikt się nie czepia. Puszczam je też wśród ludków np. nad Smródką (tam jest trochę spacerujących ludków, ale nikomu nie wadzimy)....Tak średnio to raz na pół roku lub na rok przyczepi się jaki wstrętny babsztyl o kaganiec (sama powinna w nim chodzić i na smyczy również), ale o psa biegającego luźno obok naszych innej staruchy to już nie :angryy: bo ja mam psa mordercę :mad: :angryy: :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:są są:multi:a dlaczego nie lezycie pod krzakiem;)

bo tam były drzewka :evil_lol:

[quote name='Poświata']Cola, a gdzie masz swoją piłeczkę :niewiem:???

Pytanie powinno brzmieć: Gdzie Twój aparat...odkleił się od oczka i rączki?? :evil_lol:

Wszystkie zachwyty nad fotką trójcy przekażę TZtowi :oops: i pewnie znowu będzie się pchał do kompa, aby na własne oczęta to zobaczyć :evil_lol:

Posted

[quote name='Cola']z dzisiejszego spacerku.... wiem, że ktoś strasznie czekał na takie zdjęcie :evil_lol: :evil_lol:

...a zdjęcie mówi samo za siebie...padamy na nosy i idziemy spaciu
dobranoc :buzi:

Ja sie tu zachwycam zwierzolami, a Pancia jeszcze ladniejsza :cool3:

Posted

paula normalnie siem zawstydła :oops: ;)

Nasz spacerek...zanim padliśmy pod drzewami :lol:

...on to ma zamiłowanie do foczek :evil_lol:

Posted

[quote name='Cola']

Nie no, Twoje fotki mnie rozwalaja. Zajebiste. Jedna lepsza od drugiej. Szczegolnie minki Tofika powalaja na kolana :lol:

Posted

Cola napisał(a):
Wszystkie zachwyty nad fotką trójcy przekażę TZtowi :oops: i pewnie znowu będzie się pchał do kompa, aby na własne oczęta to zobaczyć :evil_lol:

To niech jeszcze moje zachwyty przeczyta :loveu:

Cola napisał(a):
Szukałam i szukałam i nic konkretnego nie znalazłam....rzeczywiście półidiot :evil_lol: ale ustawienia trybu ręcznego ma :smile: z czasem 1/1000s

taaa,ale na ręcznym nie wychodza takie jakbym chciala :shake:
Za to na automacie kilka razy mi pies zawisnął :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']To niech jeszcze moje zachwyty przeczyta :loveu:

taaa,ale na ręcznym nie wychodza takie jakbym chciala :shake:
Za to na automacie kilka razy mi pies zawisnął :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:na ręcznym to ja bym zawisła :evil_lol:ale to w samochodzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Cola']:angryy: bo ja mam psa mordercę :mad: :angryy: :evil_lol:

hihihi, oczywiście masz na myśli tego biszkoptowego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Witam wszystkich :)
..ale jestem padnięta i jakaś niepatomna :roll:

Maga taaak taaak chodzi o biszkopta :evil_lol:

madzia nie...to mój naturalny kolor :cool3: dwukolorowy (końcówki zawsze miałam rudawo brązowe - pewnie słońce mi przepala :lol: )

Widzę, że Toffiak robi karierę swoimi wygibańcami... :evil_lol:

Posted

[quote name='Cola']Witam wszystkich :)
..ale jestem padnięta i jakaś niepatomna :roll:

Maga taaak taaak chodzi o biszkopta :evil_lol:

madzia nie...to mój naturalny kolor :cool3: dwukolorowy (końcówki zawsze miałam rudawo brązowe - pewnie słońce mi przepala :lol: )

Widzę, że Toffiak robi karierę swoimi wygibańcami... :evil_lol::poba chłopaki robią furorę swoimi wygibańcami :p

działa mi tylko 1 emotka o taka :p

Posted

to mi działa więcej emotków, ale sporo fot i avatarków nie widzę :-(
wogóle jakoś dzisiaj bleeee działa :mad: tylko się pochlastać :placz:

Posted

Witaaaamy :loveu: śliczniaste foty:cool3: codziennie co wejde na dogo to do waszej galerii :oops: czasami się nie wpisuje, ale zawsze oglądam :wink:

Posted

[quote name='Cola']to mi działa więcej emotków, ale sporo fot i avatarków nie widzę :-(
wogóle jakoś dzisiaj bleeee działa :mad: tylko się pochlastać :placz:kurcze jak mi brakuje tych emotów

Posted

a u mnie to różnie bywa..raz wszystko jest, a raz nic nie ma :roll:

ale co tam..czosneczek spokojnie sobie zjem miammmm pychotka (marynowany oczywiście :lol: )

luthien miło mi to czytać :)